4 Ekim 2013 Cuma

4 EKİM CUMA GÖKYÜZÜ DİYOR Ki: BALZAMİK EVRELER BUNLAR 'ŞİFALAN' BİRAZ

Günün en önemli haberi Ay Terazi Burcu’na geçiyor. İkili ilişkiler huzur ve emniyet arayışının yanı sıra, sanatsal konular, estetik ve modaya olan ilgimiz artabilir.

Ay Terazi Burcu’nda hızlı ve emin adımlarla Yeniay’a doğru hareketini sürdürmekte. Yeniay öncesi bizleri neye hazırlıyor? Yarın yayınlayacağım Yeniay yazımdan evvel öncelikle bundan biraz bahsetmek istiyorum. Dilimize pelesenk ettiğimiz Yeniay-Dolunay etkileri dışında Ay’ın hepimiz üzerinde etkisini gösterdiği enteresan enerjileri mevcuttur.

Şuan içinde bulunduğumuz ‘Balzamik’ tabir ettiğimiz sürecin etkileri oldukça önemlidir. Ay’ın ‘İlişki’ temasını temsil eden Terazi seyri artık ilişkilerde yeni başlangıçlar, adımlar atılabilmesi için ‘BIRAKMA’ enerjisini deneyimlediği, tedavi gördüğü, en içsel ve görmekten kaçındığı yanlarıyla yüzleştiği etkileri taşıdığı bir süreçte olduğunu söylemeliyim.

Kafamız oldukça karışık, karamsar ve adım atmaktan çekinen bir yanımız var. Bu evreyi en doğru kullanma yolu dua, meditasyon, içe yönelme biçiminde duygusal-fiziksel DURMA halini yaşama şeklinde olmalıdır. Dispozitör Venüs-Mars 90’lığı içimizdeki huzursuz serzenişleri ele veriyor. Huzursuzluk, birilerine patlama isteği oldukça yüksek bir biçimde tezahür ediyor. Doğum öncesi sancıları misali ruhumuz ve zihnimiz karmakarışık duygularla dolu. İşte böyle zamanlarda yapacak şey kalmaz. AKIŞA TESLİM OLMAK gerekir(!) Satürn-Khiron arasında exact 120’lik oluşması günün en önemli etkileşimi. Çünkü Satürn karma lordu olarak arz-ı endam ettiği Akrep Burcu’ndan Khiron Balık’a tüm enerjisini yönlendiriyor. Problem yaşadığımız her türlü konunun ele alınarak çözülmesini sağlayacak.

Akrep-Balık aksında gerçekleşen bu ‘Olumlu’ akış BIRAKARAK BÜTÜNE ulaşma yolunda sağlam kararlar alarak adım atmamıza yardımcı olacak. Tüm bu anlatılanların özet meali: ŞİFA ZAMANI… İsteklerinizi O’na doğru iletirseniz bu yeni kavşak size muhteşem kapılar açarak yeni yollara sağlıklı, umutlu ve farkındalıklı girmenize yardımcı olacaktır. ‘Yeniay Yazım’ yarın sizlerle olacak…

Unutmayın! 'Halef' olduğunuz gerçeğini her daim hatırlayın… Şeytan da sizden yana melekte! En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim… #astroloji #burçlar
Astrolog
Güçlü Metin