2 Mart 2014 Pazar

DUA NİYETLERİMİZİ TAŞIR

Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifalanma ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.
 
Ay/Satürn 120’lik açısı ciddi ve kararlı bir duygu durumu verecektir. Duygusal sağlamlık ve netlik kazandıracaktır. Balık-Akrep aksı sezgisel derinlik kazandırır. Ruhsal alemle bağın kuvvetlendiği etkiler ortaya çıkacaktır. Zira ruhsal boyutta edilen dua, dilek ve isteklerin fiziksel alemde görünür hale geleceğini söyleyebilirim.
 
Niyetin gücüne inanalım! Saf bir niyetle istenen GERÇEKÇİ bir İSTEK hayat alanımızda görünür hale gelecektir. Niyetin enerjisi yoğun bir ışın topu olarak düşünürsek eğer bu saf ışık topunun Mana Alemi’nden Maddi Alem’e doğru görünürlük kazanacağını söyleyebilirim. Rabb’in sonsuz kapılarını çalınız… Biliniz ki! O kapılar size sonuna kadar açık… Bir süre sonra kapının olmadığını BİLECEKSİNİZ… TEK VAR’OL’AN NİYETİN ENERJİSİ… HOŞGELDİNİZ…!
 
‘Rabbim sonsuz kaynağın şifalı sularında suyun serinliği, sesi, masmavi huzuruyla ARINDIR’
Şifa olsun… Oldu bile…
 
AMİN… AMİN… AMİN… AMİN… AMİN… AMİN… AMİN…
 
Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler noktasında olumlu etkiler verecektir. Uyum, denge, ahenk ve sevgi hayatımızda bizi mutlu edecek sebepler yaratacaktır. Dekorasyon, moda ve sanat konularıyla ilgilenmek için uygun etkiler vardır. Balık-Oğlak aksı hayalin gerçek olmasına sebep olan istek ve niyetlerimize kanal olacaktır.
 
‘Rabbim ilişkilerimi sonsuz sevgi kaynağınla besle ve geliştir. Sevgi sesi kulaklarımda, sevginin pembe enerjisi gözlerimde, sevginin sımsıcak ellerini sırtımda her daim hissediyorum… Teşekkür ederim’
 
Katığınız SEVGİ, nefesiniz Hu olsun!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
 
Huzurla,
Güçlü Metin