1 Ekim 2019 Salı

YENİAY TERAZİ'DE: AŞK ve DENGE ÜZERİNE MİSALLER (GENEL VE BURÇLARA GÖRE ETKİLER)


Sizin alınız al inandım
Sizin morunuz mor inandım
Şiiriniz adam gibi şiir
Benim DENGEMİ bozmayınız
-Turgut Uyar-

Yeniay zamanları taze tohumların toprakta köklenmeye başladığı zamanlara işaret eder. Hilal evresiyle birlikte bu tohumlar fidan olur ve göğe doğru yükselir.

DENGE haline gelebilmek için bilinçli bir farkındalık inşası içinde aydınlık ve karanlık denen birbirini tamamlayan enerjileri hayata geçirmek gerekir. Yaşadığımızı varsaydığımız hayal aleminde insan olabilmek için verdiğimiz çaba hepimizin değerlendirme potansiyeline göre değişiklik gösteren bir yapıda zuhur eder.

DENGE manası itibariyle iki eşit parçanın ORTA NOKTASI olarak değerlendirilmesi gereken enerjilerin ortalama haline dönüşmesi misali davranışlarımızda gördüğümüz zıtlığın da HAL manası üzerinde İNSAN ESMASI potansiyeli üzerinden yansıması temeline dayanır.

Örneğin;
Siz HALİM hali üzerine bir yaşam inşa ediyorsanız DENGE HALİ’ni yaşamak için CEBBAR halini tecrübe etmeniz gerekir.

Siz HALİM yani “objektif düşünme potansiyeli” ne sahip bir birey olabilmeniz için karşınıza size sövüp sayan, agresif tutum ve davranışlar sergileyen kişiler çıkabilir.

İşte tam bu sırada sizin olayı değerlendirme ve ortaya koyma şekliniz DENGE HALİNİ ne kadar koruduğunuz gerçeğiyle yüzleşmenize sebep olur.

Ya kişinin benzeri bir hal ortaya koyarak CEBBAR kuvvesinin NEFS yüzüne dayanmak suretiyle siz de karşınızdaki ahlak dışı hal sınavına benzer bir davranışla hakaret edersiniz

Ya da tüm bu karşılığın bir esmanın NEFS hali olduğunun farkına varmak suretiyle HALİM kuvvesiyle objektif düşünerek NEFS’ini kurban eder;  CEBBAR halini RAHMANİ boyutunda açığa çıkartacak potansiyelleri ortaya çıkartırsın.

Hayatın tüm halleri DENGE üzere inşa olmuştur.

Tüm konulara bu bahsettiğim DENGE HALİ’ni entegre edebilirsiniz.

Terazi Burcu’nda gerçekleşen YENİAY enerjisi insanoğlunun önümüzdeki 6 ay boyunca DENGE halini korumasına yardımcı olacak sarsıntıları açığa çıkartacaktır.

HAL misali!

HAL üzerimize giydiğimiz esma davranış elbisesi’dir. Dolayısıyla her esmanın hali başka şekilde zuhur eder. Kişi farkındalık anlayışı ölçüsünde tüm bu hali karşısındakine gösterir.

Bu yeniay enerjisinde almamız gereken en önemli dersler;

Kendi nefs ve vicdan hakkımızın önüne başkalarının HAKK’ını mı koyuyoruz?
Kişisel isteklerimizi arka plana atmak suretiyle mutluluğu öteliyor muyuz?
Rahman ve Rahim dengesizliği üzerinden yaşadığımız için İLİŞKİLER’de bize verilen mesajları almıyor muyuz?
Hep biz HAKK’lı karşımızdaki HAKSIZ mı?

HAKK nerede?

HER YERDE!

Yeniay etkisiyle yaşadığımız zorlayıcı süreçleri atlatmak için karşımıza çıkan DÖNÜŞTÜRÜCÜ deneyimleri bir ŞİFA aracı olarak tecrübe etmek gerekiyor.

MÜRİYD(İRADE)-HALİM(OBJEKTİF DÜŞÜNME)-KUDDÜS(ARINMA)

Tüm bu deneyimler bütünü sonucu YARYÜZÜ’nde HAL ELBİSESİ giymek suretiyle NEFS HAKK’ını vermek suretiyle yolculuğumuz devam edecektir.

Kendinle ilişki kurmayı unutan,
Kendi HAKK’ını hiçe sayan,
Ve ilişkilerde bağımlılık HALine bürünerek sevdiğimiz kişiyi PUTLAŞTIRMA yoluna gidiyorsak,

Tüm bu BAĞIMLILIK HALİ’ni kenara bırakarak kendi hayat yolumuzda ilerleyeceğimiz tecrübeleri yaşayamaya başlayacağız.

Yeniay An haritası üzerinden konuşursak;

Yükselen derecesine yerleşen İkizler enerjisi DEĞİŞKEN bir İLETİŞİM biçiminin açığa çıkacağı etkileri anlatıyor. İletişim, haberleşme ve bilgi alışverişi konuları gündeme gelecektir.

Yükselen yöneticisi Merkür/Spica kavuşumu parlak bir zekaya işaret eder. Karar verdiğimiz konularda doğru hareket edebilme potansiyelimiz yüksek olacaktır.

Özellikle;

Çocuklarla olan ilişkilerimiz,
Aşka ve ilişkilere bakışımız,
Yaratıcılığımızı ortaya koyacağımız alanlar

Spica parlak bir yıldız olduğu için DUA ve DİLEKLERİNİZİ iletme(Merkür) noktasında size ekstra bir enerji verecektir.

Yeniay 5.evde gerçekleştiğinden İÇİMİZDEKİ ÇOCUK enerjisiyle tanışarak hayatı tecrübe etme halimizi iyileştirecek, masumiyet bilincimizi yükseltecek ve en önemlisi HAKK kuvvesi gereği hayat bahçemizde bizlere şifa verecek deneyimleri yaşatacaktır.

Çocuk sahibi olmak isteyenler, tedavi görmek isteyenler bu gökyüzü konumunu mutlaka değerlendirsinler.

İletişimle ilgili ya da konuşma bozukluğu olanların aynı şekilde tedavi ve terapiye yönelmeleri kendileri için doğru bir zamanlama olacaktır.

Sevgi ve umudun birleştirici gücü için bütünün hayrına DUA edelim

Unutmayalım!

Çokluğun aslı TEKLİK

Yani ALLAH BİLİNCİ!

Anlayana, görene, bilene…

Burçlara göre etkilere gelirsek;

-Öz ve yükselen burcunuzu birlikte okumanızı öneririm-

Koç Burcu: İlişkiler düzleminde yeni başlangıçlar… Kendi HAKK’ını öğrenmen gereken süreçlerden geçiyorsun… Her şey senden sana bir AYNA!

Ya Müriyd Ya Halim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Boğa Burcu: Çalışma hayatında yeni düzenlemeler yapmak gerekiyor… Sağlığınızı önemsemek ve karşınızda sizi üzen koşulların arka planını görmek…

Ya Azim Ya Tevvab esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda hareketli etkiler var… Eğer varsa çocuklarınızla yoksa çocuk sahibi olmakla ilgili bazı güzel gelişmeler yaşanabilir.

Ya Vedud Ya Musavvir esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Yengeç Burcu: Aile ve köklerinizle ilgili iyileşme… ev sahibi olmak ya da taşınmak istiyorsanız fırsatlar yakalamanız söz konusu olabilir

Ya Rahman Ya Rahim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Aslan Burcu: Düşünce şekliniz ve kendinizi ifade etme biçiminiz iyileşiyor. Olumsuz düşüncelerin yerini daha iyicil fikirler alıyor. Düşün ve Olsun!

Ya Musavvir Ya Latif esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Başak Burcu: Maddi konularda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arayan ya da değiştirmek isteyenler için şanslı bir süreç. Mutlaka değerlendirin!

Ya Fettah Ya Rezzak esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Terazi Burcu: Fiziksel ve ruhsal şifalanma etkisiyle hayatınızda yeni bir sürece giriyorsunuz. Kariyer ve ilişkiler noktasında yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz

Ya Vedud Ya Müriyd esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Akrep Burcu: Manevi anlamda derinleşme… dualara icabet edilecek etkiler var… uzun süreli fiziksel ve ruhsal bir hastalığın “sevgi”yle şifalanması…

Ya Hayy Ya Şafi esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Yay Burcu: Hayallerinize kavuşmak, yeni bir çevre edinmek ve tüm yeteneklerinizi kolaylıkla göstereceğiniz imkanlar karşınıza çıkacaktır.

Ya Cami Ya Vedud esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Oğlak Burcu: Kariyer ve hedefleriniz doğrultusunda nasip ve şansı bir arada tecrübe ettiğiniz deneyimler yaşayabilirsiniz. Her ne iş yapıyorsanız takdir, övgü ve başarı sizinle olacaktır

Ya Azim Ya Tevvab esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Kova Burcu: Bilginiz ve kendinize olan inancınız sayesinde yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda hedeflerinize ulaşacağınız zeminler yaratabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konusunda güzel fırsatlar yakalayacaksınız

Ya Alim Ya Musavvir esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Balık Burcu: Dönüştürücü ve zorlayıcı tecrübelerin sonuna geldiniz. Zorlayıcı olaylar sizin manevi ve fiziksel anlamda güçlenmenizi yardımcı oldu. Artık ilişkiler, aile ve maddesel anlamda kaybettiğiniz her şeyi yeniden kazanacağınız fırsatlar karşınıza çıkacaktır.

Ya Kuddüs Ya Azim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Yine Turgut Uyar’ın muhteşem dizeleriyle sözlerimi tamamlayacağım

Aşkım da değişebilir gerçeklerimde
Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum
Siz ne derseniz deyiniz
Benim gizli bir bildiğim var

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:
Tel: 05325117166