7 Kasım 2013 Perşembe

HAY’DAN GELEN HU’YA GİDER; SEN NEREYE?

Ay Oğlak Burcu’nda seyrine başladığından ciddi, ağırbaşlı ve sorumluluk gerektiren konularla ilgilenmek için uygundur. Duygusal mesafe, bastırılmışlık hissi yüksek seviyede hissedilir. Hayatın tüm yükü omuzlarınızda gibi düşünebilirsiniz. Depresyon, obsesif kompulsif takıntılara meyletmek mümkündür.

Ay-Merkür 60’lık enerjisi iletişim konularında destek alacağımızı gösteriyor. Yazma, konuşma, haberleşme gibi iletişim mevzularında rahat hissedeceğimiz günde anlaşmalar, sözleşmeler veya verilen sözler yeniden gözden geçirilebilir. Merkür Rx olduğundan YENİ olan hiçbir konuya el atmadan mevcut konular üzerinden incelemeler detaylandırılabilir.

Ay-Venüs kavuşum enerjisi ilişkilerde ciddiyet, sorumluluk, ağırbaşlılık temalarını gündeme getirecektir. Ciddi ve ayakları yere sağlam basmayan her konu muhtemelen bu etkileşim sayesinde 15 Kasım ve sonrasında hayatınızdan çıkıp gidecektir. SORUMLULUK ZAMANLARI(!) Ayrıca, Venüs kazancımızla doğrudan alakalı olduğuna göre uzun süredir ev, gayrimenkul veya arsa arayan kişiler bu dönemde ellerine gelen şartları değerlendirebilirler. Kararı Merkür Rx sonrası verebilirler. Ayrıca kavuşum etkisinin Merkür’e olan destekleyici enerjisi uzun süredir sizi kandıran bir ortak yada anlaşma varsa bunları kökten bir şekilde temizlemek üzere önünüze getirecektir.

Ay-Pluton kavuşum enerjisi bu olaya dahil edileceğinden kökten ve geri dönüşümsüz kadersel temaların gündeme geleceğini gösteriyor. Yararsız, işe yaramaz tüm etkinin hayatımızdan çıkacağını söyleyebilirim. Genel tema; ilişki ve anlaşmalar üzerinden olacaktır!

Ay-Neptün 60’lık genel anlamda kollektif kaynağın desteğinin alınabileceği dua ve içe dönerek yapılacak çalışmaların bu evredeki faydalarına işaret ediyor.

Ay-Güneş arasında meydana gelen 60’lık açılanma eril-dişil enerjilerde uyum ve denge temasını öne çıkartacaktır. Başarmak için içsel bir azim hissedebiliriz. Tüm iç kaynakların disipline edilebileceği enerjisi yüksek bir gün geçiriyor olacağız.

Ay-Mars 120’lik harekete geçme enerjisi verecektir. Tüm etkiler meydana gelirken ‘harekete geçmek’ önemlidir. Susmak YOK! Tüm gücünüzle kocaman bir ‘HAYIR’ diyerek ‘HAYIR’ demenin ruhun ve kalbin özgürleşmesindeki sihirli sözcük olduğunu göreceksiniz.

Bireysel geldiğimiz hayat yolculuğunda bazen öyle çok başkalarının onay ve sevgisine ihtiyaç duyarız ki; KENDİMİZE YABANCILAŞIRIZ! İşte tam bu sırada evren kocaman bir sınav paketini kapımıza getirir ‘AL BAKALIM BU SENİN SINAVIN’ der. Bilinçli zihin alışkanlığın vermiş olduğu acıyla kocaman bir çığlık atar, üzülür, parçalar kendini. Oysa, biliçaltı tüm olana büyük bir saygı ve arınmışlıkla bakar bu esnada. Çünkü ÖZ bilir; kul bilmese dahi! HAY’DAN GELEN MUTLAKA HU’YA GİDECEKTİR. Tek gerçek O’dur. Bu arada günün en önemli haberi bolluk, bereket ve himmetin gezegeni Jüpiter Rx harekete başladı(!) En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

NOT: Jüpiter Rx etkisi ve burçlara göre analizini içeren makalemi yarın sizlerle paylaşıyor olacağım.

Sevgiler,
Güçlü Metin