30 Haziran 2014 Pazartesi

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI


TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuza Göre Okumanızı Tavsiye Ederim)
KOÇ BURCU

Dolunay enerjisiyle kariyerinizde sonlanma ve bitişler meydana gelecektir. 16 Temmuz’la birlikte Jüpiter enerjisiyle sahne önünde olmaya başlayacaksınız. Yaratıcı enerjiniz, auranız ciddi bir etki alanı yaratacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Koçlar bu sene çocuk sahibi olabilirsiniz. Aşk konusunda yalnız Koçlar hayatlarının aşkıyla karşılaşabilir. 18 Temmuz’da Venüs Yengeç Burcu’nda hareket etmeye başlıyor. Aile, ev ve yeni hedeflerinizde olumlu gelişmeler ortaya çıkacaktır. Aşk hayatınızın merkezi haline gelebilir yada işinizi aşkla yapmaya başlayabilirsiniz. 26 Temmuz’da Mars Akrep enerjisiyle finansal konular, ortaklaşa kazanımlardan kar elde etmeye başlayacaksınız. Aşk ve keyifle geçecek bir Temmuz sizleri bekliyor.

 

BOĞA BURCU:

Dolunay enerjisiyle uzak seyahatler, ithalat-ihracat, yüksek eğitim, hukuk, iletişim, pazarlama alanlarında uzun süredir devam eden bir durum nihai sonuca ulaşacaktır. Yabancı ülkelere olan seyahat edebilir, yabancı bir firmadan iş teklifi alabilirsiniz. Uzun süredir süregelen hukuki bir işiniz varsa sonuca ulaşacaksınız. 16 Temmuz’la birlikte Jüpiter enerjisiyle hayatınızda çok önemli bir evreye adım atacaksınız. Ev alabilir, taşınabilir yada aile içi ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir; kariyerinizle alakalı önemli ve size sonrasında şans getirecek işlere adım atabilirsiniz. Genetik bir rahatsızlığınız varsa şifa enerjisi sizinle olacaktır. 26 Temmuz Mars Akrep enerjisi ilişkiler ve ortaklık alanlarında sizi zorlayacak, harekete geçirecektir. Atıl duran bir enerjinin hayatınızda sizi harekete geçirmesi söz konusu olacağından iyi enerjileri hayatınıza çekeceksiniz. 27 Temmuz yeniay enerjisiyle hayatınızı çok önemli bir evresinde olacaksınız. Yeni vereceğiniz kararlar bir yıl sonrasında size bolluk, bereket ve şans enerjisi getirecektir.

 
İKİZLER BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisiyle finansal konular, kredi, alacak-verecek konularıyla uğraşacaksınız. Sağlıkla alakalı devam eden bir sorun varsa bu evrede tedaviye başlayabilirsiniz. Uygun bir kredi yada yatırım imkanı fırsatları karşınıza çıkabilir. 16 Temmuz Jüpiter etkisiyle iletişim konularında aktif bir döneme giriyorsunuz. Toplantı ve görüşmeler yoğunlaşacaktır. İnternetle alakalı çalışmalara imza atabilirsiniz. Seyahatler size yeni iş fırsatları sunacaktır, yakın çevreniz tarafından destekleneceksiniz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle gelirleriniz konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacaksınız.  26 Temmuz Mars enerjisiyle enerjiniz çok yükselecek. İş ve çalışma hayatınızda iyileşme yaratacak yoğun bir tempoya gireceksiniz. Yeni proje ve işler sizi yorabilir. Dinlenmeye mutlaka vakit ayırmalısınız.  27 Temmuz yeniay enerjisiyle yeni başlayacak projeler ve yakın çevreniz size destekleriniz çoğaltarak sürdüreceklerdir.

 

YENGEÇ BURCU

Dolunay enerjisiyle ilişkiler, ortaklıklı konularında önemli bitiş yada başlangıçlar yaşamanız söz konusudur.  16 Temmuz Jüpiter etkisiyle finansal ve maddi konularda bolluk, bereket enerjisi hayat alanınıza girecektir. Yeteneklerinizi kullanacağınız bir işe başlayabilir, güzel gelir elde edebilirsiniz. Aşırı harcama enerjisinden uzak durmanızda fayda vardır.  18 Temmuz Venüs enerjisiyle kendinizi güzel ve hoş hissedeceksiniz. Sosyalleşme ve yeni insanlarla tanışma fırsatlarının yanı sıra aşk kapınızı çalabilir. Venüs etkisiyle kilo probleme ortaya çıkabilir, temkinli olmakta fayda var.  26 Temmuz Mars enerjisiyle aşk ve yaratıcılığın hayatınızda daha fazla yer tutacaktır.  Libidonun yükseldiği bir enerji olacağından cinsel çekiciliğiniz oldukça yüksek olacaktır. Bu evrede evli Yengeçler çocuk sahibi olmak isteyebilir. Spora başlamak ve eğlenceli aktivitelere vakit ayırmak için muazzam güzel etkiler var.  27 Temmuz yeniay enerjisiyle finansal anlamda yeni kapıların açılacağı, maddi olanakların yükseleceği ve evrenin hediyelerini bolluk ve bereketle alacağınızı söyleyebilirim.

 

 ASLAN BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi çalışma alanında değişimler yaratacaktır. İş değişikliği yada terfi gibi durumlar gündeme gelebilir. Sağlıklı beslenme ve egzersize başlayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter enerjisi her türlü yeni başlangıç için bolluk, bereket ve şans enerjisi verecektir. Kilo alma temayülü vermesi yanında sağlık anlamında olumlu etkiler vererek bedeninizi şifalandıracaktır. 18 Temmuz Venüs enerjisiyle ilişkilerde kayıp, zorlanma etkisi gündeme gelebilir. Aldanma ve aldatılma konusunda temkinli olun. 26 Temmuz Mars enerjisi aile içi iletişimde aktifleşme yaşanabilir. Evle ilgili uğraşılar gündeme gelebilir. 27 Temmuz yeniay enerjisi hayatınızda yeni kararlar alacağınız muazzam etkiler yaratacaktır. Bu dönemde vereceğiniz kararlar bir sene sonra hayırlı şekilde ortaya çıkacaktır. Bekar olan Aslanlar evlenebilir yada yeni bir aşka yelken açabilirler.

 

BAŞAK BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi çocuk sahibi olmak isteyen Başaklara sürpriz haberler veriyor. Bekar olan Başaklara ise; yepyeni bir aşkı getiriyor. Yaratıcılığınızı kullanacağınız muazzam etkiler var. Sahne önünde fazlasıyla yer almaya başlayacaksınız. 16 Temmuz Jüpiter enerjisi dedikodu ve kötü enerjilerden sizleri koruyacak. Ruhsal ve manevi anlamda ciddi bir şifalanma sürecine giriyorsunuz. Evrensel enerji tüm dua ve dileklerinizi kabul edecek. Aynı zamanda manevi ve ruhsal çalışmalar, içe dönme ve aydınlama etkilerini yoğun olarak hissedeceksiniz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle sosyal, hareketli ve arkadaş gruplarından fayda göreceğiniz etkiler ortaya çıkacak. Fikir ve idealleriniz desteklenecek. 26 Temmuz Mars enerjisi iletişim alanında aktif bir hal kazandıracak. Pazarlama, reklam, tanıtım konuları gündeminize gelebilir, uzun süredir ortaya koymak istediğiniz internet projelerine hız kazandırabilir. Aktif, enerjik ve hareketli bir sürece giriyorsunuz. 27 Temmuz yeniay enerjisi gizli konular, dedikoduların açığa çıktığı bir döneme adım atmanızın yanında ruhsal ve manevi şifalanma sürecine girdiğinize işaret ediyor. Hatta uzun süredir tedavi bekleyen bir rahatsızlığınızın tedavisiyle ilgili başlangıç yapabilir ve muazzam bir iyileşme yaşayabilirsiniz.

 

TERAZİ BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi aile hayatınızla ilgili gerginlik enerjisi yaratacaktır. Uzun süredir devam eden bir konu netliğe kavuşacaktır. Evinizi değiştirebilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Kariyerle alakalı netlik kazanacağınız bir süreçtesiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisiyle sosyal çevrenizde önemli tanışmalar yaşayacaksınız. Önemli kişilerin desteklerini hissedeceğiniz bir evreye giriyorsunuz. Kariyerden gelen kazancınızda ciddi bir artış olma ihtimali yüksektir. Dua, dilek ve isteklerinizin gerçekleşeceği bir sürece giriyorsunuz. 18 Temmuz Venüs enerjisi yine kariyer ve sosyal statünüz konusunda güzel gelişmelere işaret ediyor. İş ortamında tanışacağınız birisi size olan ilgisini itiraf edebilir. Terfi edebilir yada ani bir kararla evlenebilirsiniz. 26 Temmuz Mars enerjisi aşırı harcamalara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Bu evrede yeteneklerinizi kullanacağınız bir evrede para kazanacaksınız. 27 Temmuz yeniay enerjisi idealleriniz ve hayalleriniz konusunda harekete geçeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Sosyalleşin ve evde oturmayın çünkü hayat size sürprizlerini sunuyor.

 
AKREP BURCU

12 Temmuz dolunay etkisi seyahat ve tatil planları için ideal etkilere işaret ediyor. Yakın çevreyle olan iletişim konuların düzene girebilir, sözleşme ve toplantılarda beklentinizin üstünde başarı sağlayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir devam eden projelerinizi sonuçlandırabilir, bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisi kariyer ve toplumsal statünüz anlamında size bolluk, bereket ve şans getirecektir. Sahne önünde yada sanatsal işlerde çalışan Akrep’ler için tanınma ve ün gelebilir. Kariyerinizde terfi, yükselme ve kazançlarınızın artacağı bir evreye giriyorsunuz. Bu etkileşim pek çok Akrebin evlenmesi sonucunu ortaya çıkartacaktır. 18 Temmuz Venüs etkisi seyahat, yüksek eğitim ve hukuki konularda güzel bir etki yaratacaktır. 26 Temmuz Mars etkisi enerjinizi çok yükseltecektir. Fiziksel görünümünüzü yenilemek için spora başlayabilirsiniz. Beklediğiniz tüm projeleri harekete geçirmek için muazzam bir enerjiyle harekete geçebilir, hayalinizde oluşturmak için kurmak istediğiniz hayatı inşa edebilirsiniz. Acelecilikten kaynaklık kazalara karşı temkinli olun. 27 Temmuz yeniay enerjisi kariyeriniz anlamında bolluk, berekete ve şans dolu bir dönemin ilk adımlarını atacağınız karar aşamasına girdiğinizi gösteriyor.

 
YAY BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi finansal konulara dikkatinizi çekecektir. Maddi kazanımlarınızı artıracağınız işlere yönelebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisi yabacı ülkelere seyahat edebilir, ithalat-ihracat yapabilir, ticari kazanımlarınızı arttıracağınız işlere imza atabilirsiniz. Yüksek eğitime kabul edilebilir, bilginizi arttıracak seminerlere katılabilir, tanışacağınız kişilerden iş hayatınızda fayda görebilirsiniz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle finansal kaynaklarınız konusunda rahatlayacaksınız. Kredi ve borç almak isterseniz uygun tekliflerle karşılaşacaksınız. Ödemeleriniz rahatlayacaktır. Ortağınız yada eşinizin bu konuda desteğini görmeniz mümkündür. 26 Temmuz Mars enerjisiyle ruhsal ve manevi çalışmalara yönelebilirsiniz. Gizli düşmanlık eden yada dedikodu yapan kişilerin aşikar olacağı ve onları hayatınızdan çıkartacağınız bir evrede olacaksınız. Psikolojik anlamda gergin hissedebilirsiniz. 27 Temmuz yeniay enerjisiyle yabancı ülkelerden iş teklifi alabilir, yabancılarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca yüksek eğitim başvuru yada bursunuz kabul edilebilir. Uzun süreli bir seyahate çıkabilir, çok eğlenebilirsiniz. Hukuksal konularda şans sizden yana olacaktır.

 
OĞLAK BURCU

12 Temmuz dolunay etkisiyle hayatınızda süregelen konularda hayrınıza gelişecek bitişler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü yenileyebilirsiniz. İlişkiniz ve ortağınızla alakalı ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter enerjisiyle kredi, ödeme, borçlar ve başkalarının kaynaklarından rahat şekilde faydalanacağınız bolluk ve bereket dolu bir döneme giriyorsunuz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle yeni ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında muazzam bir güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İlişkisinde sorunlar yaşayanlar ılımlı ve uyumlu bir hale geçiş yapacaklar. 26 Temmuz Mars enerjisiyle sosyal hayatınız hareketleniyor. Yeni insanlarla tanışabilir, çevrenizden ciddi destekler görebilirsiniz. Bu evre ideallerinizi hayata geçirmek için ihtiyacınız olan enerjiye sahip olacaksınız. 27 Temmuz yeniay enerjisi finansal destekleneceksiniz. Kredi ve ödeme gibi konularda rahat akış söz konusu olacaktır.

 
KOVA BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi gizli kapaklı işlerin ortaya çıkacağı bir sürece giriyorsunuz. Arkanızdan konuşan, dedikodu yapan kişilerle yüzleşebilir ve hayatınızdan eleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi gerekiyor, bağışıklık sisteminiz düşebilir. 16 Temmuz Jüpiter etkisi ikili ilişkilerde şans, bolluk, berekete enerjisi yaratacaktır. Evlilik teklifi alabilir, mutlu bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Eş ve ortağınızdan destek göreceğiniz bir süreçtesiniz. Hukuksal bir durumunuz varsa hayrınıza sonuçlanacaktır. 18 Temmuz Venüs etkisiyle yeni proje, işlere imza atabilir ve gündelik hayatınızda güzel enerjileri hissedebilirsiniz. Diyete ve egzersize başlamak için çok uygun etkiler var. 26 Temmuz Mars etkisiyle kariyerinizde rekabet ve mutlak başarı sağlayabilirsiniz. Fakat bu rekabeti hırsa dönüştürmeyin ve yöneticinizle ters düşmeyin! 27 Temmuz yeniay enerjisi bolluk, bereket, şans getirecek ortaklık ve anlaşmalara imza atabilirsiniz. Evlilik kararı aldıysanız mutlu ve güzel bir evliliğe imza atabilirsiniz.

 
BALIK BURCU

12 Temmuz dolunay etkisiyle sosyalleşebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sorunlu kişilere dikkat etmekte fayda var. Bu evrede ideallerinizi gerçekleştirmek için uygun koşullar gündeme gelebilir, arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisiyle iş, çalışma ortamı, yeni projeler ve sağlık konusunda bolluk, bereket ve şans sizden yana olacaktır.  İş konusunda sıkıntınız varsa imkanları çok güzel bir işe girebilirsiniz. Kişisel gelişim ve sağlığınızla ilgili kendinize bakmak, spora ve diyete başlamak için uyumlu etkiler var. İş ortamınızda uyum, denge ve ahenk yakalayacaksınız. 18 Temmuz Venüs etkisiyle yaratıcılığınızın arttığı bir evrede olacaksınız. Bu dönem aşk kapınızı çalabilir; çok mutlu olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak uygun etkiler var. Çocukları olanlar için çocuklarıyla güzel vakit geçirebilirler. 26 Temmuz Mars etkisiyle hukuki bir konu gündeme gelebilir yada eğitimle alakalı bir sıkıntı ortaya çıkabilir. Seyahatlerinizde kimseyle tartışmayın, hırsızlık yada gasp gibi konulara karşı temkinli olun. 27 Temmuz yeniay enerjisi size mutluluk dolu yeni başlangıçlar, eğlence ve tatil imkanları sunacaktır. Güzel vakit geçireceğiniz zamanlara gireceksiniz.

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn