5 Haziran 2014 Perşembe

BASİR OLAN RABB’İN MUĞNİ OKYANUSU


Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Neptün 180’lik açısı dağılma, kafa karışıklığı, gerçeklerden uzaklaşma hissi verebilir. Zira mantıksal temaları hayata geçirmek oldukça zor olacaktır. Başak/Balık aksı bağımlılıklar noktasında uyarı veriyor. Bu etkileşimi bağımlı olduğumuz her türlü konuyu Rabb’in Şafi olan isminin Kuddüs olan Rahmetiyle arındırabiliriz. Gerçek ve Hayaller arasında DENGE üzere Sırata’l Müstakim olabilirsek; gerçeğe dönüşen rüyalarımız ve ideallerimiz olduğunu görebiliriz. Duygusal duyarlılığımız hat safhada olacağından sebepsiz alınganlık, kırgınlık ve üzüntüler yaşayabiliriz. Her daim İhlas’ı kalbimizde, Rabb’in Birliğini Ruhumuzda birlikte hissetmeliyiz.

Ay/Venüs 120’lik açısı günün ilerleyen saatlerinde etkisini göstermeye başlıyor. İlişkiler açısından muazzam güzel etkiler devreye giriyor. Başak/Boğa aksı yatırım açısından finansal anlamda fayda sağlayacaktır. İlişkilerde ciddi adımlar atabilir, arazi, arsa, ev satın almak için elinize uygun fiyata oldukça güzel bir yatırım imkanı gelebilir. Kalıcı olmasını istediğiniz işlere başlayabilirsiniz. Vedud olan Rabb’in ilahi okyanusundan akan Muğni isminin hürmetine Rahman olan Allah’ın Kerim’i aşikar olacaktır. Her baktığına güzel bakmak; her OL’AN’da Allah’ı görmek isteyenlere bu etkileri değerlendirmelerini öneririm.

Ay/Pluton 120’lik açısı güçlü destekler alabileceğimizi gösteriyor. Hayat geçirmek istediğimiz konularda girişimde bulunabilir, işle ilgili konuları karizmatik bir şekilde ifade edebiliriz. Başak/Oğlak aksı yükselmek için çok çalışmak gerektiğine işaret ediyor. Çalışma ve azmin ödülünü alacaksınız. İncelik gerektiren işlerinizi yapılandırabilirsiniz. Kayyum olan Rabb’in Kadir olan enerjisi açığa çıkacaktır.

Ay/Güneş 90’lık açısı gece saatlerinde etkinleşecektir. Bu etkileşim esnasında otorite pozisyonunda olan kişilerle anlaşmazlığa düşebilir, kişiliğinizi ifade ederken yanlış anlamalara maruz kalabilirsiniz. Başak/İkizler aksı Merkür temalı bir mücadele olması açısından DÜŞÜNSEL bir zorlanma yaratabilir. Bilginin ayrıştırılması noktasında doğru olana ulaşmakta sıkıntı açığa çıkacaktır. Detaylar denizinde boğulmadan gerçek olanı kabul etmekte fayda vardır. Eril-Dişil enerjilerde açığa çıkan dengesiz durum Rahman ve Rahim kuvvelerinde dengesizlik yaratacaktır. Yaratıcılığı BİLGİ etrafında kullanmak, kaynağın ÖZ’de olana ayna tutarak gerçeği görmek olduğunu unutmayınız.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin