2 Eylül 2019 Pazartesi

YENİAY BAŞAK'TA: ORGANİK İNS-AN (GENEL ve BURÇLARA GÖRE ETKİLER)


İnsanın en saf haline ulaşmasına vesile olacak yegane anlayış biçimi ÖZ varlığındaki TEKLİK bilincinin farkına varmasıyla birlikte hayata KÖK salacak sebepler yaratabilmesidir. 

Hepimiz kocaman sonsuz RAHMAN ve RAHİM kuvvelerinin her an yeniden doğurduğu “B” kuvvesinin noktasına doğru AŞK’la ilerliyoruz…

AŞK’ın içinde tüm duygular vardır!

Nefret, kıskançlık, mutluluk, huzur, sevgi vs…

Sonrası mı?

Beklentisizlik!

Sonrası mı?

Her şeyin ÖZ bilincindeki TANRI kavramından ALLAH bilincine AŞK’IN ESMALARI’yla yürüyebilme cesareti gösteren insan yani LA İLAHA İLLALLAH üst bilincine varmak aslında bilinçli bir bilinçsizlik haline HAYY edebilmek…

Yeniay kavramsal olarak tasavvufi astroloji’de “HİLAL” olarak ele alınsa dahi kafaları karıştırmamak adına NEFS’in format zamanı HAK’ın TECELLİYAT bilişi olarak değerlendirilebilir.

İNS OL’AN’dan İNSAN kavramına
İNSAN’dan HALİFE bilincine yolculuk sürecidir…

Başak Burcu’nda gerçekleşen yeniay enerjisi ziyadesiyle bu etkiyi bizlere anlatan bir NEFS-İ SAFİYE haline işaret eder ki; bütünselliğin içindeki zerreyi görebilen hatta CEHENNEM BİLİNCİ içinde çırpınan İNS-AN oluşunu CENNET BİLİNCİ’ne taşıyacak tek oluşun aslında CEHENNEM kapısı MÜKEMMELİYET ZANNI’ndan geçtiğine işaret eder.

Yani sizin bütünü görebilen anlayışın içindeki TEKLİK zatına ÇOKLUK bilinciyle de bakabilmeniz Başak Burcu’ndaki yeniay enerjisini anlatır.

Örneğin;

İlişkiniz içerisinde yaşadığınız “kıskançlık” problemini ele alalım…
Kişi bu konuya partnerim beni aldatır mı? noktasında yaklaşırken

Tasavvufi düzlemde MÜKEMMELİYET anlayışının işaret ettiği CEHENNEM BİLİNCİ’nde kişi BEN ve O ikilemine düşerek kendinden kendine yansıyan bu anlayışın ötekileştirmek suretiyle TANRI putunu yaratması suretiyle DUYGU(kıskanlık) anlayışına aşırı odaklanarak NEFS bilincindeki CEHENNEM’in O’na dayattığı ŞÜPHE ve TAKINTI düzlemine takılarak öz varlığına haksızlık etmesi durumu açığa çıkar.

Ve kişiye kendi beyin kuvvesindeki eksik çalışan esması yüzünden bu düzlemde bir davranışla yaklaşarak öz varlığındaki teklik kavramına ihanet eder!

Başak Burcu’nda gerçekleşen yeniay tüm bu MÜKEMMELİYET takıntısını insandaki MUSAVVİR yani şekillendirme anlayışı ölçüsünde temizleme görevi üstlenecektir.

İncelikleri teşhis etmek suretiyle varlığında HALİFE BİLİNCİ’nin kapısını açmaya hak kazanarak MUSAVVİR kuvvesiyle Rabb anlayışını kendisine VEKİL edinecektir.

VEKALET kavramı burada MUSAVVİR yani şekillendirme suretiyle en ilkel haliyle BEDEN KABESİ’nin arınmasına vesile olacak uygulamalar doğrultusunda açığa çıkacaktır.

Bu sürecin en önemli özelliği;

Beslenme ve Arınma süreçlerini başlatmak suretiyle Merkür yani Bağırsak Beyin anlayışını(CEHENNEM BİLİNCİ) üst bilinç yani CENNET BİLİNCİ’ne taşımak suretiyle açığa çıkacaktır.

Astroloji haritası üzerinden incelediğimizde;

Yeniay an haritasında Yay Burcu yükseliyor. Himmet, şifalanma, arınma ve Rabb’in vicdani ve merhametli yaklaşımı hasebiyle ALLAH BİLİNCİ geliştirecek bir bakış açısı edinmemize olanak sağlayabileceğiz.

Jüpiter(genişleten himmet) gezegeninin desteğiyle üst bilinç programında açığa çıkacak olan İHLAS SURESİ’nin Mü’min kuvvesini aktive etmesiyle birlikte görüş programımızda Hz. Muhammed (SAV)’la beyinsel düzlemde irtibata geçebilecek bir beyin çalışması ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

“iste OL’sun” bilinci FİİLİ DUA terkibinde insanların en organik halini esması terkibi üzere gün yüzüne çıkartmak suretiyle İHLAS SURESİ’nin ayetlerini üzerimizde görünür hale getirecektir.

Tasavvufi Astroloji göstergeleri öz varlığımızdaki ALLAH bilincini Güneş ile açıklarken ilk bilinç seviyesinde açığa çıkan 6 derecede yerleşen Güneş bizlere Rabb’in ilk bilinç  soyumuzdan gelen genetik olumsuz enerji kuvvelerini arındırma sistemini çalıştıracağını anlatıyor

Arındırma Başak Yeniay’ına denk geldiğinden muhakkak;

Yunus, Lokman ve Meryem  surelerini dinlemek, okumak ve tahlil etmek üst bilinç seviyesinde bizlere farkındalık kazandıracaktır.

Kader yolunda bilinçli bir HİZMET ETME sorumluluğunu edindirme bilinciyle RUTİN ve SORUMLULUK gerektiren işlere temayül göstermek suretiyle bu süreci geçirmenizi öneriyorum.

Örneğin;
Düzenli bir egzersize başlamak,
Düzenli kitap okumak,
Kiloları bırakmak,
Sağlık sorunlarınız varsa tedaviye başlamak
Sigarayı bırakmak vs…

Bu süreci düzen ve beklentisizlik içinde geçirmek iyi gelecektir.

YA KUDDÜS YA HAYY YA HALİM YA MÜRİYD

Hayatlarımızda üzerimizde düşen her bir detayı inceden inceye bakarak, görerek ve tahlil etmek suretiyle öncelikle KABUL SÜRECİNE geçmek ihtiyacı ortaya çıkacaktır.

Size takıntı ve düşünce yorgunluğu getiren enerjileri açığa çıkartacağından KABUL arkasından yoğun bir TEFEKKÜR yani DÜŞÜNME eylemine girerek bilgiyi edinme enerjisini harekete geçirmek gerekecektir.

Tüm bu süreçlerin sonunda aslında ZAHİR olan ŞEY’lerin hepsinin bir NEDENSİZLİK SEBEBİ olduğunu BİLME ve GÖRME sürecine girmek suretiyle anlamaya değil TESLİMİYET sürecine girmeye NİYET ve sonrasındaki DUA BİLİNCİ’nin önemine İDRAK edeceksiniz.

YA ZAHİR YA FETTAH YA KAVİYY

Bilginin uygulanmasının TEK’lik bilincinden KOLLEKTİF ANLAYIŞA doğru evrileceğini tecrübe etmek suretiyle ruhun seyahatine uyanmaya…

Ve…

Yeniay an haritasındaki SU/TOPRAK/ATEŞ/HAVA kavramlarından SU eksikliği sebebiyle DUYGUSAL ihtiyaçları göz ardı etmenden MANTIKLI karar verebilmeyi…

SU’ile haşır neşir olmayı unutmadan ilk bilinç seviyesindeki ANNE yani RAHİM karnındaki SU’yun içinde olduğunuzu bi’kaç gün hayal ederek şekillendirmeyi(Ya Musavir)

Ve…
Karşılıksız vermeyi,
Emek etmeyi,
Ruhsal ve Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeyi HATIRLAYIN!

Muhammedi bilince her daim SALAVAT kuvvesiyle SELAM edin ki; sistem sizlere muhteşem kapılarını mucizeleriyle birlikte açsın!

Burçlara Göre Etkiler;

-öz ve yükselen burcunuzu birlikte okuyabilirsiniz-

Koç Burcu: İş, sağlık ve bedenini iyileştir… Ya Fettah Ya Kayyum esmalarını içinizden geldiği kadar okuyun

Boğa Burcu: Aşk, çocuklar ve yaratıcılığını iyileştir… Ya Musavvir Ya Alim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyun

İkizler Burcu: Aile, baba ve köklerini iyileştir… Ya Rahman Ya Hayy esmalarını içinizden geldiği kadar okuyun

Yengeç Burcu: Düşünce, hareket ve kararlarını iyileştir… Ya Müriyd Ya Halim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyun

Aslan Burcu: Maddi konular, sahiplenme ve öz sevgini iyileştir… Ya Selam Ya Vedud esmalarını içinizden geldiği kadar okuyun

Başak Burcu: Kendini hem fiziksel hem ruhsal iyileştir… Ya Hayy Ya Şafi esmalarını içinizden geldiği kadar okuyun

Terazi Burcu: Hayallerini, dualarını ve iç alemini iyileştir… Ya Kuddüs Ya Latif esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Akrep Burcu: Çevreni, aileni ve geleceğini iyileştir… Ya Tevvab Ya Azim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Yay Burcu: Kaderini, kariyerini ve hedeflerini iyileştir… Ya Bedi Ya Cami esmalarını içinizden geldiği kadar okuyunuz

Oğlak Burcu: İnancını, rüyalarını ve bilgini iyileştir… Ya Alim Ya Mü’min esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Kova Burcu: Krizlerini, korkularını ve zorlu yaşam mücadeleni iyileştir… Ya Nur Ya Kuddüs esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Balık Burcu: Evliliğini, ilişkilerini ve ortaklıklarını iyileştir… Ya Vedud Ya Halim esmalarını içinizden geldiği kadar okuyabilirsiniz

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:
Tel: 05325117166