1 Şubat 2014 Cumartesi

NUR’UL NUR SEMASINDA DUALARA İCABET VAR

Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor. Evrensel sevgi, bütünleşme ve merhamet temalarının ön planda olacağı günlerdeyiz. Dua, zikir, ibadet ve tefekkür için uygun etkiler var. İlahi olanla bütünleşme, görünmeyeni anlamlandırma ve soyut düşünebilme etkilerini yoğun şekilde hissedeceğiz. Bilinen herşeyin sonundaki FARKINDALIK enerjisini deneyimleyebiliriz.

Ülkemiz haritasında etkilerine bakarsak; uluslararası ilişkiler, eğitim, yabancılar, hukuk ve siyaset ekseninde konular gündemde olacaktır.

Ay/Merkür kavuşum aktif bir zihin, imgesel farkındalık yaratacaktır. Balık enerjisinde meydana gelmesi duygusal bütünleşme, Rabbin varlığını anlamlandırma ve ilahi olana yönelme noktasında zihin kuvvelerimizde açılım yaratacaktır.

Ay/Neptün kavuşum kollektif bilinçaltının tüm nimetlerinin insanoğlunun hizmetine açılması, mantık gözünden değil mana gözünden olaylara bakabilme istidadı kazandıracaktır.

Akşam saatlerinde meydana gelen muhteşem bir SU ÜÇGENİ var. İsteklerinizi, dileklerinizi, arzularınızı Rabbe ulaştırabilirsiniz. Göğün kapıları sonuna kadar açık, sizin dilinizden, sizi size FARKETTİRMEK için bekliyor. Dışarıya kapatın gözlerinizi, içinize doğru açın gözlerinizi. Orada okyanuslar, ırmaklar ve şelaleler var. Bir tas şifa, bir tas huzur, bir tas sevgi isteyin ÖZ benliğinizdeki NUR esmasının aktive edilmiş titreşimi yardımıyla… Elleriniz semaya, yüreğiniz Rabbe kalksın… İçiniz NUR dışınız NUR olsun, siz zaten NUR’ul Nur’un fiziksel alemde yansımasından başka bir etki değilsiniz… Nur deyin gerisini Nur’a bırakın…

RAHMAN VE RAHİM OLAN OLAN ALLAH’IN ADIYLA…

Euzübillahimineşşeytanirracim… ‘B’ismillahirrahmanirrahim…

Farkında olalım, bizler YÜRÜYEN KUR’AN’ız…

Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin