1 Ekim 2013 Salı

1 EKİM SALI ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?

Ay-Venüs zorlayıcı açıları ilişkilerde zorlanma, mücadele gibi durumları ortaya çıkartabilir. İlişkilerde ‘ego’ vurgusu ‘ben’ demek suretiyle aşırı şekilde ön plana çıkabilir.

Günün en önemli gelişmelerinden biri olarak Ay-Mars arasındaki kavuşum enerjisiyle agresyon, dürtüsel davranışların ortaya çıkışına sebep olabilir. Uzun süredir konuşulm...ayan, dile getirilmeyen konular biranda gündeme gelebilir, huzursuzluk hasıl olabilir. Bireysel etkilerin yanı sıra toplumsal anlamda aşırı dürtüsel, agresif ve sinirli bir tutum sergileyebiliriz. Duygusal reaksiyonlara açık bir durumdayız.

Özellikle, Ekim Ayı’yla birlikte uzun süredir bahsettiğimiz zorlu süreçlere girmiş bulunmaktayız. Bu durum ‘ilişkiler’ noktasının arınmasını gerektirmektedir. Gökyüzünde meydana gelen bu açı kalıbı ilişkilerde dürüst olmayan, gerçekten istemediğimiz ama ‘evet’ dediğimiz her noktada bizleri sınayacaktır.

Sağlam olmayan, dürüst olmayan her türlü ilişki modeli bu süreçte elenecektir. İnsanoğlu öylesine kör olabilir ki; bazen bildiğimizi bilmeyiz. Çünkü başka bir ilişkiye başlamak, şekillendirmek ve alışkanlıklarımızı değiştirmek çok zor gelir. Oysa hayat hergün yepyeni sürprizlerle doludur. Bu dünyaya MUTLU OLMAK için geldiğimiz UNUTMADAN yaşamak gerekir.

Pluton-Güneş arasında zorlayıcı enerji ruhsal anlamda baskılandığımız, dönüşüm ihtiyacına işaret ediyor. Ruhun tekamül sürecinde ihtiyacı olanı Pluton parçalara bölerek gereksiz her türlü ayrıntıyı elemine edecektir. Geriye kalan tek şey som GERÇEKLİK olacaktır. İşte bu noktada yapmamız gereken kendimize dürüst olmak ve kendimizi sevmektir.

Toplumsal bağlamda otorite figürlerinin baskıcı bir tutum içerisinde olacağını söyleyebiliriz. Neptün-Merkür arasında olumlu enerji zihinsel anlamda dağılma etkisi verse dahi sanatsal anlamda üst boyutlarda yaratımları destekleyecektir. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim… #astroloji #burçlar
Astrolog
Güçlü Metin