21 Mayıs 2014 Çarşamba

RABBİNİ VEKİL KIL; O KONUŞSUN SEN SUS!


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim ve haberleşme konusunda rahatlık sağlıyor. Sözleşme, anlaşma, toplantı ve pazarlama konusunda oldukça olumlu enerjiler var. Rabbin Vekil kuvvesi aşikar oluyor kalptan ve ruhtan gelen her Kelam’ın Rabb’in sesi ve nefesiyle hayrımıza gelişecek. Kova/İkizler aksı zeka ve aklın dengeye gelmesi olarak yorumlanabilir. Sıradışı, eğlenceli sunumlar yapabilir, insanlara ulaşmak için Vekil olan Allah’ın Fettah kanalıyla hem özümüzde hem karşımızdakini BİRLEYEREK çokluk kanalından TEKLİK gerçekliğine ulaşabiliriz.

Ay/Güneş 90’lık açısı eril ve dişil enerjilerde dengesizlik meydana gelebilir. Kova/Boğa aksı sabitlik hissiyatı vereceğinden iş ilişkilerinde yönetici veya ortağımızla ters düşebiliriz. Bu etkileşim hayat alanımızda Rahman ve Rahim dengesindeki olumsuz tezahürleri açığa çıkartacaktır. Karşımızdaki kişileri dinlemeye özen gösterelim. Toplantı, görüşme ve anlaşmalarda ısrarcı ve inatçı bir tavır sergilemekten ziyade Rabb’in Vekil olan Malikü’l Mülk kuvvesini aşikar ederek Rahman olan enerjileri Rahim olan inancımızdan ortaya çıkartalım.

Saat 01.30-15.30 arası Ay Boşluk enerjisine gireceğinden yeni olan işlere başlamak için uygun etkiler yok. Bu evrede yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Saat 15.30 sonrası Ay Balık Burcu’na geçiyor. Akşam saatleri nispeten daha dengeli ve huzurlu enerjiler ortaya çıkacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin