28 Nisan 2014 Pazartesi

SON NEKAHAT DÖNEMİ VE YENİLENME

Ay halen Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Ay Balzamik Evrede hareket ediyor ayrıca boşlukta. Neler yapılabilir?

Bu evrede yeni başlangıçlar için uygun koşullar mevcut değildir. Beklemek ve sakın kalmak en doğru tercih olacaktır. Koç Burcu'nda yaşanan bu bitiş evresini Kış Ayı'na benzetebiliriz. Bu zaman diliminde derin tefekkür çalışmaları yapabilirsiniz. Yeni olan herşey bu evrede yanlış anlaşılmaya müsaittir. Yaradılış yolunda serüvenimize devam ederken nerelerde hata yapıyorum? Sorusunun cevabını özünüzden gelen dürüst ve samimi bir cevapla alabilirsiniz. 
Zilzal ve Fetih surelerini okuyabilir. Yeniden yapılanma öncesi RUHSAL depreminizi nihai bir sonuca ulaştırabilirsiniz. Derin meditasyon, Kundalini Yoga ve dini ritüellerinizi yerine getireceğiniz çalışmalar fayda sağlayacaktır. 

Güneş Tutulması öncesi değişecek olan hayatlarımıza ruhsal çalışmalar iyi gelecektir.

Not: Güneş Tutulması üzerine hazırladığım makalem yarın sizlerle olacak...

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin

http://guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr/?m=1

'Dua ve Zikir' hakkında detaylı bilgi için:
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/