19 Aralık 2017 Salı

YENİAY YAY'DA: GÖLGEDE AYNI

Yeniay dönemleri insan hayatında yeni başlangıçları, heyecanları ve ekilen tohumları anlatır. Yeni olan her şey bize bir adım ileri gitmemiz konusunda yardımcı olur. Yeni olana adımlarını kaydırmak eski olandan ders çıkartarak karakter, kişilik ve davranışlarını ileriye taşımaya sebep olacaktır.

Yeniay enerjisi Yay Burcu karakterinde gerçekleştiğinden Jüpiter etkisini yoğun şekilde hissederek ortaya çıkacak bir dizi olayın ateşini yakacaktır. Yay Burcu’nun en karakteristik özelliği İYİMSER VİCDAN sahibi olmasıdır. İş’te tam da hayatlarımızda ihtiyacımız olan şeyi açığa çıkartacaktır.

İyimser vicdan, olaylara bardağın boş tarafından bakmadan dolu olan kısmını görmek, her konuda davranışlarını vicdan terazisinde tartmak ve yatağa başını koyduğun zaman ruhu rahat olmayı gerektirir.

FİKİR SAHİBİ OLMAK,
FARKINA VARMAK,
ANLAMAK,
AFFETMEK,
YOLUNA DEVAM ETMEK…

Yukarda sayılan tüm bu başlıkları hayatınıza sokmanız için size sunulan yeniay fırsatını doyasıya değerlendirmenizi öneririm.

Yeniay değişken nitelikte ve ateş elementinde gerçekleştiğinden;

Olayların seyri tahmin edilebilir bir şekilde ortaya çıkmayacak ve dahası tahminlerin ötesinde bir şekilde İLAHİ ADALET planı içinde hale yola girecektir.

Rabb’in sonsuz ve sınırsız gücünü her olayın ortaya çıkışında gözlemleme şansına göreceğiz.

Mevcut akışın içinde gidenler, kalanlar ve hepsi birden hayat sahnemizde sinema şeridi misali gözlerimizin önünden akarak geçip giderken gözlemci konumuna geçeceğiz.

Hayat öylesine kısa ki düğün ve cenaze bir arada… Gözyaşı varken bir başka yerde mutluluk gözyaşları akıyor… Hayatı çakmak için biraz nefes almak lazım… Olmazları aradan kaldırıp oldurmak lazım sevgi düzleminde…

Meselaları çoğaltmalı çünkü her zaman bir çıkış yolu var hayat yolunda…
Çünkü gölgede herkes aynı!

Yeniay anı haritasını incelemek gerekirse;
An haritasında Oğlak Burcu yükseliyor... Yükselen yöneticisi(Satürn) yeniay anında yer alarak tam manasıyla “hayatı ciddi bir mesele” olarak görmenin yanlışlığını ortaya koyuyor.

Sorgulama,
Yargılama,
Bırak Gitsin…

Zira yargıladığım her durumun içinde insan olduğumuz sürece var olma ihtimalimiz çok yüksek… Alkışlamak, takdir etmek, sevmek, huzur duymak, aşk olmak, aşık olmak zamanı geldiyse git, sev, tutkuyla ve aşkla…

Yay teması içinde gerçekleşen yeniayın en önemli mesajı bu;

Düşünmeden YAP,
Pişman olma,
Sadece OLSUN!
Oldurmaya çalışma,
OLUYOR ZATEN ANLA!

Yeniay tam manasıyla 12.ev temasında gerçekleşiyor…

Öyleyse bilinçsiz bir bilinçlilik durumu söz konusu… 
O zaman bu yazıyı okuyan sen rica ediyorum bir an gözlerini kapat, çocukluğunda bir an seç, hatırla, gülümse ve sevdiğin birine nedensiz yere “SENİ SEVİYORUM” diyerek sevgini çoğalt, ruhunu genişlet ve evrene var olduğun SAF sevgiyi sun…

Gölgede herkes aynı,
Herkes kadar gölgelerde,
Kaybolmak lazım bazen,
Bilmemek,
Bildiklerini unutmak,
Sıfır kadar etkisiz,
Bir o kadar etkili…
Çaba göstermeyi bırak çünkü mucize tam yüreğinde,
Aynadaki yansımanda,
Bir çocuğun gülüşünde,
Geceleri dualarında,
Dualarında senden sana icabet eden…
Duy, dinle, anla…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:
Tel: 05325117166
Mail: guclumetinleastroloji@gmail.com