2 Nisan 2014 Çarşamba

KALBİM VEDUD GÖZÜM NUR’UL ALA NUR


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Jüpiter 60’lık açısı ilahi iradenin desteği anlamına gelir. Düşünce ve eylemlerde bolluk, bereket ve şifa enerjisinin akışıyla doğrudan ilişkilidir. Boğa/Yengeç aksı aile, vatan, beslenme ve beslenme konuları, ticari faaliyetler konusunda Rab Enerjisi’nin desteğini alacağımızı gösteriyor. Vedud, Kuddüs ve Nur esmaları aşikar olacağından ruhsal alanımızda, ailemizde ve sosyal çevremizde genel anlamda huzurlu hissetmemiz mümkündür. Unutmayalım! Huzur önce içeride başlar; dışarıya doğru zuhur eder. Kalbimiz Vedud’la dolsun; çevremize Nur’la ışık saçsın Biiznillah

Ay/Pluton 120’lik açısı güç ile doğrudan alakalıdır. Zira Pluton güçlü bir kişinin desteğine işaret ettiği gibi aynı zamanda güçlü bir ruhsal dirayeti de bizlere anlatır. Kişisel gelişim ve dönüşüm adına atılacak sağlam, kalıcı adımlar bu evrede fayda sağlayacaktır. Boğa/Oğlak aksı çalışma, ticaret, mal alım satım ve yatırım konularında destek görebileceğimizi anlatıyor. Bu evrede tiroid, boğaz ve boyun bölgesi hasta olan kişilerin tedaviye başlamaları ŞİFA konusunda faydalı olacaktır.

Ay/Satürn 180’lik açısı kısıtlayan, daran ve sıkan bir etkileşim gösterecektir. Rabb’in Darr ve Sabır esmaları aşikar olacağından bu evrede ruhsal anlamda bunalmış hissetmek mümkündür. Karşıt kutuplar zıddıyla aşikar olacağından Basıt ve Fettah esmaları ruhu dinginleştiren, rahatlatan bir etkiyi beraberinde getirir. Boğa/Akrep aksı kin, nefret, sabit ve değişmeyen alışkanlık ve huylarımız varsa bunların bizlere olan zararı noktasında bu kısıtlayıcı enerjiyi açığa çıkartacaktır. Bu sebeple her halin bir sebebi, nedeni olduğunu aklımızdan çıkartamamakta fayda vardır.

Günün genel etkileşimi açısından incelendiğinde Merkür Günü olması hasebiyle ticari faaliyetler, toplantı ve sunumlar, pazarlama, satış ve iletişim konularında potansiyel desteklerin alınacağını söylemek mümkündür.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin