22 Ekim 2013 Salı

FİKİRSEL SAKARLIK ÜSTÜ BİLGİ KİRLİLİĞİ: DAĞILMAYA HAZIR MISINIZ?

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor. İletişim konuları hepimizin hayatında ön planda olacak. Ay-Mars 90’lık açısıyla agresif ve hareketli olabiliriz. Dolandırıcılık, sahtekarlık ve dedikodu gibi konuları gündeminize getirebilir. Aşırı hareketlilik sakarlık ve kazalara sebebiyet vereceğinden DİKKAT etmekte fayda var. Bu etkileşim Merkür tarafından yönetildiğinden daha çok ‘FİKİRSEL SAKARLIK’ söz konusu olabilir. Hareket geçiren bir açılanma olacağından uzun zamandır isteyip yapamadığınız bir hobiniz varsa bunlarla ilgili başlangıç yapmanız olasıdır.

El sanatları, medya ve edebi konularla alakalı bir kursa başlayabiliriz. Ayrıca pazarlama, reklam yada satmak istediğimiz fikir, konu yada alternatif bir başka şey varsa bunlarla alakalı başarılı sonuçlar alabiliriz. Zorlayıcı enerjiler bizi harekete geçirir. Ay-Uranüs 60’lık açısıyla ani gelişen olayların zeminini hazırlayacaktır. İkizler-Koç aksında oluşan bu etkileşim medya ve iletişim kanalıyla oluşacak sürpriz bir etkiye işaret ediyor. Sosyal medyada yayılan bir konunun gündem yaratması söz konusu olabilir. Skandal mahiyetinde gizli kalmış ve toplumu ilgilendiren önemli gelişmeler gündemi meşgul edebilir.

Ay-Neptün 90’lık açısı hem bireysel hem toplumsal temelde kayıp enerjisini bizlere hissettirebilir. Dalgınlık, unutkanlık yada hayallere dalarak gerçeklerden uzak idealler benimsenebilir. Sıvı ve suyla alakalı problemler yaşanabileceği gibi ilaç zehirlenmelerine DİKKAT etmenizi öneririm.
Ay-Venüs 180’lik açısı ilişkilerde zorlanmaya işaret ediyor. İkizler-Yay aksında oluşan bu açılanma her türlü ilişkide yüzeyselliği beraberinde getirecektir. Günün genelinde BİLGİNİN YAYILMASI teması üzerine inşa edilen açılar mevcut. Burada İkizler ‘iletişim’ Yay ‘Vicdan’la doğrudan alakalıdır. Hatta Yay yazılı olan herşeyi anlatır. Aynı zamanda Merkür Rx halinde olduğundan BİLGİ KİRLİLİĞİ’nin yaşanabileceği durumların ortaya çıkacağını bizlere anlatıyor. İletişim kanallarından alınan haberlerin doğruluktan uzak yada spekülatif olma ihtimali oldukça yüksek.

En güzele emanet olun hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
Sevgiler,
Güçlü Metin