19 Mart 2014 Çarşamba

DUAYLA EN GÜZELE EMANET OLMA ZAMANI


Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir, ağırlıklı ve yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz. Özellikle; 20 Mart 15.00 itibariyle niyetinizi koyarak yukarda bahsettiğim konularda ciddi bir DÖNÜŞÜM yaşayabilirsiniz.

Not: Kilo vermek istiyorum ‘cümlesi’ doğru bir kullanım değildir.

‘AĞIRLIK VE YÜKLERİMİ BIRAKMAYA NİYET EDİYORUM’

Yada

Bağımlılık yaratan bir alışkanlıktan kurtulmak için;

‘BAĞIMLILIK YARATAN HER TÜRLÜ DURUMU BIRAKMAYA NİYET EDİYORUM’

Şeklinde afirmasyon cümleleri bilinçaltınızda çok daha etkin bir NİYET mekanizması oluşturacaktır!

Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim konularında olumlu etkiler veriyor. Sözleşme, toplantı, görüşme, yazılı ve sözlü her türlü anlaşma, görüşme, eğitim, haberleşme gibi konularda sezgileriniz size yol gösterecektir. Akrep/Merkür aksı derinlik, sezgisellik, öngörü kapasitesi kazandıracaktır. İç sesinize güvenmenizi öneririm. Fettah, Basıt, Falik, Musavvir esmalarını birlikte gün içerisinde çekmenizi öneririm. Zihinsel faaliyetlerinizi maksimum seviyede dengeli kullanmanıza yardımcı olacaktır. Çarşamba günü Merkür Günü olduğundan yukarıdaki tüm etkinin uyumlu akışına işaret ediyor.

Ay/Neptün 120’lik açısı ilahi VEDUD enerjisini aktive edecektir.  İlahi temalar, dua, meditasyon, zikir, derin düşünme ve ibadet konularına yönelmek için çok uygun etkiler var. Akrep/Balık aksı ÖZ’le kavuşmak, merhamet, sevgi, ilahi kaynağın sularında yıkanmak, sezgisel biliş noktasında derin bir bilgeliğin kapısını açacaktır.

Akşam saatlerinde etkinleşecek MERKÜR-NEPTÜN/AY arasındaki bu uyumlu 120’lik açının ilerleyen günlerde hayatımızı zorlayacak koşulları önleyici bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Merkür(zihin), Ay(duygular) ve Neptün(evrensel öz sevgi) noktasında böylesine FARKINDALIK yaratacağı günde mutlaka SADAKA vermenizi, ihtiyacı olan birine yardımcı olmanızı öneririm. Ayrıca, ofisinizde ve evinizde Kur’an dinleyebilir, enerji alanında derin bir temizlik yapabilirsiniz. Mutlaka, Ayetü’l Kürsi ve Bakara Suresi okumanız iyi olacaktır. Yada inancınız her neyse o konuda mutlaka ruhsal bir çalışma yapmanızı öneririm.

Kur’an Dinleyebileceğiniz Örnek Siteler,



En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin