10 Nisan 2014 Perşembe

KABIT HALİNDEN BASIT GENİŞLİĞİNE


Ay halen Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Ay/Güneş 120’lik açısı Rahman ve Rahim enerjilerinde dengeli bir akış sağlayacaktır. Aslan/Koç aksında meydana gelen bu etkileşim hayatta kendimizi ortaya koyma, ifade etme, birey olma yolunda sağlam adımlar atabilme yeteneğimizi geliştirecektir. Ruhsal anlamda Rab ile direkt bağlantı kuracağımız etkiler mevcuttur. Talep ve istekte bulunmak, yetkili mercilerden ihtiyacımıza binayen yardım istemek için oldukça uygun bir akış söz konusu(ÖĞLEN SAATİNE kadar) Zira yönetici, patron ve otorite figürlerinden takdir, övgü ve ilgi görebiliriz. Çalıştığımız ortamda kariyerimizle alakalı önemli adımlar atmamız mümkündür. Mutlaka dua etmenizi öneririm. Zül Celali Vel İkram adıyla tüm Mülklerin Rabbi olan Allah’a sığınalım, dualarımızı Rabb’e Mir’aç edelim.

Ay/Satürn 90’lık açısı ruhsal anlamda karamsar hissetmeye temayül edeceğimizi gösteriyor. Aslan/Akrep aksı kendimizi ortaya koyarken baskı altında hissediyor olacağız. Depresif bir ruh hali üzerimizde Kabz halinde sıkışıklık hissi yaratacaktır. Bu etkiyle mücadele etmek yerine hayatımızda göz ardı ettiğimiz, sorumluluk almaktan çekindiğimiz yada samimi olmadığına inandığımız hangi durumu sürekli şekilde yaşadığımızı tespit etmek, konuyu çözmek noktasında fayda sağlayacaktır. Kabz halinin sonu her daim Basıt kuvvesiyle genişleyen, rahatlatan ve huzur sağlayan bir GÖNÜL GENİŞLİĞİ verecektir. Her gece mutlaka SABAHA varır!

Öğlen saatlerinden sonra Ay boşluğa gireceğinden yeni başlangıçla yapmak için uygun etkiler yoktur. Süregelen işlerinizi yapmanızı öneririm. Bu etkileşimde karar vermek, acele etmek, yeni başlangıçlar ve ani gelişen konularda temkinli olunuz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin