29 Nisan 2014 Salı

29 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI-BİLİNÇALTINA NUR DOĞDU-1


Güneş Tutulması hayatlarımızda önemli bir evrenin kapanışı ve yeni bir evrenin başlangıcına işaret eder. Güneş, insanın ruhu ile doğrudan ilişkilidir. Bu sebeple, Güneş Tutulması hayatlarımızda önemli bir evrenin bitişi ve yeni başlangıçlar ile alakalıdır. Çünkü RUH’un FORM değiştirmesi söz konusudur. Doğrudan yada dolaylı fark etmez, her tutulma zamanı RUHSAL GERÇEKLİĞİ DEĞERLENDİRME şeklimiz şekil değiştirir. Bu noktada dünyasal amaçların ruhsal hedeflere ne ölçüde hizmet ettiğini detaylı şekilde düşünmek gerekir. Çünkü Güneş gidilecek yolumuzu anlatan yegane kaynaktır. Nur’ul Ala Nur esma kuvvesiyle her Ol’an’ın altındaki Nur Işığı’dır. Tutulma esnasında Nur kuvvesi aşikar olur. Çünkü,  beynin FARKINDALIKLI değerlendirme yapabilmesi için Nur esmasının açığa çıkarak tüm kuvvelerde var’ol’an ÖZ IŞIĞI yani Nur’u titreştirmesi olayı ortaya çıkar. Kişinin FARKINDALIK kapasitesi ölçüsünde açığa çıkacak olan DEĞERLENDİRME potansiyeli bazen sarsıcı bir kayıpla yada zincirleme olaylar vesilesiyle açığa çıkar.

29 Nisan 2014 Saat 09.14 anına göre çıkartılan Güneş Tutulması haritasında TUTULMA’nın hangi ana eksenler çerçevesinde hayat alanımıza etki edeceğini görebiliriz. Tutulma anında Yengeç Burcu yükseliyor. Duygusal derinliği olan durumlar, bilinçaltı, kökler, aile, beslenme temaları tutulma anında ön plana çıkacaktır. Yükselen yöneticisi Ay’ın Güneş’le kavuşum halinde olması(zira Güneş Tutulmaları’nda her zaman Ay ve Güneş kavuşumu vardır fakat burada anın yükseleninin Yengeç olması bahsettiğimiz temaları direkt etkin hale getiriyor) tutulma anında bahsettiğimiz temaların net bir şekilde açığa çıkacağını gösteriyor. Güneş Tutulması Anı’nda Güneş Boğa Burcu’nda yerleşiyor. İşte burada maddesel değerlerin ön plana çıkacağını söyleyebiliriz. Nasıl mı? Yengeç Burcu demiştik biraz önce hatta yönetici gezegeni Ay’ın da ‘yücelim’ de olduğu hatta ‘direkt’ kadersel temalarla bağlantılı Boğa’da yerleşerek BİLİNÇALTINA EKTİĞİMİZ TOHUMLARIN MADDESEL(Boğa) REALİTEDE açığa çıkacağına söyleyebiliriz. Hayatınızın rotasını 180 derece değiştirecek gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Maddi(Boğa) Beslenme(Yengeç) temaları birlikte açığa çıkıyor. Bu demek oluyor ki; uzun süredir maddi dünyada beklediğiniz her ne varsa(!) hayrınıza olacak şekilde fiziksel alemde görünür olacak. Tutulma Anı’nda Güneş 11.evde yerleştiğinden UMUTLAR, HAYALLER, DİLEKLER, İDEALLER noktasında elle tutulur gözle görülür şeyler elde edeceksiniz. Güneş/Neptün 60’lık etkileşimiyle tutulma anında uzun süredir TESLİMİYET halinde olduğunuz, ALLAH’a havale ettiğiniz her türlü duanıza tez vakitte yanıt alacağınızı gösteriyor. Ayrıca, Boğa Enerjisi’nde olan bu tutulmanın sabit, dik başlı ve inatçı yapısını yumuşatarak HAMD HALİ içinde ŞÜKÜR ETMENİN ödüllerini ahiret halinde alırken Rabb’in ellerini, kalbini açan kullarına DÜNYA HAYATI içinde maddesel bir hediye sunacağını açıkça gösteriyor. Dua eden kalplere bolluk, bereket ve maddesel hediyelerin Ganniyy kuvvesiyle yağarcasına geleceğini söyleyebilirim.

Güneş /Pluton 120’lik açısı DÖNÜŞEN RUHSAL İHTİYAÇLARI anlatıyor. Maddesel değerlerin kazanıldıkça önem yitirecektir. RUHSAL kaynaklara yöneleceğimiz zamanlardayız. DEĞER ve EDER dengesini kavradığımız, her isteğimizin aslında KABUL OLDUĞUNU anladığımız anda maddesel istekleri bırakarak MANEVİ alemin önemini kavradığımız FARKINDALIK zamanları ortaya çıkacaktır.

Gökyüzünde meydana gelen BÜYÜK SU ÜÇGENİ sayesinde en derinde kalan ÖZ İSTEKLERİ gerçekleştirecek imkanlar ortaya çıkacaktır. Jüpiter/Şiron/Satürn arasında meydana gelen bu etkileşim ANAHTAR niteliğinde ŞİFALANMA etkisine sahip. Hayatınızda farkında olmadığınız, sürekli tekrar eden, zihninizi meşgul eden, görmezden geldiğiniz yada hep başkalarına ayna tuttuğunuz ama kendinizde, hayatınızda tespit edemediğiniz durumların aniden ÇÖZÜLMEYE başladığını göreceksiniz. Güneş bizlere mülklerin Rabbi olan Allah’ın MALİKÜ’L MÜLK sıfatıyla KUDDÜS KABE’SİNDE temizleyecek, Ferdiyetine mazhar olmamız için Bedi ismi kanalıyla güzellikleriyle aşama kaydederek FETTAH ismine daim kılacaktır.

NOT: Tutulmanın Burçlara Göre Etkileri YARIN sizlerle…

En güzele emanet olun hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin