11 Mart 2014 Salı

HUZURLU VE DENGE'DESİN


Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Duygusal temalar, aile, vatan, kökler, besleme ve beslenme konuları ön plana çıkacaktır. En derinde kalan duygusal reaksiyonları etkilediği için psikolojik yansımaları oldukça yüksektir. Aşırı hassas ve korumacı tavırlar sergileyebiliriz. Bilinçaltı, bastırılmış duygular, öfke, affedememe gibi psikolojik sorunların çözümü oldukça uygun etkiler vardır. Kadınları ilgilendiren konulara başlanabilir. Karaciğer, göğüsler, mide, kaburga, akciğer, safra kesesi ve pankreas hassasiyet kazanacaktır. Aşırı yeme temayülü görülebilir. Beslenmeye dikkat etmek ve karbonhidrattan uzak durmakta fayda vardır.

Ay/Güneş 120’lik açısı olumlu ve dengede hissedeceğimiz etkiler var. Ruhsal ve Fiziksel anlamda enerjik hissediyor olacağız. Eril-Dişil enerji dengesi ortaya çıkacaktır. Kadın ve erkek ilişkilerinde uyumlu etkiler ortaya çıkacaktır. Başarı ve motivasyonu yüksek etkiler verecektir. Yengeç-Balık derin suların hazinesini keşfe çıkacağımız etkiler sunar. Ruhsal anlamda ilahi iradenin tüm kapılarını açacağı, kalben kabul edilmesini istediğimiz dualarımızı kalpten dile getirmek çok olumlu sonuçlar verecektir. İş görüşmesi, toplantı, talep ve isteklerinizi bu evrede karşınızdaki kişilere aktarabilirsiniz.

Merkür/Satürn 90’lık iletişim, haberleşme, ulaşım, pazarlama, ticaret konularında gecikme, zorlanma etkisi yaratacaktır. Bu etkileşim bir konu üzerinde çalışırken veya karşımızdaki kişiye anlatırken daha temkinli, dikkatli ve özenli olmamız noktasında uyarır bizleri. Gün boyunca Fettah ve Falik esmalarını çekmenizi öneririm.

Ay/Mars 90’lık açısı gergin, sinirli ve agresyona açık etkiler verecektir. Akşam saatlerinde etkinleşecek bu açılanma uzun süredir baskıladığımız duyguların şiddetli bir şekilde açığa çıkmasına sebebiyet verebilir. Yengeç-Terazi aksında meydana gelmesi sebebiyle ‘İlişkiler’ ‘Aile’ ve ‘Hukuki-sözleşme, anlaşma vs…’ gibi konularda gerginlik enerjilerine dikkat etmemiz iyi olacaktır. Burada Vedud, Halim, Basıt esmaları dengeli bir enerji yaratacaktır. Aynı zamanda acele hareket etmek sebebiyle kaza, sakarlık ve ufak tefek yanlış anlamalar ortaya çıkabilir. Bu etkileşimde enerjiyi nötrolize edecek egzersiz veya sporlara yönelmek iyi sonuç verecektir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin