18 Mart 2014 Salı

BİN DÜŞÜN BİR KONUŞ


Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor… İkili ilişkiler, ortaklıklar, başkalarına olan davranış şeklimiz bu etkileşimi en iyi şekilde anlatır. İnsan ilişkileri aşırı şekilde ön plana gelir. Sosyalleşme, dışa dönüklük ve keyfe düşkünlük etkileri görülebilir. Doğru ve iyi karar alma mekanizmaları harekete geçer. Psikolojik gelgitler yaşamaya müsait etkiler vardır. Adaletli ve doğru karar alma etkileri yoğun olarak görülür.

Ay/Pluton 90’lık açısı baskı, zorlanma etkisi yaratabilir. Terazi-Oğlak aksı ilişkileri YENİDEN YAPILANDIRMA etkisi yaratacaktır. Duygusal manipulasyona açık etkiler size kendinizi zorda, çaresiz kalmış hissi yaratabilir. Bu noktada TESLİMİYET oldukça önemlidir. Zira mücadele enerjinin çoğalarak artmasına sebep olabilir. Güç çekişmeleri, adaletsiz durumlar, baskı, zorbalık, manipulatif hareketler bu enerjileri aktive edecektir. Vedud-Halim esmaları bu enerjiyi dengelemenize yardımcı olabilir.

Venüs/Uranüs 60’lık ani gelişen durumlara işaret eder. Venüs, ilişkiler ve sosyal çevreyle doğrudan ilişkilidir. Bu noktada ani, sürpriz durumlara meydana gelebilir. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. İşin içinde URANÜS varsa her zamana şaşırtıcı bir DEĞİŞİM vardır. Uranüs etkisi KOLLEKTİF bazda bir enerji yaratır. Kova-Koç aksı toplumsal hareketlenme etkisi yaratabilir. Sosyal mecralarda şaşırtıcı bir haber almanız mümkündür.

Ay/Mars kavuşum etkisi zorlayıcı bir enerji patlaması yaratabilir. Terazi enerjisi İLİŞKİLER tabanlı bir dışa vurumdan bahsediyor. Bu etki tutarsız bir enerji açığa çıkartacağından acelecilik, ani hareketler ufak tefek kazalara sebep olabilir. Ağzımızdan çıkana dikkat etmekte fayda var. Hayır konuşalım Hayır Olsun!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin