1 Ekim 2013 Salı

30 EYLÜL PAZARTESİ ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?

Merkür’ün Akrep Burcu’nda seyrüsefer etmeye başlaması düşünsel, zihinsel ve iletişim şeklimizde derinlik kazanacağımıza işaret eder. Olayları sezgisel algılayarak çabucak sonuca varabiliriz. Ayrıca, mistik, okült, metafizik konular ilgimizi çekmeye başlar.

Akrep Burcu ölmek ve dönüşmekle doğrudan ilgilidir. Biten, tükenen, ölen her türl...ü şey bambaşka bir surette hayatlarımıza çekilmeye başlayacaktır. Merkür temalı bir Akrep yerleşimi olduğunda bu ÖLÜM temasının zihinsel bir düzlemde vücuda geleceğini söyleyebiliriz. Düşünsel ve arkasında durduğumuz zihinsel kalıpları YOKEDEREK YENİDEN İNŞA EDEBİLİRİZ!

Ay-Satürn arasında meydana gelen zorlayan enerjiler toplumsal olarak üzerimizde baskı ve kısıtlanmışlık hissedeceğimize işaret ediyor. Satürn geçmişle alakalı ödenmesi gereken her türlü hesabı önümüze getirir. Geçmişte verdiğimiz iktidar ve ego yanlı kararlarımızın bedellerini ödeyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Ay Aslan Burcu’nda seyahat ettiği için istek, talep ve arzularımızı üst makamlara iletebilir ve destek görebiliriz. Bu aynı zamanda ‘dua’ enerjisi içinde çok müsait zaman dilimlerine işaret eder.

Ay-Uranüs etkisiyle grup hareketleri, yürüyüşler, ateşli söylemler ortaya çıkabilir. Öğleden sonra meydana gelecek Ay-Mars kavuşumu duygusal agresyon, hareketlilik, ani parlamayı beraberinde getirirken Uranüs irtibatını alevlendirecektir.

Uranüs-Güneş karşısında olması iktidar ve erk sahiplerinin zorlanması olara değerlendirilir. Ani değişimler, erk gücün devreden kalkması yada bu enerjiyi otorite figürlerinin üzerlerinden hissetmeleri mümkündür. Diğer bir açıdan olaya yaklaşırsak Ruh yani Güneş enerjisiyle ortaya çıkan Uranüs’ün yıkımı bireysel anlamda ruhsal değişim ve devrimlerin ortaya çıkacağına işarettir.

Bu dönemde hiç olmadığımız kadar anarşik, devrimci ve sinirli olabiliriz. Değişim ve dönüşüm her an ‘OL’maktadır, buna uyumlanmalıyız. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim. #astroloji #burçlar