5 Ocak 2015 Pazartesi

DOLUNAY YENGEÇ’TE:MUCİZE


Herkese hayırdan hayır gelecek YENİ YILIN ilk DOLUNAY’ı gerçekleşiyor. Dolunay zamanları hayatlarımızda tüm duygusal ve fiziksel konuları açıkça ortaya koyar. YARIM KALAN, İFADE EDEMEDİĞİMİZ her türlü durumu şeffaf bir şekilde ortaya koyabiliriz. Yılın ilk DOLUNAY’ı Yengeç Burcu’nda 06.53’te gerçekleşiyor.

Dolunay anı haritasında Oğlak Burcu yükseliyor. Sorumlulukları ciddi bir şekilde yerine getirmek gerekiyor. Engellenmiş, bastırılmış ve kıstırılmış hissediyor olsak dahi hayal, umut, dilek ve ideallerimizi gerçekleştirme yolunda harekete geçmemiz gerekiyor. Zira yükselen yöneticisi Satürn 11.evde Yay Burcu’nda yerleşerek hayallerimizin peşine sorumluluk, ciddiyet ve dirayetle düşmenin yanında İMAN ve VİCDAN temalarının İNANDIKLARIMIZI gerçekleştirmek noktasında yardımcı olacağını anlatıyor. Sahip olduğumuz yetenekleri kullanmayı sıradışı, her zaman yapmadığımız bir stratejiyle ortaya koymanın önemine vurgu yapılıyor. Hep aynı, stabil ve alışılmış davranışlar hayatımızda bir değişikliğe sebep olmuyorsa FARKLI OL’AN’ı denemek gerekiyor! Yapacağımız seçimlerin bolluk, bereket enerjilerini etkileyeceği RIZKIMIZI arttırmak için harakete geçmemiz gerektiğini anlatıyor.

Dolunay, ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında KADERSEL dönüşümler yaşanacağına işaret ediyor. En derinde kalan duygusal ihtiyaçların, beslenme ve aidiyet hissinin açıkça eder-değer olgularını yeniden yapılandırması söz konusu.

AŞK’ın bittiği sadece ALIŞKANLIK için sürdürülen İLİŞKİLER,

AŞK’ın bittiği İŞİMİZ ve HEDEFLERİMİZ’in ani bir kararla sonlandırılması,

BAĞIMLI olduğumuz ALIŞKANLIKLAR’ın tümünün SON BULACAĞI dramatik bir DOLUNAY enerjisi var…

Sirius yıldızıyla etkileşim halinde olan DOLUNAY DUYGULARI PARLATACAK! Omzunda ağlayacağınız, duygularınızı anlayan, sizi seven, değer veren ve AŞK’la güneşin batışını, yağmurun yağışını, rüzgarın esmesini tüm hücrelerinizde hissedeceğiniz duygulara MERHABA diyeceksiniz…

Geçmişten kalan ANI, HAYAL ve TÜM KIRGINLARI hayatın akışına bırakmak, SEVGİ ve HAMD HALİ içinde içten dışa doğru EVRENİN SONSUZ ŞİFALI kaynağına yollayın gitsin…

AŞK gelecek biliyorum,

BOLLUK gelecek biliyorum,

NEFES’im ŞAFİ ismine kanal olacak biliyorum,

MUCİZE’yla hayata geldim, NEFES alıyorum MUCİZE, AŞK’ı bekliyorum MUCİZE…

MUCİZE!

FARKLI OL’AN’; YENİ OL’AN’A DOĞRU YOL AL…

MUCİZE ŞU’AN’ NEF’ES’…

Meryem’in Hz.İsa’yı Dünya’ya getirmesi kadar GERÇEK BİR MUCİZE yaşanacak hepimizin hayatlarında…

Meryem Suresi 96.ayetin sırrınca…

SELAM… SELAM… SELAM…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
guclumetinleastroloji@gmail.com