27 Haziran 2014 Cuma

YENGEÇ BURCU’NDA YENİAY-RUH’UN SESİNE SES VERİN!-


27 Haziran 11.08 itibariyle gerçekleşecek olan YENİAY ANI haritasında Başak Burcu yükselmektedir. Düzen, tertip, saflık, irdeleme, temizlik ve organize olmak noktasında etkisini gösterecektir. Hayatımıza detaylı şekilde bakarak DETAYLARIN İÇİNDEKİ GERÇEKLERİ GÖRMEMİZ gerekiyor. Yükselen yöneticisi Merkür İkizler Burcu’nda yerleşerek aktif ve entelektüel bir zekaya işaret ederken Retro enerjisinde olması GEÇMİŞTEN GELEN DÜŞÜNCE BİÇİMİNDE HATALI, EKSİK, NOKSAN olan noktaların altını çizecektir. Toplumsal statü, kariyer ve en önemlisi KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK için biraz içe dönmek, içimizde gerçek ÖZ’le buluşmak gerekiyor.

Yeniay’ın gerçekleştiği YENGEÇ teması kökler, atalar, aile, bilinçaltı konularında aktif bir zaman dilimine işaret ediyor. Görünür bir alanda gerçekleşen yeniay etkisiyle düşüncemizde, özümüzde, köklerimizde var olan her türlü durumun ORTAYA ÇIKIŞINA destek olacaktır. Evlilik, ev alma, geçmişte aile içi yaşanan sorunlar, kırgınlıklar, duygusal patlamalar, pişmanlıklar, beslenme, gelecek kaygısı vs... gibi konularda İYİYE DOĞRU ilerleme sağlayacaktır.

Yeniay/Neptün 120’lik açısı bilinçaltı ve ÖZ benliğinizde hayata gelecek DİLEK, DUA, VE MANEVİ ÇALIŞMALARIN olumlu etkisi olacağını anlatıyor. Tekamül süreçlerimizde EKTİĞİMİZİ BİÇME ZAMANLARI’ndayız. Yengeç/Balık aksı KÖKTEN BİR ARINMA ve TESLMİYET enerjisi yayacaktır. Toprak olan bedeninize Dua ile Su verin… Rengarenk bir HAYAL ORMANI oluşturmak için tek yapmanız gereken kalbiniz ve şuurunuzu Vedud olan Rabb’in Rahman ve Rahim olan kuvvelerine çevirmek olacaktır.

Yeniay enerjisinin herkese BİRLİK, BERABERLİK VE GÜZELLİKLER GETİRECEĞİNİ söyleyebilirim. İçinizde, en derinde RUH’un sesine ses verin… O sizin Gerçeğiniz!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin