26 Eylül 2013 Perşembe

25 EYLÜL ÇARŞAMBA ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?


 En ilkel güdülerimizi, duygusal reaksiyonlarımızı gösteren İkizler Burcu’nda seyrüsefer eden Ay ‘İletişim’ konularının önem arz ettiğine işaret ediyor.

Ay-Merkür arasındaki ‘biquintile’ açılanması ilişkiler konusunda iletişim mevzularına dikkat çekiyor. İlişki kurmak için iletişim kurmayı denediniz mi? Hiç birini anlamayı denediniz mi? B...u etkileşim tam bu noktada sahip olduğumuz diplomasi, güzel konuşma, gönül alma yeteneklerimize vurgu yapıyor. İçimizde sakladığımız tüm fikir, duygu ve serzenişleri saklı olduğu sandıktan çıkartıp karşımızdakine anlatabiliriz. Empati kurma yeteneklerimizi kullanabiliriz.

Uranüs tüm bu mevzuya sıradışı bir agresyon katarak enerjik hale getiriyor. Toplumsal düzlemde değerlendirirsek Uranüs tüm iletişim kanallarının sosyal bir entegrasyon halinde kullanılacağına işaret ediyor. Sosyal medya kullanımında yoğunluk yaşanabilir.

Güneş-Uranüs’le karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Otorite, iktidar, kurallar, yasa konusunda ciddi değişimler yaşanabilir. Tam anlamıyla bir RUH DEVRİMİ denebilir. İlahi irade dönüştürüyor. Son dönemlerde hepimiz Kah iktidara kah çevremizdekilere(!) saldrıyoruz. Peki ya özümüzdeki putları kırmadan nasıl değişim dönüşüm sağlanır…

Koç-Terazi aksında gerçekleşen Güneş-Uranüs karşıtlığı soruya sağlam bir yanıt veriyor. ‘Hep başkaları ne der?’ diye davrandın. Bu böyle gitmez çünkü hayat bazen dengeleri altüst etmek ister. Terazi’nin kefelerinin boşalması, kişinin sırtındaki yüklerden arınması gerekir. Tam bu noktada Uranüs olanca gücüyle herşeyi alır ve devirir. Artık ne denge kalmıştır, ne uyum sadece KAOS vardır. Çünkü, ‘ben’ noktasına yani ‘tek’ e gelene kadar kırılması gereken çok fazla fikri put söz konusudur. Tüm putlar kırılırken biraz ses çıkacaktır, bazıları putlarının kırılmasına izin vermeyecektir. Fakat İLAHİ İRADE’nin yani özümüzdeki en temel İNANÇ çekirdeğinin yani NUR’UL NUR’UN ortaya çıkması gerekmektedir. NUR’UL NUR’UN ışığıyla hepimizi aydınlatması sadece putların yani fikirlerin ortadan kaldırılmasıyla olacaktır.

Uranüs ‘kollektif’ etkileri gösterdiğine göre halk eline almış kazma kürek tüm adalet sistemini, yanlış olan mantıksal düzlemi, sahte olduğuna inandığı yapay ilişkileri-keza Venüs ‘sahte ilişkiler’ ile de bağlantılıdır- tarumar edecektir.

Satürn-Neptün-Khiron arasında meydana gelen olumlu açılanma yine geçmişten gelen yaraların, geç kalan şifanın karmik borcun ödendiği bir banka sistemi(Satürn) sayesinde peşinatsız ve vadesiz ödeneceğine işaret ediyor. ÖZETLE bu durumdan kaçmak İMKANSIZ(!) İlerleyen zaman diliminde adaletin kantarı bir hayli şaşabilir, halk ve otorite karşı karşıya kalabilir.En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim. #astroloji #burçlar