2 Ekim 2013 Çarşamba

2 EKİM GÖKLER SORUYOR "CEHENNEM'den CENNET'e SIRAT KÖPRÜSÜ'nde YÜRÜMEYE HAZIR MISINIZ?"

Ay’ın Başak Burcu’nda ilerlemeye başladığı bugünde detay gerektiren konulara eğilmek için çok uygundur. Başak’ın yöneticisi olan Merkür’ün Akrep Burcu’nda yerleşmesi derinlik gerektiren konularda tefekkür ederek arınma sağlamak gerekliliğini ortaya koymaktadır.

Ay-Merkür arasında meydana gelen açılanma iletişi...m konularında destek verecek. Yazarlık konusunda merakınız varsa bu açılanma kişisel istidatta buna elveriyorsa muhteşem eserlerin ortaya çıkabileceğini göstermektedir. Toplumu etkileyecek, farklı, sıradışı konular ele alınabilir. Sağlık ve tıp konularında cerrahi müdahalelere alternatif tedavi yöntemleri bulunabilir. Üreme organları, bağırsaklar ve sindirim sistemiyle ilgili hassasiyet görülebilir.

Ay-Neptün arasındaki zorlayan etkiler sağlık konusunda hassasiyet getirebilir. Zehirlenme, boşaltım sistemiyle ilgili problemler yaşanabilir. Fiziksel tezahürlerin yanında ruhsal bağlamda depresyon, dalgınlık, unutkanlık ve dikkat dağınıklığı yaratabilir. Tabi ben karşıtlığı seven bir astrolog olarak her zaman derim ki; Neptün kısmını dengeli kullanırsak yaratıcı sanatsal çalışmaları destekleyen muhteşem bir etkiyle hayalleri rasyonelize ederek yazıya aktarabiliriz. Son derece etkileyici, şiirsel ve ruha dokunan kelimeler kullanarak güzel eserler üretebilir yada karşımızdaki kişileri etkileyebiliriz. Elbette aldanma ve aldatılmaya DİKKAT! diyerek uyarımı yapmam gerekli.

Ay-Pluton arasında meydana gelen 120’lik açılanma dönüşüm ve yapılanma enerjisine işaret eder. Toplumsal bağlamda gücümüzü oldukça yoğun hissedebiliriz. Güç kaynağını zihinsel karmaşa arasında gözden kaçırdığımız detaydaki şeytanda bulabiliriz. Şeytan yani nefsimizin yansıttığı aynaların fikirsel bağlamda tek tek kırıldığı zaman som gerçekliğe ulaşabiliriz. Fikirsel putları YIKMA ZAMANI!

Yaklaşan Yeniay enerjisiyle bıraktığımız yada bırakabildiğimiz kadarının yeniden yapılandırarak bambaşka bir formatta hayata devam edebileceğimizi göreceğiz. Satürn-KAD kavuşumu bu yol ayrımlarını yaşamak zorunda olduğumuzu bizlere anlatıyor. Kişisel entegrasyonun sihirli dönüşümüne şahitlik ediyor olacağız. Keza seneye bugün aynı şartlar, durumlar, karakter yada ruh durumunda olmayacağımızı söyleyebiliri. Durumlar kadersel bağlamda ciddi dönüşümlere uğrayacak.

Ay-GAD arasındaki 120’lik geçmişe sıkı şekilde bağlı olduğumuzu fakat geçmiş bilgi birikimi, sahip olduğumuz değer yargıları ve bizimmiş(?) gibi davrandığımız her türlü durumu iki yöneticinin(Merkür-Venüs) Akrep Burcu’nda yerleşmesiyle ‘bırakarak’ yolumuza devam edeceğimizi gösteriyor. BIRAKIYORUZ-DÖNÜŞÜYORUZ sonra mı? İnanın bunun ne olacağını kimse bilemez(!) Tek bir şey söylenebilir: HEYECAN ve UMUT dolu hissedicez. Yepyeni bir gerçeklik algısına geçiyoruz bundan emin olabilirsiniz!

Jüpiter-Venüs arasındaki olumlu açılanma ilişkilerde ‘ilahi irade’ nin şifalı ellerinin dolandığını anlatıyor. Bu eller ne yaparsa hayrımıza sonuçlanacaktır. Sorunlara mercek tuttuğu gibi güzelliklere de mercek tutar. Sizin şifanın kollarına bırakıverir her acı bir şifalanma sürecidir. Şöyle düşünün: Felçli bir hasta acı hissediyorsa bu dokularındaki canlılığın ifadesidir.

Pluton ve Jüpiter ilişkilerimize aynen bu şekilde bir şifa sağlayacaktır. Gereksiz tüm etkenleri eledikten sonra size kalan yararlı şeylerle yenide yapılandıracağınız gerçeklerinizdir. Cehennem’den Cennet’e geçilen Sıraat Köprüsü misali sizi arındırır ve temizler. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim. #astroloji #burçlar
Astrolog 
Güçlü Metin