27 Ekim 2015 Salı

DOLUNAY BOĞA'DA: SİYAHIMSI


Dolunay zamanları hayatlarımızda ektiğimiz tohumların yeşerdiği enerjiler altında oluruz. Ekilen tohumların ‘nasıl yeşereceği’ bizim düşüncemize göre değişiklik gösterir. Olumsuz olarak nitelendirilen DOLUNAY enerjileri aslında bizim bilinçaltımıza en çok hangi düşünceyi ektiğimizle alakalı olarak kendini gösterir.

Hayra vesile olacak davranışlar; hayır getirir!

27 Ekim saat 15.05 itibariyle Boğa Burcu’nda gerçekleşen Dolunay toprak elementinde meydana geldiğinden SAHİP OLDUĞUMUZ DEĞERLERE bakış açımızı sınayacaktır. Zira bu değerler mal, mülk, para olabileceği gibi “put” haline getirdiğimiz düşünce, davranış ve inanç modellerimizde olabilir. Dolunay tüm bu değer yargılarıyla bezenmiş özümüzdeki putun “Ne kadar FİRAVUN?” olduğunu ortaya çıkaracaktır.

Ne ektiysen O’nu biçersin!

Dolunay Boğa Burcu’nda gerçekleşmesi ayrı bir anlam taşıyacaktır çünkü SABİT nitelikte bir etkiyle kendini ortaya koyacaktır. Bu noktada önemlidir zira gerçekleşecek olayların kalıcı, geri dönüşümsüz ve sarsıcı olacağını öngörmek mümkündür.

Herşey mal mülk herşey para pul; dostlukmuş sevgiymiş ara bul!

Dolunay An haritasında Kova Burcu yükseliyor. Toplumsal ve evrensel konular gündeme gelecektir. Bireysel istek ve davranışların önemini yitireceği kollektif anlayışa hizmet edecek durumları açığa çıkacağı enerjiler var. Toplumsal iletişim artacaktır. Zira yönetici Satürn tepe noktasına yerleşerek yönetici, otorite ve önemli mevkide bulunan kişilerin sorumluluk bilincinin artacağına işaret ediyor. Sorumluluklarımız üzerinden sınava tabi tutulmamız kaçınılmaz olacaktır.

Taha Suresi der ki;

Arzı(bedeni) ve yüce semaları(Esma mertebenden açığa çıkan şuur boyutlarını ve bilinç kademelerini) yaratandan, bölüm bölüm indirmiştir. (Kur’an Çözümü; 20; 4)

Boğa Burcu’nun 3 derecesinde meydana gelen Dolunay haritanın 3.evinde yerleşmiştir. Düşünce ve iletişim şekli bu noktada oldukça önem kazanacaktır. Sabit ve toprak nitelikli bir burçta gerçekleştiğinden ortaya çıkan enerji MADDİ ve DÜNYASAL olacaktır. Dünyevi bağımlılıkların sizde ne derece baskın olduğu gerçeğiyle harmanlayarak bakarsak Dolunay’ın siz de ne türlü bir etki ortaya çıkartacağını anlayabiliriz.

Al-u İmran Suresi der ki;

Hani melaike Meryem’e şöyle demişti: “Allah kendisinden Bi-kelimeyi(kendisini tanımladığı  Esma’sından  kendisini vasfettiği bazı kuvveleri açığa çıkaracağı bir kulunu) sana müjdeliyor. Onun ismi El Mesih, Meryemoğlu İsa’dır. Dünyada ve sonsuz gelecek sürecinde vecih(şerefi çok yüce) ve mükarrebundandır(Allah’a Kurbiyet mertebesinde yaşayan Allah’ın bazı kendine has isimlerinin manalarının bu yakınlık sebebiyle kendisinde açığa çıktığı mucizelere vesile kişi). (Kur’an Çözümü; 3; 45)

Dolunay yöneticisi Venüs Başak Burcu’nda Mars ve Jüpiter’le kavuşum halinde hatta Pluton’dan çok olumlu bir açı alıyor. Çalışma, hizmet ve kariyer gibi sorumluluk gerektiren konularda ciddi gelişmeler yaşanabilir.

Para kazanmak; çalışmak ve sorumlulukları yerine getirmekten geçer!

Siz hedefleriniz için ne kadar SORUMLULUK alıyorsunuz?

Neptün ve Şiron’dan gelen karşıt enerjiler bu hedeflere ulaşırken yaptığımız hata ve yanlış tutumlarımızı yüzümüze vuracaktır.

Hatalarınıza üzülmek yerine FARKINDALIK kazanmaya ne dersiniz?

Dolunay tehlikeli durumları tetikleyen SHERATAN sabit yıldızıyla kavuşuyor. Terör, çatışma, kargaşa ve doğal afetlerin yaşanmasına zemin hazırlayan bir enerji açığa çıkartabilir.

Herkesin merak ettiği “Türkiye Nereye?” ve “Seçimler ne olacak?” sorularına gelince…

Ülke haritası ve gökyüzü enerjilerini incelediğimde iktidar partisinin seçimlerde şansının yüksek olduğunu söyleyebilirim. Bunlar elbette gökyüzünün olasılıkları en doğrusunu her daim söylediğim üzere Allah bilir.

Astrolojik olarak gökyüzü ciddi bir şekilde uyarıyor. İç karışıklığın yoğunlaşacağı etkiler yükseliyor… Zira açık alanlar, toplu taşıma araçları ve kalabalık alanlara saldırı ve terör olayları gerçekleşebilir. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda var… Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz…

Elbette en doğrusunu Allah bilir!

Yunus Suresi der ki;

(Yaptıklarıyla) kötülükler kazanmış olanlara gelince; kötülüğün cezası(=karşılığı=sonucu) onun benzeri olacaktır! Onları zillet bürür… Onları, Allah’ın, yaptıklarının sonucunu yaşatmasından koruyacak(hiçbir kuvveleri) yoktur… Vechleri(şuurları) gecenin zifiri karanlığına bürünmüş gibidir… Onlar sonsuza dek cehennem ehlidirler! (Kur’an Çözümü; 10; 27)

Fikir ayrılıkları yaşanacak bu SİYAHIMSI dönemde BİRLİĞİN tek gerçek olduğu bir DÜNYA’ya MERHABA demek için; barış ve huzurun mutlak Hz. İNSAN’a yakışan davranış olduğunu idrak edelim…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
guclumetinleastroloji@gmail.com