6 Aralık 2013 Cuma

DÜŞÜNCE SEN MİSİN? SEN Mİ DÜŞÜNCESİN?

Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor. Bilginin ve dehanın üst oktavlarında hareket etme potansiyelimiz yüksek olacaktır. Entelektüel paylaşımlar, sıradışı fikirler ve teknik konulara başlamak için uygun günlerdeyiz.
 
Ay-Merkür 60’lık ‘iletişim’ konusunda olumlu etkileri beraberinde getirecektir. Yazılı, sözlü her türlü iletişimde evrensel ve iyimser bir akış söz konusu olacaktır.
 
Kova-Yay aksında meydana gelen bir açılanma olduğu için bilgi ve vicdan bir araya gelecektir. Vicdani bilginin tüm toplumu etkileyecek şekilde ortaya konacağını gösteriyor. Astroloji, parapsikoloji, teknik buluşlar ve bilimsel gelişmeler gündemi meşgul edebilir. Fettah esmasının Zahiri ve Batıni tıkanıklıkları açan kuvveleri aktive etmesi mümkündür. Evrensel enerjiler anlamında ciddi bir açılım söz konusu olduğundan beyin kuvvelerinin bu açılıma hazırlıklı olması oldukça önemlidir.
 
Merkür alış-verişle alakalı olduğundan zihinsel irtibat yoğun olarak yaşanacaktır. Bu evrede iletişim kurmak istediğimiz kişilerle irtibat halinde olabiliriz. Tüm bunlara Akşam saatlerinde Ay-Uranüs 60’lık açısı etkisi eklendiğinden sıradışı zihinsel açılımlar yaşayabiliriz.
 
Kova-Koç aksında oluşan ZİHNİ DEPREM etkisini hissettirecek oluşumlar meydana gelecektir. İsyankar, devrimci ve etkileyici düşünceler ortaya çıkabilir. Yaratıcı enerjiler FETTAH üstü MUSAVVİR etkisiyle ortaya konabilir. Günün genel etkileri açısından böylesine kollektif etkilerin mevcut olması Zahiri olanın arkasında yatan Batıni sebeplerin anlaşılmasını İDRAK ettirecektir.
 
Her zaman gittiğiniz yolu uzun süre denediniz, bugün ayrı bir yol deneme zamanı(!) Hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemeyiz. Dolayısıyla zihni başka her türlü enerji kaçağından korumak adına az yemenizi öneririm. Tefekkür ve farklı olanı NUR esmasının gereği İDRAK edebilmek için tüm bedeni ihtiyaçları minimalize etmek iyi olacaktır.
 
Sadece DÜŞÜNMEK değil; DÜŞÜNCENİN KENDİSİ OLMAK hatta HİÇ olabilmek… Akıp geçen hayatın tüm gerçeklik karelerini gözler önüne getirmek, seyreylemek alemi… Elbette, İnsan-ı Kamil mertebelerine ermek zor; İMKANSIZ değildir. DEĞERLENDİRME kapasitesini genişletmek önemli bir unsurdur, nasip olana…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin