5 Şubat 2014 Çarşamba

SAKİN, DİNGİN VE HUZURLU

Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Sağlam, kalıcı ve ciddi kararlar almak için uygun etkiler var. Bütçe, finans ve ekonomik konularda karar alabiliriz. Para konusunda yatırım yapmak istiyorsanız etkiler çok uygun. Ay büyümekte olduğu için bolluk, bereket katlanarak artacaktır. İştahımız açılabilir, keyfe düşkünlük olabilir. Tembellik ve hareketlerimizde yavaşlık oluşabilir. İnatçılık ve sabitlikten kaçınmakta fayda var. Somut ve gerçekçi işlere başlayabilirsiniz. İştah kontrolü yapmakta fayda var, kilo almaya çok müsait etkiler var. Boğaz ve boyun bölgemizde hassasiyet oluşabilir, temkinli olalım. Kulaklarımızı korumakta fayda var. Ay Boğa Burcu’nda olduğundan evlilik, söz ve nişan için adım atılabilir. İlişkinizde gelecek kararları alabilirsiniz. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun.
 
Ay/Merkür 60’lık açısı iletişim konusunda olumlu destek verecektir. Konuşma, yazma ve ifade etmek noktasında uyumlu etkiler yaratacaktır. Anlaşma, sözleşme, toplantı, ticari faaliyetlerde uyum ve denge verecektir. Boğa-Balık aksı yaratıcı, sanatsal konuları somut olarak ortaya koyabileceğimiz muazzam etkiler yaratıyor.
 
Ay/Neptün 60’lık açısı evresel sevgi ve bütünleşme duygularını açığa çıkartacaktır. Merhamet ve fedakarlık teması hayat alanımızda görünür hale gelecektir. Manevi konulara yönelmek, ibadet, tefekkür, zikir ve meditasyon için çok müsait etkiler var. Yaratıcılık gerektiren konularda ilham alabilir, eser ortaya koyabilirsiniz.
 
Sakin, dingin ve huzurlu bir ÇARŞAMBA bizleri bekliyor. Ruhunuza iyi gelecek meditatif çalışmalar yapmanızı öneririm. Bugün sıklıkla ‘DENGEDEYİM BİLİYORUM’ olumlamasını ayna karşısında tekrarlamanızı öneririm. Akşam Fettah ve Vedud esmalarını çekebilir, ilahi enerjiyle irtibata geçecek ortamlar oluşturabilirsiniz. Gözlerinizi kapatın, bembeyaz bir NUR TOPU’nun içerisinde olduğunuzu düşünün. Tüm olumsuz duygu ve düşüncelerin hayat alanınızdan temizlendiğini imgeleyin, düşünün ve inanın.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin