22 Mayıs 2014 Perşembe

ALLAH’IN DUASI OL’AN’ SEN;BUGÜN DUA OL!


Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifa ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.

Ay/Neptün kavuşum etkisiyle Rabb’in Rahman olan Sırata’l Müstakim kapıları sonsuz bolluk, bereket ve şifasıyla Musavvir kuvvelerimizi harekete geçirecektir. Düşündüğümüz, imgelediğimiz ve dilediğimiz herşeyin gerçeklik boyutunda vücuda geleceği etkiler var.  Manevi çalışmalar, dua, zikir ve ibadet için muazzam uygun etkiler var. Rabb konuşmaya başladığı zaman tüm diller susar; herşey O olur; Rahman olanın Rahimiyet kaynağı doğurmaya başlar O’ndan geleni sizin ağzınızdan, sizin yüreğinizden, sizin gerçeğinizden… Mülklerin Rabb’i OL’AN’ konuşur, Evren onaylar… Dua edersin Ses olur, Ses Yankıya Döner, Yankı, Burak olur Rabb’e ulaşır, RABB sen olur; sen RABB… Hu olan Nefesle başlarım her daim duaya, Kuddüs olan Rahman’ın Kerim olan sıfatında DUALARIM GERÇEK OLUR, BEN ZATEN RABB’İN DUASIYIM… İNANMAKTAN BİLMEYE GEÇTİĞİNDE SEN O’NUN RÜYASI OLURSUN, RÜYALAR GERÇEK OLUR…

Ay/Pluton 60’lık açısı ruhsal ve fiziksel anlamda güçlü hissedeceksiniz. Önemli kişilerle görüşebilir, kendinizi ifade ederken karşınızdaki kişiyi etki altında bırakabilirsiniz. Balık/Oğlak aksı derinleşme, dönüşme ve temizlenme enerjinizi daha da yükseltecektir. Hepimizin içindeki en güçlü yanlarımızı ortaya koyarak bütünün ve kendimizin hayrına ÖZümüzdeki putları yıkarak GERÇEK BEN dediğimiz RUHSAL GERÇEĞİMİZLE yüzleşebiliriz. Kahhar olan Rabb’in Vedud olan kuvvesiyle açığa çıkan ZİLZAL Suresi’yle Özümüzün tek Fatih’i ve Fetih’i olabiliriz.

Ay/Jüpiter 120’lik açısı ilahi irade sonsuz kaynağından hayatlarımıza bolluk, bereket ve şifa enerjisini getirecektir. Hukuksal bir işiniz varsa çözüme ulaşabilir. Pazarlama, toplantı, tanıtım, ve görüşmelerde Rabb’in Vekil olan ismiyle doğru temaslar kurabilir, Fettah olan kaynağıyla ilerleme ve açılım yaşayabilirsiniz. Yengeç/Balık aksı içsel gelişecek olan kendini bulma serüvenine işaret ediyor. Ev veya aile ile olan sorunlarınız varsa güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda Yengeç ‘Su’ enerjisi taşır ve Balık ‘SU’ enerjisiyle Allah’ın Rahmetine kavuşur. Manevi çalışmalar, dua ve ibadet için muazzam güzel etkiler var. Tüm bu etkileşimleri değerlendirmek ve BİR’liğin ve BÜTÜN’ün hayrına hizmet etmek için Rabb’in sonsuz Ganiyy olan Rahmetine sığınalım….

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin