27 Eylül 2013 Cuma

26 EYLÜL PERŞEMBE ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?


Ay-Merkür arasındaki açılanma sayesinde iletişim ve ticaret konularında olumlu akışlar söz konusudur. Burçların tabiatı dolayısıyla ‘hava’ etkileşimi yoğun olarak yaşandığından entellektüelite ve mantıksal olgular ön planda olacaktır.

Ay İkizler’de yazarak, sözel ve fiziksel alanda yaratımların yoğun olarak artacağı bir etkiyi yansıtır. ...Ticari konuların her türlüsü için bu dönem özellikle uygundur. Pazarlama yetilerinin arttığı bir dönemdir. Uzun süredir ifade edemediğiniz bir durumu çok rahat ifade eder hale gelebilirsiniz.

Ay-Satürn ‘biquintile’ etkisiyle sahip olduğumuz yetenekleri sağlam, kalıcı her türlü yazılı, sözlü sanatsal aktivitelerde kullanabiliriz. Aynı zamanda pazarlama ve ticaret konularında sağlam bir dil yeteneğine GÜVENİLİR bir ifade kazandırması muhtemeldir.

Günün teması GÜVENİLİR olmak(!) Herşey en başta kendine güven ve dürüst olmakla başlıyor. Sözün büyüsü misali konuştuğumuz her kelime kendi gerçeğimizi yaratıyor. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim… #astroloji #burçlar