30 Eylül 2013 Pazartesi

29 EYLÜL PAZAR ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?

Ay-Merkür açılanması iletişim konularında zorlanmaya işaret ediyor. Ticari bir meselemiz yada sözleşmemiz varsa bunu da gün içerisinde halletmemiz doğru olmayacaktır. İletişim konularında mücadaleye girmekten kaçınmamız iyi olacaktır. Kendimizi ifade ederken mantıktan ziyada duygularımız ön plana gelebilir. Bu da karşımızdaki kişiyi yanlış a...nlamamıza lüzumsuz alınganlık göstermemize neden olabilir.

Yengeç-Terazi aksında meydana iletişim konularındaki bu aksaklık anlaşma ve ilişkiler noktasında kendini gösterecek diyebiliriz. Subjektif yaklaşımlardan kaçınmak sağlıklık olacaktır. Öğlen saatlerine doğru aktifleşecek Güneş-Ay desteği ilahi irade, otorite figürleri ve yetkin kişilerden gelecek destek olarak niteleyebiliriz.

Ay Aslan ve Güneş Terazi’nin uyumlu birlikteliği sayesinde öğlen saatlerinde sosyalleşebilir, sinema, tiyatro gibi sanatsal aktivitelere katılabiliriz. Toplumsal bağlamda bakarsak burada önemli bir etki mevcut Güneş her daim ruh ve yaşam enerjisi olduğundan diplomatik, ne istediğini bilen ve mantıklı adımlar atarsak isteklerimizi gerçekleştirme gücümüzün yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, uzun süredir sürüncemede kalan, beklenti içerisinde olduğunuz birisi varsa O’na duygularınızı açmanızı öneririm. Gökyüzü sakin ve huzurlu etkileşim içerisinde.

Ay-Uranüs arasındaki zorlayan enerjiler kollektif olarak çatışma, zorlanma ve grupların birbirlerine ters düşmesi olarak değerlendirilebilir. Geçen yazılarımda bahsettiğim üzere gökyüzü göz önünde olarak tanıdığımız kişilerin ani kayıp ve ani gelişen olaylarıyla bizleri yüzyüze bırakabilir. Aşırı elektrik yüklü, sinirli ve saldırgan tutum içerisinde olan grupların ortaya çıkması muhtemeldir. Genel anlamda olumlu olarak değerlendirebileceğimiz bu Pazar Günü’nü sevdiklerinizle sağlık, huzur, başarı ve mutluluk içerisinde geçirmenizi dilerim.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.