10 Mart 2014 Pazartesi

DUA EDİYORUM ÖYLEYSE VARIM

Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Duygusal temalar, aile, vatan, kökler, besleme ve beslenme konuları ön plana çıkacaktır. En derinde kalan duygusal reaksiyonları etkilediği için psikolojik yansımaları oldukça yüksektir. Aşırı hassas ve korumacı tavırlar sergileyebiliriz. Bilinçaltı, bastırılmış duygular, öfke, affedememe gibi psikolojik sorunların çözümü oldukça uygun etkiler vardır. Kadınları ilgilendiren konulara başlanabilir. Karaciğer, göğüsler, mide, kaburga, akciğer, safra kesesi ve pankreas hassasiyet kazanacaktır. Aşırı yeme temayülü görülebilir. Beslenmeye dikkat etmek ve karbonhidrattan uzak durmakta fayda vardır.
 
Ay/Neptün 120’lik açısı evrensel sevgi ve bütünlük duyguları tavan yapacaktır. Kollektif bilginin temiz ve aydınlık ışığından faydalanabiliriz. Arınma, şifalanma, farkındalık kazanılabilir. Dua, ibadet, meditasyon, tefekkür gibi manevi konulara yönelmek için uygun etkiler var. Yengeç-Balık aksı sorunların temelinde yatan konularda FARKINDALIK kazandırır. Teslimiyet ve İnanç kapılarının sonuna kadar açıldığı bu etkileşimde Rabb’in Şafi esması gereği Ya Hayy esmasını zikretmek uykuda ve bilmediğimiz şeylerin kapısını aralayacaktır. Dirilik, sağlık ve şifa enerjisinin kanallarıyla uyumlu hale gelmeye yardımcı olacaktır.
 
Ay/Jüpiter kavuşum enerjisi bolluk, bereket, şifa ve şans enerjisi getirecektir. Zira Yengeç etkisi ihtiyacımız olan duygusal desteği alacağımız yaradanın RAHİM sıfatıyla YARATICI kuvvelerin farkındalığını deneyimleyeceğimizi anlatıyor. Ev, yuva, aile, sevdiğimiz kişiler ve en önemlisi BEN dediğimiz KENDİ KENDİMİZE şifa akıtacağımızı gösteriyor. Vedud ve Hayy esması birlikte çekilebilir, Fettah esmasıyla Zahiri ve Batıni açılım sağlanabilir.
 
Ay/Uranüs 90’lık açısı öğleden sonra etkinleşecek. Bu etkileşim ani, sıradışı durumlara işaret ediyor. Yengeç-Koç aksı ani duygusal patlamalar, ev içi huzursuzluk, mantığın ortadan kalkması ve kontrol dışı durumlara işaret ediyor. Bu noktada kollektif bazı etkileri göz ardı etmemek gerekir. Kalabalık ortamlar, toplumsal kargaşa ve huzursuzluk meydana gelebilir.
 
Ay/Pluton 180’lik açısı baskı, şiddet, öfke, manipulatif davranışlara işaret ediyor. Bu noktada ZAN perdesi yükseliyor. Üzerimizde aşırı baskı, zorlanma hissedebiliriz. Lüzumsuz tartışmalar meydana gelebilir, sonu hayırlı olmayabilir. Sizden ricam akşam saatlerine doğru tartışma, inatlaşma gibi durumlara meyletmeyin. Ya Nur ve Ya Halim esmaları size sukün ve sakinlik verecektir.
 
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm” duasını sabah ve akşam 7 kere okumanızı tavsiye ederim
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin