24 Eylül 2013 Salı

23 EYLÜL PAZARTESİ ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?


Güneş dengenin, uyumun, estetik ve güzelliğin burcu Terazi’ye geçti. Venüs’ün bu öncü nitelikte olan burcunda ikili ilişkiler hayatımızda ön plana gelecek. Bireysel haritalarımızda Terazi hangi evimize düşüyorsa oradaki konulara ışık tutulacak.

Ay-Güneş arasında meydana gelen ‘biquintile’ yetenekleri yaratıcı biçimde ortaya koyma zamanı...dır diyor. İkili ilişkiler kanalıyla ruhumuzun(Güneş) derinlerinde saklı kalmış yaratıcı enerjiyi ortaya çıkartabiliriz. Gayrimenkul, ticaret, ortaklık, altın gibi yatırımlar yapabiliriz. Bu açılanmayı Terazi Güneş’inden yola çıkarak alım-satım, danışmanlık almak yada başkalarından yardım görerek yatırım yapabilmek amacıyla kullanmak mümkün olabilir. Yönetici figürlerinden destek görülebilir, mevkide ilerlemek için doğru adımlar atılabilir.

Peki ruhsal bağlamda ne yapabiliriz? Boğa-Terazi aksı çok fazla ruhsal vatlar sunmaz. Ruhsal anlamda bizi çökerten maddi konulara çözüm bulabilir J Toplumun yöneticileriyle arasında dengelerin kısa sürelide olsa oluşacağını söyleyebiliriz. Ay-Venüs karşıtlığı devam ederken aşırı materyalist bir düşünce yapısının baskın olduğunu söylemek mümkündür. Sahip olmak ve bırakmak arasında yaşanan gelgitler üzerimizde baskı unsuru yaratır. İlişkiler zorlayıcı hale gelerek büyük sınavlardan geçer. Ay-Mars arasında zorlayan enerjiler mevcut. Zira agresyon, hareketlilik, alınganlık, aşırı sahiplenici tutumlar ortaya çıkabilir.

Ay-Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde inançlar sağlam bir temele oturtulabilir. Düşünceler vicdani bir çerçeveye oturtularak kalıcı düşünce kalıplarının tohumları atılabilir. Bu noktaya DİKKAT çekmek istiyorum. Gökyüzü fikirsel bazda dönüşüm enerjilerine vurgu yapıyor. Venüs, maddesel konularla ilintili bir gezegen. Sahip olduğumuzu düşündüğümüz hertürlü ‘şey’ aslında bizim değil! Biz sadece Dünya hayatı üzerinde misafiriz. İyi yada kötü olarak tabir ettiğimiz herşey bizim algıladığımız fizik bedende vücud bulmuş ‘şeyler’dir.

Böylesine Venüs’ün Ay’a karşıt yaptığı günlerde-keza DOLUNAY sonrası- sabit olarak bizi bu Dünya hayatına bağlayan maddesel konulardan uzaklaşmamız konusunda göklerin son uyarıları olarak DİKKAT çekiyor. Astrolog olarak ciddi sınav zamanlarında olduğumuzu dile getiriyorum. Bıraktığımız kadar tekamül ediyor olacağız. Gökler zor dönemlere doğru ilerliyorken elimizde ‘BENİM’ dediğimiz şeylerden vazgeçebilmeliyiz… Astrolog olarak bu enerjilerin gelecek günlerin zeminini hazırladığını görüyorum. Dolayısıyla sahip olduklarımızı gözden geçirelim. Agresyon ve ani hareketlerden uzak durarak VİCDAN sesini dinleyelim…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
#astroloji #burçlar