16 Haziran 2014 Pazartesi

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Mars 60’lık açısı hareket kabiliyeti kazandıracaktır. Kova/Terazi aksı ilişkiler ve entelektüel düşünme yeteneğini birleştirerek İLİŞKİLERDE MANTIK temasını ortaya koymanıza yardımcı olacaktır. İlişkiniz sorun çıkaran bir alışkanlığa PRATİK ve İŞE YARAR ÇÖZÜM ÜRETMENİZ mümkündür. Yakın çevrenizle fikir alışverişinde bulunabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Rabbin Fettah olan kuvvesinin Vedud enerjisiyle aşikar oluyor.

Ay Küçülen evreye girdiğinden gündelik hayatın içerisinde FARKINDALIK yaratacak çalışmalara yönelmek, EGZERSİZ, SAĞLIKLI BESLENME ve DİYET programına başlayarak Mars ve Ay desteğiyle kilo vermek, yeni bir FORM kazanmak açısından faydalı enerjiler söz konsudur. Fettah olan Rabb’in Hayy kuvvesi dengeleme yaratacaktır.

Ay/Uranüs 120’lik açısı DEĞİŞİM enerjisi verecektir. Üzerimizde yük olan, bırakmak istediğimiz, değiştirmeye karar verdiğimiz konularda HAREKETE GEÇEBİLİRİZ. İşin içinde Uranüs olunca ANİ durumlar tetiklenecektir. Sürprizlere açık olmak gerekiyor! Kova/Koç aksı fikirsel çalışmalar, araştırma ve inceleme, DAHİYANE BİR BULUŞ için muazzam etkiler sunuyor. Hayatınızla ilgili uzun süredir devam eden bir konuda FARKINDALIK yaşayabilirsiniz. Fettah olan Allah’ın Kayyum olan Alim esması aşikar olacaktır.

Ay/Satürn 90’lık açısı akşam saatlerinde aktive olacaktır. İç sıkıntısı, karamsarlık hissedilebilir. Sorumluluk gerektiren konularda üzerimize düşen her türlü şeyi yerine getirmek gerekir. Kova/Akrep aksı ABARTILI ÖZGÜRLÜK temasının yanlış kullanımda kişiye fayda sağlamayacağını gösterir. Ayrıksı, duygusuz ve yüzeysel kaldığımız konu, durum, kişi ve olayların GERÇEKLERİ ile yüzleşmek ağırlık verebilir. Rabb’in Kabıd olan Sabur kuvvesi Kahhar kanalıyla aşikar olacaktır. Fettah ve Basıt kuvveleri rahatlık verecektir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin                            

 
Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/