2 Haziran 2014 Pazartesi

HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI


(Yükselen Burcunuza Göre Okumanızı Tavsiye Ederim)

KOÇ BURCU

Merkür Rx hareketinin başladığı 7-28 Haziran tarihleri arasında aile ve ev konularında ciddi kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Zira yeni ev almak, taşınmak yada aile içinde istemsiz ağzımızdan çıkan kırıcı sözlere karşı temkinli olmakta fayda vardır. Bu evreyi yarım bıraktığınız işleri tamamlamak, küs olduğunuz bir aile büyüğüyle barışmak için kullanabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında Dolunay etkisiyle yeni yerlere seyahat edebilir, yüksek öğrenime başlayabilirsiniz. Ticari çalışmalar için uygun enerjiler ortaya çıkmaya başlayacaktır. 21 Haziran’da Güneş Yengeç Burcu’na geçerek aile ve evinizle ilgili sorunlara ışık tutacaktır. Evle ilgili konularda şans sizden yana olacaktır. 23 Haziran’da Venüs etkisiyle yakın çevreyle olan iletişimiz artacaktır. Kısa süreli seyahatler yapabilirsiniz. Buralarda tanışacağınız birisiyle güzel bir aşka yelken açabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

7-28 Haziran Merkür Rx hareketiyle yakın çevre ile iletişiminizde zorlanmalar ortaya çıkabilir. Yazışma, sözleşme ve anlaşmalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yarım bıraktığınız eğitim, seyahat yada işlerinizi bu süreçte tamamlayabilirsiniz. 13 Haziran’da Dolunay enerjisiyle finansal konularda destek görmeniz mümkündür. Ortaklaşa kazanımlar, miras, nafaka gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. 23 Haziran’da Venüs enerjisiyle yeteneklerinizi kullanarak para kazanacağınız etkiler ortaya çıkacaktır. Pazarlama, reklam, ticari faaliyetler, eğitim, iletişim vs… alanlarda maddi kazanç sağlayabilirsiniz. 27 Haziran yeniay enerjisiyle yakın çevre, kardeşlerle olan iletişim konularında yeni başlangıçların yanı sıra iletişim konusunda yeni atılımlar yapabileceğiniz, sözlerinizin dikkat çekeceği güzel bir evreye adım atacaksınız. Kısa süreli seyahatlere gidebilir, eğitim almaya başlayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

7-28 Haziran’da Merkür Rx hareketiyle maddi konularda aşırı harcamalara karşı temkinli olmanız konusunda uyarıyor. Yeteneklerinizi ifade etmek noktasında sorunlar çıkabilir. 13 Haziran Dolunay etkisiyle ilişkiler noktasında netlik kazanacağınız bir sürece gireceksiniz. Yeni bir ilişkiye ciddi adımlar atılacağı gibi uzun süredir problem yaşanan bir ilişki yada ortaklığın sonlandırılması gündeme gelebilir. 23 Haziran Venüs’ün burcunuza giriş yapmasıyla birlikte fiziksel anlamda dikkat çekici bir zamana giriş yapacaksınız. Fiziksel görünümünüzü güzelleştirmek için doğru bir zaman dilimindesiniz. Aşkı hayatınıza bir mıknatıs misali çekeceksiniz. 27 Haziran yeniay enerjisiyle maddi konularda yepyeni başlangıçlar yapabilir, finansal anlamda yeni gelir yolları yaratabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

7-28 Haziran arası Merkür Rx hareketiyle yanlış kararlar alabilirsiniz. Harekete geçmek için doğru bir zaman diliminde değilsiniz. 13 Haziran dolunay etkisiyle iş ortamınız ve gündelik hayatınızla alakalı gerginlik yaşayabilirsiniz. Aşırı iş yükü ve sorumluluklar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Kilo vermek ve egzersize başlamak için uygun etkiler var. 23 Haziran Venüs etkisiyle ilişkilerinizde gizli saklı konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Yeni başlayan gönül ilişkilerinde temkinli olmanızda fayda var. İçe kapanma ve karamsarlık hissedebilirsiniz. Bu evre meditasyon ve manevi çalışmalar açısından çok uygundur. 27 Haziran yeniay enerjisiyle üzerinizdeki ölü toprağını tamamen üzerinizden atacaksınız. Hayatınızın sorumluluğunu tamamen elinize alarak, ilişkiler ve hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

ASLAN BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisiyle dedikodular, geçmişte kalmış olaylar ve sizin dışınızda ortaya çıkacak durumlar canınızı sıkabilir. Ticari ve imza attığınız her türlü konuda kayba uğrama ve aldatılma enerjisi vardır.  Bu dönem meditasyon ve manevi çalışmalar yapmak, içe dönmek için çok uygundur. 13 Haziran dolunay enerjisi aşk konusunda güzel etkiler yaratacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlar için sürpriz bir çocuk haberi gündeme gelebilir. Riskli konulardan uzak durmakta fayda var. 23 Haziran Venüs enerjisi sosyal çevrenizi canlandıracak, bu çevrelerde tanışacağınız birisiyle aşk yaşamanız olası görünüyor. 27 Haziran yeniay enerjisi bilinçaltı konularda şifalanma enerjisi yaratacaktır. Farkında olmadığınız bir konunun açığa çıkması söz konusu olabilir. Kötü bir alışkanlığı bırakmak için uygun etkiler var.

BAŞAK BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisiyle sosyal grup ve arkadaşlar arasında yanlış anlamalara neden olabilir. Beklentileriniz konusunda bir takım gecikmeler gündeme gelebilir. Sözlerinizi seçerek konuşmanızda fayda var. 13 Haziran dolunay etkisi ev ve aile hayatınızda değişiklikler yaratabilir. Taşınma yada ev değiştirme gibi konular gündeme gelebileceği gibi eviniz içinde bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Ev alma fırsatı yakalayabilirsiniz. 23 Haziran Venüs enerjisiyle kariyer ve iş alanında başarı yakalayacağınız çok güzel fırsatlar ayağınıza kadar gelecektir. Tüm gözlerin üzerinizde olacağını söyleyebilirim. Aynı zamanda bekar olan Başaklar evlenebilir. 27 Haziran yeniay enerjisi dilek ve beklentilerinizin gerçekleşeceği güzel bir zaman dilimine girdiğinizi anlatıyor. Dileyin, isteyin ve olsun!

TERAZİ BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisi kariyer konusunda kararsızlık yada yanlış karar alma temayülüne işaret ediyor. Sözleriniz toplum önünde yanlış anlaşılmaya müsait bir etki yaratabilir. Kariyerle alakalı net karar vermek, işten ayrılmak için hiç uygun bir dönem değildir. 13 Haziran dolunay etkisi yakın çevrenizle ilgili konuların gündeme geleceğini gösteriyor. İletişim konusunda gergin enerjiler hissedebilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir eğitim yada proje sonlanabilir. 23 Haziran Venüs etkisiyle yüksek eğitime başlayabilir, seminer ve seyahatlere katılabilirsiniz. Bekar olan Teraziler seyahat yada eğitimlerde aşkla karşılaşabilir yada yabancı biriyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Hukuki konularda şanslı evredesiniz. 27 Haziran yeniay enerjisi uzun süredir kariyeriniz, eviniz ve ailenizle ilgili konularda kararsızlık yaşadığınız bir durumun netleşmesi, yeni adım atmanız konusunda hayırlı bir evreye girdiğinizi gösteriyor. Ev satın alabilir, kariyerinizde terfi edeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Toplumsal statünüz olumlu yönde değişecektir.

AKREP BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisi hukuki konularda gecikme, karışıklık etkisi yaratacaktır. Ticaret yapıyorsanız ithalat ve ihracat konuların sorun yaratacaktır. Pazarlama, reklam ve iletişim alanında ifade etme zorluğu yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde temkinli olmakta fayda var zira yolculuklarda aksilik yaşamanız olasıdır. 13 Haziran dolunay etkisi finansal konularda gelişmelere işaret ediyor. Uzun süredir beklediğiniz bir para elinize geçebilir yada yeni finansal kaynaklar yaratacağınız bir yol bulabilirsiniz. 23 Haziran Venüs enerjisi kredi, borç, ödemeler konusunda size rahatlık sağlayacaktır. Beklemediğiniz bir para elinize geçebilir. Borçlarınızı kapatacağınız imkanlara kavuşabilir, eş yada ortağınızdan destek görebilirsiniz.

 

YAY BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisi finansal konularda dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Ödenmemiş borçlar, krediler ortaya çıkabilir. Yeni yatırım yapmak için uygun etkiler yok. 13 Haziran fiziksel görünümünüz ve sağlığınız konusunda değişim ve dönüşüm zamanlarına giriyorsunuz. Kilo verebilir, egzersize başlayabilir yada kötü bir alışkanlığı geride bırakabilirsiniz. İlişkinizde gergin ve agresif etkiler ortaya çıkabilir, zamana bırakmak en doğrusu olacaktır. 23 Haziran Venüs ilişkiler anlamında olumlu etkiler ortaya çıkacaktır. Evlilik teklifi alabilir, ilişkinizi ciddi bir noktaya taşıyabilir, ortağınızla kazançlı girişimlere imza atabilirsiniz. 27 Haziran yeniay enerjisi başkasının kaynakları, miras, kredi, ödemeler, borçlar, riskli durumlar konusunda yeni girişimler ve durumları ortaya çıkartacaktır. Eş veya ortağınızdan finansal destek görebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisi ilişki ve ortaklık konularında yanlış karar alabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Dedikodu ve söylenti yaratan arkadaşlarınıza kulak asmayın. Evlilik tarihiniz bu günlere denk geldiysek aksilikler yaşamanız olasıdır. 13 Haziran dolunay etkisiyle dedikodu ve gizli kapaklı işlerin ortaya çıkacağı bir sürecek gireceksiniz. Sağlığınıza özen gösterin, kontrollerinizi yaptırın. Bu evrede ruhsal ve manevi çalışmalara yönelebilir, kişiliğinizle ilgili bilmediğiniz konularla yüzleşebilirsiniz. 23 Haziran Venüs etkisiyle iş ortamınızda çalışma koşullarınızı iyileştirebilirsiniz. İş teklifi alabilirsiniz. Diyet ve egzersize başlamak için etkiler oldukça uygun olacaktır. 27 Haziran ve takip eden 15 gün yeniay enerjisi evlilik, ortaklık ve yeni ilişkilere başlamak için muazzam etkiler sunuyor. 

KOVA BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx etkisiyle çalışma tüm elektrikli alet ve e-postalarınızı yedeklemenizi öneririm. Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunlar oluşabilir. Yarım kalan, uzun süredir tamamlayamadığınız işlerinizi bu evrede mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili üzerinde durmadığınız tetkikleri yaptırmak için çok uygun bir dönemdir. 13 Haziran dolunay etkisi sosyal çevrenizden destek görebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz bir dileğiniz gerçekleşebilir yada kariyerden gelen kazancınız artabilir. Çevrenizin desteğini göreceğiniz, yenilenme sürecinin başladığı bir zaman dilimine işaret ediyor. Çocuk sahibi olabilirsiniz. 23 Haziran Venüs etkisiyle aşk konusunda şansınızın artacağı bir döneme giriyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve sahne önünde olabilirsiniz. Çocuğunuzla güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu etkileşim çocuk sahibi olmak isteyen Kovaların hamilelik haberi alacağının altını bir kez daha çiziyor.  27 Haziran yeniay enerjisi iş ve çalışma ortamınızda yenilikler yapabilir, diyete, egzersize başlayabilirsiniz. Olumsuz bir alışkanlığı bırakabilirsiniz.

BALIK BURCU

7-28 Haziran Merkür Rx aşk konusunda kafa karışıklığı yaratacaktır. Ayrıldığınız eski bir sevgiliniz yeniden hayatınıza girmek isteyebilir yada yeni bir aşk ilişkisine başlarsanız temkinli olun. Riskli, yatırım gerektiren işlere girmeyiniz. İlişkinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. 13 Haziran dolunay etkisi kariyerinizde yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır. Yöneticinizden destek görebilir, terfi alabilirsiniz.  23 Haziran Venüs etkisi ev ve ailenizle ilgili uyumlu, güzel zamanlara işaret ediyor. Evinizi dekore edebilir ve evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz.  27 Haziran yeniay enerjisiyle aşk kapınızı bu sefer olumlu şekilde çalmaya başlayacaktır. Spora başlayabilir yada yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çocuk bekleyen Balıklar için hamilelik için muazzam uygun etkiler var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin