20 Ocak 2015 Salı

YENİAY KOVA BURCU’NDA:GÖLGELER


20 Ocak 2015 itibariyle Kova Burcu’nda saat 15.13’te YENİAY meydana geliyor. Yeniay zamanları yeni başlangıçlar, hayatımızda girişimde bulunmamız gereken konulara aydınlatıcı bir fener misali ışık tutar. Kova Burcu’nda gerçekleşen YENİAY’ın bizlere neler anlattığına gelin hepbirlikte AN HARİTASI’ndan bakalım…

Yeniay Anı haritasında Yengeç Burcu yükseliyor. Yengeç Burcu geçmiş, kökler ve duygularla doğrudan ilişkilidir. Ay gezegeni tarafında yönetiliyor olması #YENİAY ZAMANI etkilerinin kuvvetli bir enerjiyle açığa çıkacağını gösteriyor. Geçmişten gelen, bırakmakta zorlandığımız ya da sürekli tekrarlanan duygusal bağların ön plana çıkacağını gösteriyor. Yengeç aynı zamanda EV, YUVA gibi bireysel; kollektif olarak yaşadığımız VATAN temalarını gösterir. Yönetici dispozitörü Ay’ın hem YENİAY konumunda hem Kova Burcu’nda ikamet etmesi üstüne üstlük DÖNÜŞÜM temasını sembolize eden 8.evde yerleşmesi hem bireysel hem kollektif anlamda ciddi bir DÖNÜŞÜM, HAREKETLENME ve GERİ DÖNÜŞÜMÜ olmayan bazı olayların gerçekleşeceğinin ilk sinyallerini veriyor.

Yeniay hem karanlık hem aydınlık yüzünü bizlere gösterirken RAHİMİYET sembolizmasını elinde tutar. En karanlık geceleri aydınlatır. Muhammedi Kanal’la doğrudan bağlantılıdır. Bu YENİAY döneminde SIRADIŞI, ÇİZGİ DIŞI ve KALIPLARIMIZI aşan yollara CESARET ve KARARLILIK enerjisiyle girmeyi başarırsak Hz.Muhammed SAV efendimizin SELAM ve SEVGİSİ’ni enerjisel boyutta üzerime almayı başarabiliriz. “Kolay” olacak demiyorum! Zor ve çetrefilli olayların arifesinde olan insani bakış açımızın hayvansal içgüdülerden arınmaya başlayacağı etkilerden bahsediyorum.

Kova Enerjisi alternatif tedavi yöntemleriyle doğrudan ilişkilidir. Bu evrede alternatif tedavilere başlayabilirsiniz. Enerji çalışmları, astroloji ve ilimsel konulardan yardım alabilirsiniz.

Gündelik hayat rutinleri, çalışma koşulları ve sağlık bireysel hayatlarımızda ön planda olacaktır. Sağlık mevzusuna bilimsel açıdan yaklaşırken ruhsal huzur ve emniyet duygularınızı EVRESENSEL ŞİFA sistemi olan Rabb’in Hayy ve Şafi kuvvelerine emanet edeceğiniz etkiler açığa çıkacaktır. Düşünceniz ŞİFA olacaktır; DUA’nız ŞİFA olacaktır.

İLİŞKİLER ve FİKİRLERİ şirk kanalında kurtarmak suretiyle NUR olan kaynağımızı MERKEZ BİLİNCE çekmeliyiz. Her olan olayın tekamül ettiren etkilerini analiz ederek takıldığımız ya da göremediğimiz KARANLIK taraflarını analiz etmek gerekir. Uzaklaştığımız BEN’den merkezde bekleyen HAYY ve ALİM kaynağına doğru ruhsal bilinci çekmeliyiz.

Gölgeden Aydınlığa tek bir adım var…. Sonrası… Cennet

SELAM İLE…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin