17 Temmuz 2014 Perşembe

JÜPİTER ASLAN’DA-RUH-U ‘MU’CİZE ZAMANLARI-1


Rahmetin, bolluğun, bereketin gezegeni Jüpiter aile, yuva, bilinçaltı temaları temsil eden Yengeç Burcu’ndaki seyrine 16 Temmuz 13.30 saati itibariyle son verdi. RUHSAL FARKINDALIĞIN keşfini İNSANLIK SAHNESİ önüne koymak adına Ganiyy olan Zül Celali Vel İkram sıfatının sahibi Güneş’in burcu Aslan’a geçerek hepimizin şuur boyutunu Nur’ul Ala Nur rahmetiyle aydınlatmaya geldi. Aslan, bilinenin aksine GÖSTERİŞ ve ŞAŞA’nın burcu değildir! Sonsuz İDRAK ve NUR olan Ruh’un temsil ettiği Güneş’le ulaşılmaza ulaştıran, bilinçsizliğe ışık tutan bir mekanizmayı harekete geçirir. Güneş’ e çıplak gözle bakılamadığı gibi RUH’u da çıplak gözle görmek mümkün değildir. Zira Ruh, şuur boyutunda Rahman ve Rahim’in birleşmesi sayesinde perdelerin kalktığı, idrakın arttığı noktada hayatımıza anlam katar.

Jüpiter 1 yıl boyunca böylesine önemli bir burç olan Aslan’da seyrine başlayarak sonsuz İDRAK ve ANLAYIŞ kuvvelerimizi aktive ederek anlayışımızı arttırma işlevini ŞAFİ ve KUDDÜS olan kaynakları aktive ederek hayat alanlarımıza getirecektir. Jüpiter ‘ŞANS’ olarak atfedilen bir değerle sembolize edilir. Oysa ki; Jüpiter’in işlevi GENİŞLETMEK’tir. Ruhsal tarlanıza ektiğiniz duygu ve düşünceler Jüpiter’in şifalı dokunuşuyla Rahmet yağmurlarının toprağa düşmesi misali çoğalır. Çoğalan ‘SİZ’ in ‘SİZ’ den taşan anlayışınız ve inançlarınızdır. İNANÇ ve İMAN’ın TESLİMİYET’le buluşması noktasında Jüpiter size SİZDE VAR’OL’AN HEDİYELERİ sunar!

Jüpiter’in Aslan Burcu’nda hareket etmesi 1 yıl boyunca RUHSAL KİMLİĞİNİZE kodlanmış İDRAK kuvvelerinizi harekete geçirecektir. Hz. İNSAN olma FARKINDALIĞI’nın fırsatını avuçlarınızın içerisine koyarak RABB’in DAİM ve KAİM olan BİLİNÇLİ RUH’unu ÖZ’den HAYATA geçirecektir. MUCİZE’nin siz olduğunu FARKETMENİZE olanak tanıyacak fırsatları hayatınıza taşıyacaktır. Kayıp ‘MU’ Kıtası misali ŞUUR boyutunuzda varlığını sürdüren sizin MU kıtanıza ‘CİZE’ ekini koyacağınız muazzam bir dönem yaşatacaktır.

Parlamak ve ön planda olmak adına çok fazla sebebe sahipsiniz. Yaradılış sebebiniz HZ. HALEF olma İDRAKINI ortaya koymak olduğuna göre ASLAN BURCU’nda yerleşen Jüpiter etkisi bunu size fazlasıyla sunacaktır. Bu 1 yıl boyunca RUH’U ŞUUR BOYUTUNU GENİŞLETEREK FARKETME ZAMANLARI’ndayız!!!

Jüpiter Aslan etkisinin ortaya çıktığı AN’ın haritasının hangi konulara etki edeceğine birlikte bakalım! Jüpiter Aslan anı’nda Terazi Burcu yükseliyor. İkili İlişkiler, diplomasi, ortaklıklar etkisiyle ŞİFALANMA enerjisi açığa çıkacaktır. Terazi aynı zamanda ‘BEN’ noktasından ‘BİZ’ noktasına hareket etmenin önemine vurgu yapmaktadır. Karşımızdaki kişileri önemsemek, EGO zannından uzaklaşarak BİRLİK BİLİNCİNE hareket etmeyi sembolize eder. AN’ın ASC’si SPİCA sabit yıldızıyla kavuşuyor. Sanatsal, estetik çalışmalar, parlamak, zeki ve yaratıcı işlere imza atma teması ön plana çıkıyor.  Zerafet ve Sanat birleşerek NAİF bir hal alıyor. KAD ve Mars’ın bu noktada yerlerini almasıyla birlikte bu yıl içerisinde SANATSAL çalışmaların ön planda olacağını, toplumsal ve bireysel huzura ulaşmak için RABB’in yardımına nail olacağımızı söylemek oldukça mümkündür. Kadersel evlilik ve ilişkiler vasıtasıyla Jüpiter Aslan kendini ortaya koyacaktır. An haritası yöneticisi Venüs’ün 8.evin sonlarında KRİZLER ve DÖNÜŞÜM’den uzaklaşarak Rabb’in Evi olan 9. Eve doğru hareket etmesi ŞANS ve FIRSATLARI değerlendirirken bugüne kadar yaşadığımız sıkıntı, üzüntü, kayıp ve korkuların BİLGİ KAYNAĞIYLA ve SONSUZ ŞUURLA beslenen, açığa çıkan bir İMAN’la KABID olan kaynağından BASIT olan uçsuz, bucaksız TESLİMİYET’e doğru yol alacağını söyleyebiliriz.  Rabb’in Vekil olan ismiyle DÜRÜST olanın kazanacağı; RİYAKAR ve DOLANDIRICI olanın GÖRECEĞİ, DUYACAĞI şekilde REZİL olacağı ÖNEMLİ bir sürece girdik. Çünkü Jüpiter TEPE’den ışık tutarak ASLAN BURCU’nun etkisiyle iyi ya da kötü herşeyi GÖZ ÖNÜNE, AYDINLIĞA ve SAHNE ÖNÜNE taşıyacaktır.

Aslan Burcu Güneş’tir, ORMANLARIN KRALI’dır… Jüpiter ise; İMAN ettiğimiz VİCDANIMIZ! Rabb’in VİCDANI’na arka dönen, görmezden gelen ŞUUR’un yerle yeksan olacağı günlere adım atıyoruz. Ay Işıkları’nı kaybetmeden DOLUNAY etkisinde ve en GÖRÜNÜR durumda Jüpiter enerjisini girmemiz elbette tesadüf değil! Hz. Muhammed(SAV)’in karanlığa IŞIK tutması misali Ay’da DOLUN halinde en görünür, en fark edilir durumdadır. Zira Balık Burcu’nda yerleşerek TESLİMİYET ve RABB’e varma temalarını açıkça ortaya koyar. Jüpiter Aslan, Rahman olan enerjisiyle GÜNDELİK HAYATIN içerisinde KAYIP ETTİĞİMİZ BİRLİK BİLİNCİ’ne el atarak-zira Jüpiter Balık’ın yöneticisidir- FARKINDALIK temasını bir kez daha CAMİ ederek toparlamamıza yardımcı olacaktır.

Vücudun Kabe’dir Ruh’una,

Gam, keder, tasar hepsi senin Zan-I Şuur’unda,

Himmet senin İdrak-ı Dünya’nda,

Gül eyle, Nur eyle, Aşk eyle,

Secde ettiğin Öz olan Farkındalığı’na,

Misal-i Roman, Aşk-ı Derya,

Vuslatına aşikar et Ganiyy Allah’ın Rahmeti’ni,

Seyreyle Alemi Rezzak olan ÖZ ŞUUR’dan…

 

Burçlara Göre Etkileri #Yarın Okuyabilirsiniz…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/