23 Şubat 2014 Pazar

ŞAŞIRTIRCI SÜRPRİZ GELİŞMELER

Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Umut, iyimserlik ve inanç temaları hayat alanımızda nefes almamıza yardımcı oluyor. Uzun süredir dipte ve derinde kalmışlık hissinin dışa vurumu olarak ifade edebiliriz. Seyahat, öğrenmek, bilgiyi almak ve soyut bir fikirsel genişlemeye tabi olabiliriz. Bu evrede görülen rüyalar önem kazanır. Toplumsal ve vicdani konular önem kazanır. Bilgiyi geniş bir perspektifte tutarak insanlara sunmak için uygun etkiler var.
 
Ay/Uranüs 120’lik sıradışı, sürpriz gelişmelere sebep olacaktır. Ani ve şaşkınlık yaratacak bu gelişmelerin gidişatı işin içinde Uranüs olduğundan şaibelidir. Zira Uranüs ‘şaşırtır’ böylesine rahat bir akışın sonucunda ‘şaşkın’ olma durumunun hangi konularla bağlantılı olacağına bakmak gerekir. Yay-Koç aksı felsefi, fikirsel ve bilgi konusunda ani bir yaptırım uygulanabileceğini anlatıyor. Uranüs Koç aksı baskıcı, ani, saldırgan bir etkileşim yaratacaktır.
 
Ay/Merkür 60’lık iletişim noktasında destekleyici etkiler veriyor. Yazılı, sözlü her türlü anlaşma, sözleşme ve toplantı bu evrede uyumlu akacaktır. (Merkür Rx etkisini gözardı etmeyelim-belki eskiden konular gözden geçirilebilir-) Yay-Kova aksı bilgi akışındaki rahatlığı anlatıyor. Zira internet ve sosyal medya kullanımı artabilir. Haberleşme noktasında internet ortamı çok kullanılabilir. Merkür Rx etkisiyle iletişimde sorunlar, gecikmeler yaşanması olasıdır.
 
Güneş/Neptün kavuşum enerjisi halen devam ettiğinden hayallerimize yaklaştığımız bir gönül köprüsü kurmamıza yardımcı olacaktır. Bu köprünün etrafı sisli, puslu ve bulanık olabilir. Zira karşımızda Suların Tanrısı Neptün var. Sisleri dağıtmak ancak saf bir Teslimiyet ve İnanç ile ortaya çıkacaktır. Sanatsal yaratım kuvvelerinin Rahman ve Rahim sıfatıyla Musavvir esmasına iştirak edeceği özel bir enerjiden söz ediyoruz. Bu kanaldan geçmek Nur enerjisinin tüm esmaları aktive etmesi noktasında açığa çıkacaktır. BEN egosu yok olur, tek kalan Hz. İnsan’dır. Dua, tefekkür, meditasyon ve zikir için uygun etkiler var. İçe doğma, vizyon ve iç görü genişliği yaşanabilir. TESLİMİYET ve BÜTÜNÜN HAYRINA DUA ETMEK ÇOK ÖNEMLİDİR!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin