25 Ekim 2013 Cuma

O GÖKLERE ‘SENİ SEVİYORUM’ YAZDI: ‘İKRA’ İNŞA ALLAH

Ay Yengeç Burcu’nda ilerlemeye devam ederken aile, millet ve vatan sevgisi temaları kendini ortaya koyacaktır. Evimiz ve sevdiklerimizle meşgul olabiliriz.

Ay-Satürn 120’lik açısı duygusal istikrarın sağlanacağı koşulların hayatımıza gireceği etkiler konusunda bizlere göz kırpıyor. Ay(duygular) okyanusta dalgalanan bir sal misali kıyıya demir atacak(Satürn). Karma’nın lordu bizlere tüm geçmiş konulardan ders çıkaracak etkin bir Dünya sahnesi hazırlayacak.

Bu anlattığım çok önemli(!) Çünkü, Satürn aynı zamanda yaşadığımız DÜNYA GERÇEKLERİ’dir. Bu sayede, tüm bu gerçekliğin içerisinde ilahi iradenin zenginliğini anlama, kavrama ve idrak etme yeteneklerimizi artış meydana gelecek-keza Ay-Merkür 120’lik mevcut göklerde- Duygusal geçmiş yeniden yapılanarak sağlam bir zemin için taş, toprak harç edilerek çimento hazırlanıyor çünkü geçmiş BİLİNÇ ölüyor FARKINDA mısınız?

Veya Satürn Akrep yeniden hayatımızı İNŞA ALLAH diyerek İNŞA EDİYOR(!) Elinizde ne varsa o malzemeden(!) Altınsa altın, gümüşse gümüş, taşsa taştan… Yaptığınız maddi ve manevi çalışmalardan kalbinizde kalanı toprağa serme sonra da üzerine YENİ BİLİNCİ İNŞA ALLAH diyerek İNŞA ETME zamanı…

Ay-Merkür arasındaki 120’lik olumlu akış sayesinde iletişim kurma kabiliyetimiz artacak. KALB AKILLA dans edecek tabi burada gözden kaçmaması gereken önemli bir unsur var. Yengeç-Akrep aksında meydana gelen bu dansta değerli Merkür Rötar’da ve Akrep Burcu’nda… Anlayacağınız anlatamıyor, konuşamıyor, ifade edemiyor yada bunların hepsini gayet bilinçli bir şekilde YAPMAK İSTEMİYOR malum Pluton için daha içi, derinin en derini…

Türkçe meali: Kalpten zihne ektiğiniz neyse dün ve bugün YARIN onlar dile gelerek sizin gerçeğiniz olacak… BİLİNÇ İNŞA olurken(Satürn) diliyle söyleyerek zihin(Merkür) mühürlüyor tüm bu yeni algı düzeyine hayatlarımıza. Ektiğimiz NEYSE O! Güneş-Neptün’le 120 derecelik muazzam bir akışı meydana getirecekler. Aşkın sınırları bu Dünya boyutundan öteye taşar. Tüm birliğin inancını algılayabilme kapasitemiz anlamlı bir şekilde artarak birey olma kabiliyetimizi tüm birliğin hayrına kullanabiliriz. Dua, meditasyon, tefekkür için çok uygun zaman dilimleridir.

Neptün’ün bu açılanması ilahi irade(Güneş) sayesinde yaratıcı yaratım enerjisini harekete geçirecektir. İlahi Yaratım sayesinde şimdilerde KUANTUM dedikleri DUA enerjisini aktive edebilir, O’na doğru ilahi bir kanal oluşturabiliriz. Burada tüm bu çekim aktivasyonunu doğru kullanmanın anahtarı: BÜTÜNÜN HAYRINA KENDİN İÇİN İSTEMEKTİR! Ay-Jüpiter kavuşum etkisiyle hayattan beklentileri yüksek ve her şeye rağmen ümidini yitirmeyen bir ruh haline bürünmemizi sağlayarak DUA’nın KABULÜ İÇİN SAF BİR KALPLE İNANMAK noktasında tüm mekanizmayı tamamlıyor. ALLAH göklere SENİ SEVİYORUM yazmış olsaydı kullarına ancak böyle bir gökyüzü konumlanması olabilirdi(Teşbih’te hata olmaz ALLAH’a sığınırım)….
Tüm bu ilahi düzeni değerlendirebilenlerden olmamızı dilerim… Yüce Rabbin yeni bilinç kapılarında zihnin anahtarlarını doğru kapıları açmak için kullanmamızı temenni eder, sizleri en güzele emanet ederim… İNŞA ALLAH!

Sevgiler,
Güçlü Metin