13 Mart 2019 Çarşamba

JÜPİTER YAY'DA: ATLANTİS'E YOLCULUK

Jüpiter Yay Burcu’nda… 

Gerçi Kasım 2018’de bu seyahat başladı fakat asıl etkileri bu dönem itibariyle başlıyor. 

Bu etkileri 3 Kasım 2019’a kadar etkin şekilde hayatınızda hissetmeye başlayacaksınız.

Yazının bu süreçte yayınlanması sizlere daha faydalı olabilmesi ve Jüpiter bilincinin şu an aktive olmasıyla ilgilidir. 

Okuyana şifa, farkındalık ve anlayış getirmesi dileğiyle...

Uzun bir yolculuğa hazır mısınız?

Aşağıda yazacağım her cümle tüm burçlar için geçerlidir. 

Zira bu transit Jüpiter’in jenerasyon gezegeni olması sebebiyle kollektif bilinçten bireysel bilince doğru bir mana taşır.

Şimdi Jüpiter’in yerleştiği Yay Burcu’ndaki etkileri anlatmaya başlayalım.

Jüpiter, tasavvufi astrolojide “himmet” gezegeni olarak anılır. Yani büyük iyicil etkileri olan enerjileri hayatınıza çekmenize sebep olan bir etkisi vardır. Fakat bu etkileri hayatınıza çekerken sizden “vicdan”, “merhamet” ve “iyi niyet” gibi bazı talepleri olacaktır. Zira iç aleminizde diriltip büyüttüğünüz tüm etkileri hayatınızda görünür kılacaktır.

Vicdan, Jüpiter’in has özelliğidir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken konu yerleştiği burcun özellikleriyle ancak bazı kaynaklara ulaşabileceğimizi bilmektir. Yay Burcu tam manasıyla bir “seyyah”tır. Ve hayatımızdaki etkilerini anlayabilmek için bireysel haritalarımızda Yay Burcu’nun yerleştiği ev ve gezegenleri iyice gözlemlemek gerekir. Zira Vicdan sahibi olduğumuz, bereket ve bolluğun üzerimize aktığı alandır.

Himmet gezegeni olan Jüpiter buralara dokunduğu anda derinlik kazanmaya başlarız. Aslında yüzeyde kalan isteklerimizi gerçekleştirme fırsatı yakalamaya başlarız. Şimdi burada önemle üzerinde durulması gereken nokta şu’dur ki; Jüpiter, Rabb’le doğrudan ilişkili maddi ve manevi rızıkla ilişkilendirildiğinden REZZAK esmasının beyinlerimizde aktive olmasına sebep olur.

Rezzak esması Şekür kuvvesiyle hayatlarımızda ÇOĞALTAN manalarını ortaya koyar.

Jüpiter ve Yay Burcu astroloji haritanızda hangi alanları harekete geçiriyorsa o alanlarda bolluk, bereket bilinci açığa çıkacağından sürekli REZZAK kuvvesi aktive olur.

Öyle zamanlardan geçiyoruz ki; enerji alanlarımız hızla büyük bir değişme uğruyor. Artık insan kendi ruhundaki ÖZ VARLIK bilinciyle karşı karşıya kalıyor.

Her şeyi “şeffaf” bir pencereden açıkça görebiliyoruz.

İyi ve kötü ayrımı “NET” bir hal almaya başlıyor. Artık iyi ve kötü arasında sistematik bir ayrımın FARKINDALIK anlayışındayız.

Bu da ruhlarımızdaki bilinci DÖNÜŞTÜRMEK suretiyle bizleri ATLANTİS BİLİNCİ’ne doğru yöneltiyor. Bu bilincin temel kavramı SEVGİ’dir.

Çünkü,
SEVGİ’nin aşamayacağı şey yoktur.
En temiz ŞİFA enerjisi SEVGİ’dir!

KUDDÜS, REZZAK, FETTAH, ALİM esmaları Jüpiter ve Yay kombinasyonunu çok iyi anlatır.

Kuddüs kuvvesiyle bedensel ve zihinsel arınma yaşayabilirsiniz. Hayatınızda temizlemek, iyileştirmek ve arındırmak istediğiniz maddi ve manevi her türlü konuyu bu kuvveyle şifaya kavuşturabilirsiniz

Rezzak kuvvesiyle maddi ve manevi genişleme yaşamanız mümkündür. Bizler beden kuvvesiyle kök dünyaya; ruhsal bedenimizle manevi aleme bağlanırız. Bu ikisi arasındaki denge bizleri İNSAN-I KAMİL haline sokar. Bu sebeple enerjisini bu dönem hayatınıza bilinçli bir şekilde manasıyla birlikte sokmak hazinelerin kapısını açacaktır.

Fettah kuvvesiyle BEDEN KABENİZİN kapılarını sonsuz bilince açarak üst boyuttaki mana aleminin bilinçleriyle zihinsel bir irtibat kurmanıza sebep olur. 

Siz İstanbul olursunuz ki; siz Medine olursuz ki; siz Kudüs olursunuz ki; bu da Dünya’da bilinç kalelerindeki enerjilerle beslenmenize kapı açar.

Alim kuvvesiyle bilincin HER ŞEYİ BİLEN bilince dönüşmesi söz konusudur. 

Burası bir sır’dır. Fakat biraz açmak gerekirse HER ŞEYİ BİLEN; GÖRÜR; İŞİTİR; DUYAR!

Tüm bu bilincin açılımına sebep olacak manayla birlikte Jüpiter etkisiyle VİCDAN sahibi yürüyen KUR’AN bilincine bakma şansınız oluruz.

BAK-ARA suresi bilincine geçiş yapmak NAS ve FELAK sureleriyle içerden ve dışarıdan BEDEN KABEMİZE saldırıya geçen ruhsal bilinci ortadan kaldırmak gerekiyor.

Mana ve maddenin farkındalığına varılacak zaman dilimlerindeyiz.

ÖZGÜRLÜK ve HAREKET bilincini sembolik anlamda Jüpiter’in Yay Burcu’na geçişiyle ifade ederiz.

Özgürlük Bilinci, başkalarının sınırlarına saygı ve riayet göstermek cihetiyle kendi özgür alanlarını oluşturmak manasını taşır. Hepimiz bireysel yaşam alanlarımızda kendimize ait ve biricik özelliklerle donatılmış varlıklarız. Dolayısıyla Jüpiter’in bu transiti bu bilinci harekete geçirmek suretiyle kısıtlanma kuvvesini BASIT isminin ALİM ismiyle olan etkileşimi suretiyle harekete geçirecektir.

Aslında özetle diyorum ki; İSTE ve OL’SUN!

Hareket Bilinci, durağanlaşan şey’lerin köhneleşmiş, eskiyen ve çürüyen yapısına karşılık hareketin akan enerjisine dönüşmesi anlayışıdır.

Bir istek ya da talebiniz varsa bunun için hem bedeninizi hem zihninizi harekete geçirmek gerekir. Bunun manası ise;

İNŞİRAH Suresi bilincine bakarak sürekli bir konuyla meşgul olarak zihni diri ve aydınlık tutmayı açığa çıkartan enerji anlayışıdır. FETTAH isminin ALİM ismiyle olan etkileşimi suretiyle harekete geçer. HAYY bilincini vücuda getirir.

Özetle; HAREKET BEREKET’tir!

Sizin egzersiz yapmak ya da dans etmek ya da zikir yapmak ya da nefes çalışması yapmak vs… olarak nitelendirdiğiniz her durum sembolik manada Jüpiter transitini Yay Burcu elementinde harekete geçirecektir.

Tüm bu anlayış bizleri MUHAMMEDİ BİLİNCİ ulaştıracak basamaklardır. Bu anlayışın olduğu bilincin çıkış yeri CENNET BİLİNCİ’dir. Zira Allah, Hz. Muhammed(SAV)’i kendi NUR yani ilminden yaratmıştır!

SALAVAT anlayışını hayatlarımıza sokarsak mana aleminde bilincimizde açığa çıkacak MEHDİ anlayışını hayat, yaşam ve davranış modellerimizde üst boyut bir insani hareket manasında idrak etme şansınız olur. İSEVİ bir boyutta ŞİFA kanallarının ayarlarını İslami bilinçte MUHAMMEDİ şuura taşımak için Yay Burcu’nda ki Jüpiter gezegenini kullanabiliriz.

Bu anlayışla Jüpiter’e atfedilen ŞANS kavramı gibi NEFSANİ ve İNSANA BAĞIMLI bir anlayıştan her istediğini gerçekleştirecek güçte KUANTUM DÜZLEMDE MUHAMMEDİ ŞUUR’da RABB’ini tanıyan İNSAN-I KAMİL bilincine ulaşabiliriz.

Çünkü,
İNS-AN; AN’daki KADR bilinciyle anlık bir beyin formatlanmasıyla ruha yüklenen KADR ANI’nı hayatında deneyimleme yeteneğine sahiptir. İnslik’ten İNSAN olma ve sonrasında HİÇ olma özelliğine ulaşmak… Tam manasıyla bir Jüpiter Yay etkisiyle tanımlanabilir.

Ya-SİN
VEL KUR’AN-IL HAKİM…

ATLANTİS’e YOLCULUK BAŞLASIN ÖYLEYSE…
SELAM’ınız SELAM OL’SUN…
HADİ OLAN İSMİYLE…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:
Tel: 05325117166
Mail: guclumetinleastroloji@gmail.com