3 Ocak 2014 Cuma

MAZARETİM VAR ASABİYİM BEN!

Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor. Bilgi akışı, evrensel iletişim ve hümanist yaklaşım ve tutumlar ön planda olacaktır. İnternet ve sosyal medya gündemi oluşturabilir. Akılcı ve mantıklı hareket edebiliriz. Özgürlük arayışı hat safhaya ulaşabilir.
 
Mars enerjileri yoğunluk kazanacaktır. Mars, SAVAŞ TANRISI olarak mitoloji sembolizminde yer alır. Hareket, enerji, agresyon ve savaşmakla doğrudan ilgilidir. Mazaretimiz var ASABİYİZ biz… Mazaretimiz var çünkü MARS’ımız var :)
 
Ay-Mars 120’lik enerji ve hareket kabiliyeti kazandıracaktır. Hedef odaklı davranış modelleri sergileyebiliriz. Yeni girişimler için cesaret kazanmamıza yardımcı olacaktır. Enerjik ve güçlü hissediyor olmamız egzersiz ve spora başlamak için uygun etkiler olduğunu anlatıyor. Güç gerektiren sporlar yapabiliriz. Kova-Terazi aksı İLİŞKİLER boyutunda öncü, lider ve açık davranışlar sergileneceğini gösteriyor.
 
Güneş-Mars 90’lık otoriteye başkaldırmak anlamı taşıyabilir. Otorite ve yönetici konumunda gördüğünüz kişiler sizi sinirlendirebilir, tartışma ve agresyon yaşatabilir. Oğlak-Terazi aksında meydana gelmesi ise; ani, düşünmeden ve sonu pişmanlık olacak davranışlara sebep olacağını anlatıyor. Liderlik ve güç çekişmelerinden uzak durunuz!
 
Ay-Uranüs 60’lık sıradışı gelişme ve sürprizlere işaret ediyor. Kova-Koç aksı ani durumların habercisidir. İnternet, sosyal medya, televizyon gündemi aniden değişebilir. Enteresan, beklenmedik gelişmeler gündeme oturabilir.
 
Merkür-Jüpiter 180’lik iletişimde abartılı, ukala, fanatik uçlarda olabileceğimizi anlatıyor. Jüpiter abartılı iletişim, verilen sözler(Merkür), boyundan büyük laflar etme durumunu ortaya çıkartacaktır.
 
Oğlak-Yengeç aksında meydana gelmesi genişleyen boyutlarda, ülke genelinde fanatik, dini, felsefi ve inanç boyutunda yüzleşme, tartışma ve sorunlar yaratacağına işaret ediyor.
 
Ülke genelinde kaynaklar, borçlar, vergiler ve kredi sistemini yöneten alanda hareketlenme olduğunu söyleyebiliriz. Dış borçlar, ödemeler ve ülke kaynaklarının değerlendirilmesiyle alakalı gelişmeler gündeme gelebilir.
 
Günün genelinde;
Cebbar esmasının aşikar olacağını söylemek isterim. Bireysel ve ülkesel etkileşimleri olumsuz titreşimleri Halim esmasının kuvvelerini yerine getirmek suretiyle dengeleyebiliriz.
 
Spor ve egzersiz yaparak Mars enerjisini olumlu anlamda dönüştürebiliriz.
 
Bizi geren, sinirlendiren durumlara TEPKİ vermeden önce 5dk kendimizi dinleyelim yada ortamı bir süreliğine terk ederek temiz hava alalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin