30 Ekim 2013 Çarşamba

RUHUNUZU VE BEDENİNİZİ ŞİFA SAATİNE AYARLAYIN

Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor. Titizlik ve detay gerektiren her türlü işe oldukça müsait zaman dilimlerindeyiz. Merkür Rx sebebiyle YENİ olan şeylere BAŞLAMIYORUZ! Sadece ESKİ, YARIM KALMIŞ konuları TEKRAR ele alarak tamamlayabiliriz.

Ay-Merkür 60’Lık açısı iletişim konusunda destek göreceğimiz enerjileri hayatımıza getirebilir. Başak-Akrep aksında meydana gelen bu etkileşim sayesinde zihnin derinliklerinde kalan düşünceleri hayata taşıyabiliriz. Sözleşmeler, ortaklıklar, ticari ilişkiler yeniden gözden geçirilebilir.

Satürn-Merkür kavuşumu sayesinde sağlam zemine oturtularak doğru karar vermek mümkündür. Tüm bu etkiler ‘geçmiş’ hesapların borçlarının ödeneceği etkileri beraberinde getirecektir. Zihinsel anlamda ‘ARINMAK’ oldukça önemlidir. Çünkü düşünceler GERÇEK hayatımızda vücut bulurlar. Dolayısıyla DOĞRU DÜŞÜNCE DOĞRU HAYAT TEMASI şablonunu oluşturmamıza yardımcı olacaktır. Toplumsal bağlamda bakıldığında şehir planlamasında yeniden yapılanma çalışmalarına başlanabilir. Eski, köhnemiş(Satürn) yapılar yeniden proje bazında(Merkür) çalışılmaya başlanabilir.

Ay-Pluton 120’lik açısı eskiyen tüm düşünce kalıpları yıkılarak yeniden inşa edilecektir. Başak-Oğlak aksında meydana gelen bu etkileşim işlemeyen, çalışmayan eski düzen ve sistemin yıkılmasına işaret ediyor olabilir. Toplumun biriktirdiği ‘bilgi’nin yararlı bir dönüşüm için kullanılacağını söyleyebiliriz. Bilinçli bir toplum olmak için gereken adımları atabiliriz. Bireysel anlamda fikirsel dönüşüm sağlanacaktır. Aşırı baskılanmış, kısıtlanmış fikirler üzerimizde ağırlık yaratacaktır. Dolayısıyla konuşmaktan çekindiğimiz, üstünü örttüğümüz gerçeklerin ortaya çıkması söz konusu olacaktır. Ay’ın Balzamik evresinin etkilerini yaşamaya başladığımız bugünlerde ŞİFALANMA teması söz konusudur. Kilo vermek istiyorsak, zararlı bir alışkanlığı bırakmak istiyorsak yada maddi-manevi arınmak istiyorsa bu günü sağlam, kalıcı bir adım atmak için kullanabiliriz. NİYET ETMEK yeterli olacaktır.

 Ay-Mars kavuşum enerjisi agresif, hareketli ve eleştirel davranmamıza yol açacaktır. Bu agresif enerjiyi EGZERSİZ ve SAĞLIKLI beslenmeye başlamak için kullanabiliriz.

Ay-Venüs 90’lık enerjisi ilişkilerde mücadele enerjisini beraberinde getirecektir. Başak-Yay aksında gerçekleşen bu etki ilişkilerde yüzeysellik, derinlikten uzak, soğuk, eleştirel ve patavatsız olunabileceğini gösteriyor. Bu etkileşim tefekkür, sorgulama ve eleştirel bakış açısı için oldukça uygundur. Ayrıca, zararlı alışkanlıkların bırakılması için uygundur.

Akşam saatlerinde meydana gelen Ay-Jüpiter 60’lık enerjisi zorlayan, kısıtlayan etkilere Rabbin şifalı eliyle dokunarak hafiflik hissi yaşatacaktır. Başak-Yengeç aksında Rab Enerjisi sağlık sorunlarına Ya Şafi esmasını Hz. İsrafil’in kanatlarıyla sarıp yemyeşil huzuruyla şifalandıracaktır. Bugün ilahi irade Şafi esmasının nurlu enerjisiyle zararlı ve işe yaramayan, bedenimize zarar veren alışkanlıkları temizleyecek. Güneş-KAD kavuşum enerjisinin Akrep Burcu’nda meydana gelmesiyle eskinin tozlu ve kirli sayfalarında biriktirdiğimiz acı hatıralar Rabbin şifalı ellerinde Şafi esmasının aktive olmasıyla birer birer bedenimizden, bilinçaltımızdan arınarak saf sevgi ve ışığa dönüşecektir. Hasta olanlar, kötü alışkanlıkları olanlar, zihinsel ve ruhsal rahatsızlıları olanlar şifalanmaya niyet ederek akşam saatlerine dua, tefekkür, meditasyon ve derin düşünme tekniğiyle geçirerek zihin ve bedeninizi ŞİFA saatine ayarlayın…

Aşk yolunda sonsuz şifayla yeniden doğmak temennisiyle… En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim…

Sevgiler,

Güçlü Metin