6 Haziran 2019 Perşembe

YENİAY İKİZLER'DE: DECCALİYET ve RAHMANİYET KARŞI KARŞIYA


Çok zamanlı bir döneme giriyoruz. Dün-bugün-yarın kavramları işlevini yitirirken yerine çok boyutlu bir zaman anlayışı geliyor.

Yani sizden bir siz daha başka bir boyutta sizin adınıza kader yolunuzun diğer sisteminde hareket ediyor.

Bu anlayış yeniay etkisiyle sizlere çok daha farklı bir pencerenin kapılarını açıyor.

Pencerelerin arkasında var olan bir pencere daha sizlere İMAN hakikatlerine yönelmeniz açısından sessizce bağırıyor.

Aynaların arkasındaki aynalar misali tek ve mutlak BİRLİK kavramına geçiş yapmak gerekiyor.

Merkür etkisinde bir yeniay enerjisi olduğu için ÇOK YÖNLÜ BİR BİLGİ YAYILMASI söz konusu olacaktır. Bu bilginin gerçekliği tartışılır ve bilinmeyen çok fazla tarafı olmasının yanında içimizde bir yerlerde vicdanın sesini dinlemek gerekiyor

REŞİYD-KUDDÜS-MÜRİYD

İrade-i bir bakış açısı bizleri doğru ve yanlış ayrımına götürecektir.

Deccaliyet anlayışının vücut bulmaya başladığı ahir zamandan geçerken güncellenen bilgileri eskinin formatından ayırmadan hareket etmek gerekiyor.

Elbette eskiyi güncellemek değerli bir anlayış fakat yeni olanın bilinmeyen bir kaynaktan geldiğini unutmadan hareket edersek RAHMANİYET düzleminden uzaklaşmamış oluruz.

İnsan olma erdemlerini unutmadan hareket etmek gereken ve dahası manevi enerjilerin bir nevi kısa devre yaptığı etkiler var.

“La ilahe illallah Muhammeden Resullullah” anlayışını çok iyi tahlil etmek gerekiyor.

Zira DECCALİYET anlayışı bizlere bir sürü TANRICIKLAR oluşturdu;
Markalar
Ünlü isimler
Bağımlısı olduğumuz gıdalar
İlişkiler anlayışı
Para
Vs…

Tüm bu kavramların tümü bizleri tek gözlü bilgisayar ve televizyonlar aracılığıyla NEFSANİYET bilinciyle hareket eden CİNNİ FREKANS yayını yapan etkileşimle canlılara dönüştürdü.

LA İLAHE kavramı bu sebeple ziyadesiyle önem arz eden bir kavram!

“LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİY KÜNTÜ MİNEZZALİMİYN” duasını bu bilinçle tahlil ederek yaşam düzleminde hareket etmemiz önem arz ediyor.

Muhammedi bilinci hayatlarımızda uygulamaya koymamız gerekiyor!

Yani VİCDAN, MERHAMET ve SAĞDUYU!
ZİKRİ duadan FİKRİ DUA kavramına geçerek;
HAYAL-UYGULAMA ve DUA kavramlarını birleştirmek ziyadesiyle önem arz ediyor!

Yeniay AN haritasına bakalım;

Yükselen derecesinde Başak Burcu yerleşmiş zira bu etkiyle olayları analiz etme, inceleme, değerlendirme ve gerçekçi bir tutum sergileme şansımız olacaktır.

Yükselen yöneticisi Merkür(iletişim) İkizler Burcu’nda yerleşerek YENİAY anında ciddi bir İLETİŞİM ağı kurulacağına işaret ediyor.

Burada dikkat edilmesi gereken konuysa Merkür kafa karışıklığı ve yalan kavramlarını beraberinde getirecektir. Dolayısıyla çok temkinli olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz.

“DOĞRU GÖRÜNEN YANLIŞ; YANLIŞ GÖRÜNEN DOĞRU OLABİLİR” mottosu süreci ciddi şekilde ortaya koyuyor.

İç sesinize bakmanız gerekiyor zira tüm gezegenler KADER YOLUNU gösteren 10.ev alanında yerleşerek bizlerin ZEKİ olmanın AKIL sisteminden daha üst seviyede tuttuğumuzu gösteriyor.

“KARAR MEKANİZMANIZ VİCDAN OLMALI”

Bu süreçte;
Yeni kararlar almak yerine eskinin analizini yapmak yerinde olacaktır!

Burçlara Göre Ele Alırsak;
(Yorumları yükselen burcunuzla birlikte okumanızı öneririm)

Koç Burcu: Yakın çevrenizle ilgili fevri kararlar vermek yerine olması gereken kadarını hayata geçirmek en doğrusu olacaktır. İletişim dilinizdeki hataları tespit etmek, sonda söyleneni başta söylememek doğru bir başlangıç olacaktır.

Ya Halim Ya Müriyd esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

Boğa Burcu:  Parasal konularda sizi tedirgin eden durumları karşınızdaki kişilerle paylaşmanız gerekiyor. Sizi zor duruma düşürecek harcamalar içindeyseniz bunu bir süre dengede tutmanız gerekiyor. Ev, aile ve yuvayla ilgili maddi sorumluluklar sizi ciddi sıkıntıya sokabilir.

Ya Rezzak Ya Tevvab esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

İkizler Burcu: Ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması gereken bir süreçtesiniz. Kararsız, fevri ve sürekli düşünce halindesiniz. Artık bu karamsar ruh halinden çıkarak olayları kalbiniz ve ruhunuzla değerlendirmeniz gereken bir zaman geldi. Parasal konularda dikkatli olunuz. Eşiniz ailesiyle ya da maddi konularda sıkıntılı bir süreçten geçebilir.

Ya Latif Ya Halim esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

Yengeç Burcu: Arkanızdan iş çeviren, size sorun çıkartan kişilerle yüzleşeceğiniz enerjiler altındasınız. Bu süreçte uzun süreli bir rahatsızlığınız varsa şifa bulacağınız kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Biraz kendi içinizde dönmeniz size iyi gelecektir.

Ya Rahim Ya Rahman esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

Aslan Burcu:  Arkadaş çevreniz ve sosyal hayatınızın canlandığı bir süreçte olacaksınız. Hayatınıza farklı vizyon ve karakterde kişiler girebilir. İsteklerinizin gerçekleşme şansı ziyadesiyle yüksek olacağınız. Hem ilişkiler hem iş anlamında bu olumlu etkiyi kullanmanızı öneririm. Çocuk sahibi olmayı bekliyorsanız sürpriz bir hamilelik olabilir.

Ya Fettah Ya Rezzak esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm.

Başak Burcu: Kariyer, başarı ve hedef odaklı işlerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Bu süreçte dağılmış tüm taşlar yerine oturmaya başlarken siz yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle hayatınızdaki güzellikleri seyrediyor olacaksınız.

Ya Azim Ya Şekür esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Terazi Burcu: Eğitim, kariyer planı çizme ve hayatınızda değer ve inançlarınız doğrultusunda değerlerinizi yerli yerine oturtma zamanı geldi. Bu süreçte seyahat etmek, yeni insan ve yerleri keşfetmek size çok iyi gelecektir. Hukuksal konular, evlilik ve ilişkiler noktasında yeni başlangıçlar yaşamanız olasıdır.

Ya Vedud Ya Reşiyd esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Akrep Burcu: Dönüşüm süreci başladı. Krizleri arkanızda bırakarak mantık ve vicdan dengesinde hayatınıza yön vermeniz size iyi gelecektir. Maddi değerler ön planada olacaktır. Ortaklı işler ve ticari konularda duygusal kararlardan uzak durmanızı öneririm. Sağlığınızla ilgili konularda ufak tefek sıkıntılar oluşabilir.

Ya Allah esmasını gün içinde 66 kere okumanızı öneririm

Yay Burcu: Evlilik, ilişkiler ve ortaklık konularında yeni gelişmeler oluşabilir. Olumlu ya da olumsuz etkiler bireysel haritanıza göre değişiklik gösterebilir. Fakat ağzınızın sıkı olması, kaygan bir zeminde yaşamak ve yapmadığınız bir konuda haksızlığa uğramanız söz konusu olabilir. Yine de her şey yoluna girecektir.

Ya Hak Ya Vedud esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm.

Oğlak Burcu: Meslek ve çalışma hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir iş arıyorsanız şans sizden yana olacaktır. Kariyer anlamında olumlu fırsatlar yakalayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konularda sıkıntı yaşıyorsanız şifa bulacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kilo sorunu yaşıyorsanız ciddi bir kilo vererek sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Ya Nur Ya Kuddüs esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Kova Burcu: Aşk hayatınız inanılmaz hareketleniyor. Hayatınızda mutluluk ve neşe enerjisi yükseliyor. Yeteneklerinizi ortaya koyarak, hayatınızda güzel gelişmelere hazırlılıklı olun. Çocuk sahibi olacağınız sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Ya Vedud Ya Latif esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Balık Burcu: Ev ve ailenizle ilgili hayrınıza olacak gelişmeler yaşanabilir. Hatta aile içi küs olduğunuz kişilerle barışmak için fırsatlar yakalanabilir. Yakın çevrenizde size olan aşkını itiraf edecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ya da evlilik teklifi alabilirsiniz. Ev, emlak ve arsa alım-satımı için muazzam şanslı bir süreçten geçiyorsunuz, değerlendiriniz.
Ya Rahman Ya Rahim esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:
Tel: 05325117166