14 Ocak 2014 Salı

BİLİNÇALTI NEGATİF KAYITLARI SİLİYOR

Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor. Emniyet ve duygusal güvence ihtiyacımız artacaktır. Geçmişe, anılara zihinsel anlamda takılabilir, ailemizle birlikte vakit geçirmek isteyebiliriz. Evimizde vakit geçirmeye meyil ederiz. Yemek yapmak zevk verir. Duygusal anlamda alıngan ve hassas hissedebiliriz. Mide hassasiyetine dikkat etmek gerekir. Aşırı yemek yeme temayülü görülebilir.
 
Ay/Neptün 120’lik bütünsel sevgi, merhamet, aşkınlık ve evrenle BİR ve BÜTÜN olma arzusunu aşikar edecektir. Zira kollektif şifa kanallarının kapıları açılarak hepimizin yüreğine bedenine ve ruhuna ALLAH’ın ŞAFİ esması gereği şifa verecektir. Kollektif kaynağın bütüncül enerjilerini hissediyor olacağız. Dua, tefekkür, ibadet, zikir ve manevi konularla ilgilenmek için uygun etkiler var. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca, rüyalar bu etkilerin olduğu günlerde oldukça önemlidir. Yengeç-Balık aksı derin sezgisellik ve evrensel bilinçaltı arınmasını ortaya çıkartır. Arınma çok derin bir düzlemde ortaya çıkacaktır.
 
Ülke haritamızın yükselen burcunda hareket etmeye başlayan Ay, toplumsal huzursuzluk ve hassasiyetin abartılı noktalara varacağına işaret ediyor. Kitlesel dönüşüm isteği agresif ve saldırgan bir hal alabilir. Protesto, kitlesel eylemler ortaya çıkabilir. Sükun etmek, sakinliği ve huzuru koruma çok önemlidir. Bu etkiyi ruhsal bilinç düzeyinde SEVGİ DÜZLEMİ’nde yaşayabiliriz. Ay Yengeç Burcu’nda bastırılmış hatıralar, düşünceler, fikirler, duyguları aşikar edecektir. Gerçekliği varsaydığımız bir Dünya içerisinde yaşıyoruz. Gerçek ve Rüya alemi birbirine karışmış durumda. Aslında varsaydığımız ve sinirlendiğimiz herşeyin sınav vesilesi olduğunu her daim hatırlamakta fayda var.
 
Ay/Uranüs 90’lık sıradışı ve ani duygusal patlamalar ortaya çıkacaktır. Fiziksel boyutta etkileri açığa çıkartacak, isyankar hareketleri tetikleyecektir. Toplumsal anarşinin aşikar olacağı etkiler var. Tansiyon ve beyin rahatsızlıklarına karşı temkinli olalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin