6 Aralık 2014 Cumartesi

DOLUNAY İKİZLER’DE:İMAN-I MUHAMMEDİ


Saat 14.26’da meydana gelen İkizler Burcu Dolunay’ı İLETİŞİM kuvvesini GERÇEKÇİ bir saydamlık çerçevesinde harekete geçirecektir. Duyguların açık ve net bir şekilde ortaya çıkacağı bir sürece giriyoruz. SÖYLENMEYENLER SÖYLENİYOR!
Dolunay Anı haritasında Boğa Burcu yükseliyor. Boğa, sabit, yavaş, stabil, emin olmak isteyen, garantici ve dünyevi zevklerine düşkü bir yapıya sahiptir. Dolunay bizlere keyfe keder yaşadığımız, zevklerimiz için feda ettiğimiz sorumlulukları tek tek hatırlatacaktır. Dolunay, kriz zamanlarına işaret ettiğine göre bu HATIRLATMA sarsıntılı bir durumla vuku bulacak diyebiliriz. Yönetici dispozitör Venüs’ün 8.evin sonlarında 9.ev sularına doğru hareket halinde olması KRİZ’in sonunda olduğumuzu gösteriyor. Son bir hamle, son bir hareket ve herşey İLAHİ ADALET(9.Ev) enerjisine geçecek. Burada vicdani sorumlulukların perspektifinde GERÇEKÇİ bir gözle incelenmesi istenen şey; KARANLIKTAN AYDINLIĞA mı? yoksa AYDINLIKTAN KARANLIK enerjiye mi? teslim olmaya seçtiğimizdir.
Elimizdekini paylaşmaktan duyduğumuz korkunun hayatlarımıza yansıması sonucu ortaya çıkan KAYBETTİM nidalarına devam etmek istemiyorsak PAYLAŞMAYI öğrenmeliyiz. Komşumuz açken tok yatmamalı, elimizde olanı ‘VEREN ALLAH ALAN ALLAH’ anlayışıyla ihtiyacı olanlara bölüştürmeliyiz. Dolunay krizlerini aşmak, yeniden maddesel varlığın sırrına ermek için SIRRIN SIRRI olan PARA’nın ENERJİ olduğu gerçeğini çok iyi kavramalıyız.
DOLUNAY etkisi bizlere PARASAL kaynakların artık varlığını yitirmeye başladığı gerçeğini aleni şekilde açık etmeye başlıyor.

DOLUNAY, 2.evde yani SAHİP OLDUKLARIMIZ alanında gerçekleşerek parasal senaryoların fikirden vizyona çıkacağına işaret ediyor. Yapmak istediklerinize ne zamandır arkanızı dönüyorsunuz? Yetenekleriniz kullanmak için neyi bekliyorsunuz? Tüm bunları gerçekleştirme şansı elinizde! Belki işinizi kaybedecek ya da borç altında ezileceksiniz veya kendi yolunuzun VİCDAN YOLU olduğunu tespit ederek ELİNİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAKSINIZ! Kendinize sorun bakalım elinizden gelenin en iyisi bu mu? Elinizden gelenin en iyisini yapacağınız VİCDAN MUHASEBESİ’Nİ yaparak doğuştan gelen yeteneklerinizi Dünya Hayatı üzerinde kullanmaya başlayın.
İletişim kurmayı, SELAM etmeyi ve SELAM’ı üzerimize alarak NUR-UL ALA NUR olarak Hz.İnsan mertebesine çıkmayı unuttuk. SELAM olsun yüce Rabb’in tüm esmalarına; ALEYKÜMSELAM diyelim özümüzdeki MUHAMMEDİ bilince… MUSAVVİR olan YARATIM enerjisine SELAM ederek FETTAH KANALI’nda MUHAMMEDİ BİLİNCE yürüyelim…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin

guclumetinleastroloji@gmail.com
facebook.com/guclumtn
twitter.com/guclumetinn
instawebgram.com/i/guclumetin