9 Nisan 2014 Çarşamba

HAREKETLİ VE ENERJİSİ YÜKSEK BİRGÜN


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Ay/Uranüs 120’lik açısı ani gelişmelere işaret ediyor. Aslan/Koç aksında olması kalp ve dolaşım sistemiyle alakalı sorunları açığa çıkartabilir. Öfke kontrolü yapmanızda fayda var. Uranüs sıradışı gelişmeleri açığa çıkartır. Olumlu bir akış olmasına rağmen işin içinde Uranüs olduğu zaman, gökyüzü böylesine negatif etkilere sahip olduğuna göre ANLIK TRAVMATİK DEĞİŞİMLER açığa çıkar. İsyan, devrim bayrakları açılır, kişiler DEVRİMCİ bir isyanla bireysel veya kollektif hayatlarını değiştirmek gayesiyle eyleme geçerler. Bu noktada anlık karar mekanizmalarında sakin davranmak doğru olacaktır.

Ay/Mars 60’lık açısı harekete geçiren bir etki açığa çıkartacaktır. Motivasyon ve girişim enerjimiz yükselecektir. Aslan/Terazi aksı ilişkiler konusunda girişken, duygularını açıkça ifade eden bir yapıda olacağımızı anlatıyor. Spor ve egzersize başlamak için uygun etkiler var.  Bu etkileşimde AŞIRI AÇIK SÖZLÜ olmak noktasında temkinli olmakta fayda görüyorum. Fiziksel gücümüzü aşan gösterişli davranışlar ve abartılı harcamalardan uzak durunuz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin