7 Nisan 2014 Pazartesi

MANİ ZIRHINI GİYDİM ÜSTÜME: HOŞGELDİN ‘B’ELA


Ay halen Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Zira Yengeç kollektif bilinçaltından gelen genetik miraslarla ciddi şekilde etkilidir. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Ülkemiz topraklarında şehit olmuş, yaşamış tüm atalarımız adına dua edebilir, onların koruyucu enerjilerini üzerimizde hissedebiliriz. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır. Aşırı yemeye düşkünlük kilo problemlerine sebebiyet verebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı temkinli olun.

Ay, Jüpiter/Pluton/Uranüs T-Karesi’ni tetikleyen enerjisiyle güne başlıyoruz. Genel anlamda gergin, sinirli, huzursuz, agresif, patlamaya hazır duygular içinde hissetmek mümkündür. Bu noktada ÖNCÜ burçlarda meydana gelen bir T-Kare olması ciddi şekilde zorlayan bir etkileşim yaratacaktır. Bu noktada detaylı bir analiz yaparak adım adım gidersek daha sağlıklı bir yorum olacaktır.

Ay/Pluton 180’lik açısı DUYGUSAL DÖNÜŞÜM yaratacaktır.  Yengeç/Oğlak aksı geleneksel değerlerin, kalıpların üzerimizde ciddi bir baskı oluşturacağını gösteriyor. Köklerin(Yengeç) dönüşerek, zorlanarak, baskılanarak ayrışma(Pluton) etkisi oldukça yüksektir.  Burada üzerimizde hissettiğimiz BASKI enerjisi CEBBAR esmasının ferdiyet kanalıyla kendini aşikar etmesine şahit olacağız. Ruhsal olarak psikosomatik bazı rahatsızlıklar hissedebiliriz. Aynı zamanda Ay(halk) üzerinde ciddi gerilim, milliyetçi gruplaşmalar(Pluton/Yengeç) gündeme gelebilir.

Ay/Uranüs 90’lık açısı sıradışı, ani, elektrik akımı misali gergin etkileri kendini gösterecektir. Yengeç/Koç aksı bireysel ve toplumsal hareketlenme etkisi yaratacaktır. ÖZGÜRLÜK isteği abartılı bir gövde gösterisine dönüşebilir. Ruhsal ve fiziksel dengeleme enerjisi çok önemlidir. Aile içi şiddet, ani biten evlilikler, ani bitiş-sonlanma enerjileri bu evrede yoğun olarak yaşanacaktır. İnternet ve sosyal medya üzerinde ciddi tartışmalar gündeme oturabilir.

Ay/Mars 90’lık açısı acele harekete geçiren, sinirlendiren, duygusal öfke patlamalarına sebep olacak NEDENİ BELİRSİZ(!) psikolojik reaksiyonlara yol açacaktır. Yengeç/Terazi aksı ilişkiler, evlilik, hukuki konular, adalet temalarında HAK YASASI ilkesine aykırı durumlara işaret edebilir. Ani hareket, düşünmeden yapılacak bir hareket TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN(!) üzüntü ve pişmanlıklara yol açacaktır.

Ay/Güneş 90’lık açısı BEN egosunu CABBAR esmasıyla ortaya koyacağımızı gösteriyor. Rahman ve Rahim enerjilerinde ciddi bir dengesizlik ortaya çıkacaktır. Ruhsal buhran, iç sıkıntısı, otoriteye karşı ÖFKE durumları açığa çıkacaktır. Yönetici, patron konumunda kişilerle zıtlaşmamakta fayda vardır.

Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay/Satürn 120’lik açısı duygusal dengelenme etkisi yaratacaktır. Abartılı öfke patlamaları, acele hareketler normale dönecektir. Yengeç/Akrep aksı iç aleme dönmek gerektiğini göstermektedir. Dua, zikir, ibadet ve manevi çalışmalar açısından uygun etkiler yaratacaktır.

Tüm bu etkiler ışığında Cebbar esmasının açıkça kendini gösterdiğini söylemeliyim. İyi yada kötü durum YOKTUR(!) İhtiyaç dahilinde ortaya çıkan enerjiler vardır. Uzun süredir devam eden HIRS, KİBİR, MERHAMETSİZLİK, SEVGİSİZLİK ENERJİSİ gibi olumsuz adlettiğimiz duyguların ARINMA ve TEMİZLENME zamanlarını yaşamaktayız. Cebbar kuvvesinden Halim kuvvesine geçildiği anda ruhsal frekans algısal boyutta Birlik anlayışını deneyimleyecektir. BİRLİK yerini Vedud kuvvesiyle SEVGİ BİRLİĞİ’ne bırakarak Kuddüs Rahmetine gönüllerimizi açacaktır. Rahman ve Rahim enerjileri dengelendiği oranda kalbi saatlerimiz O’nu gösterecektir. En son noktada O ve Ben Yok, BİR’iz, B’yiz anladığımız anda BELAYA ‘HOŞGELDİN’ diyebilecek algı ve seviyeye ulaşıcaz. Gaffar olan Rabb’imin adıyla AMİN…

MANİ zırhını giydim üzerime ne bela uğrar, ne kaza… Gül’dür Gonca’dır BELA(!)

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin


 

‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için:
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/