14 Ekim 2013 Pazartesi

İLAHİ İRADE’YE ‘BİR’ OLMA ENERJİSİYLE YÖNELEBİLİRİZ(!): AY-GÜNEŞ ÜÇGENİ

Ay-Güneş arasında meydana gelen 120’lik açının etkisiyle eril ve dişil enerjilerin uyumlu akışı ortaya çıkacaktır. Kadın ve erkek ilişkilerinde uyumlu akış meydana gelecektir. Yönetici konumunda olan kişilerin takdirlerine mazhar olunabilir. Kova-Terazi aksında oluşan bu açılanma sosyalleşme, grup aktiviteleri, arkadaşlarla birlikte yapılacak çalışmalar için oldukça uygundur.

Bu açılanmanın AREFE GÜNÜ meydana gelmesi tesadüf değil. Çünkü ilahi irade(Güneş) halkı(Ay) enerji ve himmetiyle kuşatmış durumdadır. Bu zaman diliminde Kova-Terazi aksının ana konuları olan BİRLİKTE SOSYALLEŞME enerjisini BİRLİKTE TEFEEKKÜR etme noktasında kullanabiliriz.

Güneş’in yöneticisi Venüs Yay’da yerleşerek İNANÇ burcunda yerleşmiş dahası Ay’ın yönetici burcu Yengeç Burcu’nda Jüpiter yerleşerek saf, temiz ve içten bir niyetle yapılacak her türlü çalışmanın geri dönüşünün muazzam etkileri olduğunu göstermektedir.

Ay-Merkür 90’lık açısı iletişim konularında zorlayan enerjilere dikkat çekiyor Ağzımızdan çıkanı kulağımız duysa iyi olur(!) Akşam saatlerine doğru Ay-Mars 180’liği exact hale gelerek aşırı agresif, kırıcı ve gergi olabileceğimizi söylüyor. Kaza tehlikesi, aşırı acele davranışlardan mütevvellit etrafımıza, kendimize yada çevremize zarar verebiliriz DİKKAT(!) etmemiz gereken saatlerdeyiz. Trafikte yada yolculuktaysak azami özen göstermemiz iyi olur. Genel anlamda olumlu birgün olacağını söyleyebiliriz.

En güzele emanet olun, nefsimizi KURBAN ederek bayramın idrakına kolaylıkla ve sevgiyle varmamızı temenni ederim. Bayramda yazılarım devam ediyor… Bilginize…
Astrolog,
Güçlü Metin