6 Şubat 2014 Perşembe

GANİYY ESMASININ BOLLUK ve BEREKETİ: HOŞGELDİN

Ay Boğa Burcu’nda hareketine devam ediyor… Sağlam, kalıcı ve ciddi kararlar almak için uygun etkiler var. Bütçe, finans ve ekonomik konularda karar alabiliriz. Para konusunda yatırım yapmak istiyorsanız etkiler çok uygun. Ay büyümekte olduğu için bolluk, bereket katlanarak artacaktır. İştahımız açılabilir, keyfe düşkünlük olabilir. Tembellik ve hareketlerimizde yavaşlık oluşabilir. İnatçılık ve sabitlikten kaçınmakta fayda var. Somut ve gerçekçi işlere başlayabilirsiniz. İştah kontrolü yapmakta fayda var, kilo almaya çok müsait etkiler var. Boğaz ve boyun bölgemizde hassasiyet oluşabilir, temkinli olalım. Kulaklarımızı korumakta fayda var. Ay Boğa Burcu’nda olduğundan evlilik, söz ve nişan için adım atılabilir. İlişkinizde gelecek kararları alabilirsiniz. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Köklü gıdalar tüketmenizi öneririm.
 
Ülkemiz haritasında sosyal grup, parti ve dernek haberlerinin yanı sıra gençlerin bilimsel başarılarıyla alakalı konular gündeme gelebilir. Sosyal medyanın aktif kullanılacağını söyleyebilirim. Geleceğe umutla bakan genç kişilerin olumlu mesaj veren söylemleri olabilir.
 
Ay/Jüpiter 60’lık açısı maddi-manevi bolluk, bereket ve kazanç kapılarını açacak destekleyici etkiler sunuyor. Yabancılar ve hukuksal konularda olumlu enerjiler ortaya çıkıyor. Rezzak ve Ganiyy esmalarının kuvveleri bilinçaltı tarlamızda yeşeriyor. Finansal açıdan destekleyici, şanslı enerjileri hayat alanınızda hissedeceksiniz. Boğa-Yengeç aksında meydana gelmesi sebebiyle somut, maddi ve finansal kar kaynaklarını harekete geçirici etkiler sunacaktır. Emlak, ev, arsa ve ticari yatırımlar için sabahın erken saatleri çok uygundur. Değerli mücevherat yatırımı yapabilir, finansal danışmanınızdan ekonomik yönlendirme için doğru destekler alabilirsiniz.
 
Ay/Pluton 120’lik açısı güçlü kişilerin desteğini alabileceğiniz etkiler var. Sağlam bir yatırımcı yada emlak danışmanı doğru bir yönlendirmeyle az finansal yatırımla çok sağlam bir yatırım yapmanıza yardımcı olabilir. Zira Pluton sizi psikolojik anlamda değiştirip, dönüştürecek OLUMLU etkileri hayat alanınıza çekecektir. PARA ENERJİSİ ile ilgili olumsuz yargı, düşünce ve inanç kalıplarınızı sonsuza kadar değiştirecek çalışmalar yapabilirsiniz.
 
Günün Olumlaması:
BOLLUK, BEREKET ENERJİSİ HAYATIMA AKIYOR, KABUL EDİYORUM… İZİN VERİYORUM
GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY … OLDU BİLE… BİİZNİLLAH
-Gün içerisinde sık sık ayna karşısında tekrarlamanızı öneririm-
 
Ay/Venüs 120’lik açısı ilişkilerde olumlu etkiler yaratıyor. Sosyalleşebilir, insanlar arasında sevgi ve muhabbet dolu konuşmalar meydana gelebilir. Boğa-Oğlak aksı madde ve fiziksel alemde tezahür edecek gelişmeler yaşatacaktır. Sevdiğiniz kişiden güzel ve bir o kadar maddesel değeri yüksek hediye alabilirsiniz. Evrenin sonsuz bereket ve rahmeti bugün hepimizi kuşatıyor. Zira bugün Jüpiter Günü! Giyim, moda, estetik konularına yönelebilir, kişisel bakım yaptırabilir yada evinizi dekore edebilirsiniz.
 
Tüm bu güzel enerjilerin yanı sıra akşam saatlerinde Ay/Güneş 90’lık açısı etkinleşiyor. İlişkilerde ufak tefek gerginlikler, otorite konumundaki kişilerin baskısını üzerimizde hissedebiliriz. Ayrıca, ikili ilişkilerde BEN merkezli EGO çatışmaları gündeme gelebilir. BEN değil BİZ demeyi öğrenirsek bu etkiden korunmuş oluruz. Boğa-Kova aksı SABİT fikir sebebiyle oluşacak gerginliğe işaret ediyor. Güneş Kova enerjisi özgür, umursamaz yada Boğa’nın maddesel beklentilerinin aksine paraya önem vermeyen bir baba, eş, yönetici yada patron olarak düşünülebilir. Bunu evrenin bu güzel güne olan NAZAR BONCUĞU olarak değerlendiriniz…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin