14 Haziran 2018 Perşembe

YENİAY İKİZLER'DE: ÇOCUK OLMAK LAZIM


Bir çocuk sevdim uzaklarda…
Gözleri kederli hatta biraz hüzünlü…
Her şeye rağmen gülümsedi çocuk…

İkizler Burcu’nda gerçekleşen yeniay öncelikle “iletişim” konularına, yakın çevremize ve yüzeyde kalan konuları idrak etmemize fırsat tanıyacak olanakları karşımıza çıkartacaktır.
Hava elementi ve değişken nitelikte bir enerjide gerçekleşen bu etkileşimin yayılma etkisi yoğun olacağından ağzımızdan çıkana azami bir şekilde dikkat ederken olayların seyrinin son anda farklı yönleri kaymasına hazırlıklı olmalıyız.

Beklenmeyeni beklemek, ilişkileri gözden geçirmek zamanı!

Merkür etkisinde gerçekleşen bu yeniay, tasavvufi astrolojide BAĞIRSAK BEYİN olarak nitelediğimiz, nefs konularını ziyadesiyle karşımıza getirecektir. Zira işin içinde Merkür’ün olumsuz bazı karakteristik nitelikleri devrede olacak etkiler meydana gelecektir.
Yalan, dedikodu, yanlış anlama, iftira vs… gibi olumsuz bazı durumları kendi konularınız içinde deneyimlemeye başladığınız an itibariyle yolunuza gitme zamanı gelmiş demektir. Konu, durum ya da olay her ne olursa olsun… Arkanızda bırakmanızı öneririm.

MÜRİYD-HADİ-KUDDÜS

Yeniay enerjisinin gerçekleştiği AN HARİTASI’nı incelediğimiz Oğlak Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Zira bu olayların ciddiyet ve sorumluluk çerçevesinde ele alınması gerektiğini gösterir. Yöneticisi Satürn yine bu noktada yer alarak iletişim konularında mesefeli tutum, zaman yönetimi ve disiplinin altını bir kez daha çizecektir. “Emeksiz yemek olmaz” bu etkiyi en iyi anlatan enerji olarak karşımıza çıkıyor.

Yeniay enerjisi 6.ev(sorumluluklar ve hastalıklar) noktasında yerleşerek gündelik işlerin ön plana çıkacağı etkileri beraberinde getirecektir. Zira yeniayın yönetici gezegeni Merkür 7.ev(ilişkiler) noktasında Yengeç Burcu’nda yerleşerek EVLİLİK, İLİŞKİLER ve ORTAKLIK konularında sevimsiz bazı konuların ortaya çıkmasının söz konusu olacağını gösteriyor. Çünkü duygusal verilen kararlar sebebiyle talep edilen sorumluluk ve ciddiyet dikkate alınmadan atılan adımların şimdi bazı sonlanmalara sebep olması kaçınılmaz bir durum olacak.

Ülke genelinde etnik bazı grupların ya da aile içi şiddet, kadına şiddet haberlerinin duyulacağı etkiler açığa çıkabilir.

Yasa, hukuki konular ve medeni kanun gözden geçirilebilir.

Bireysel düzlemde ise;
Rahimiyet kuvvesinin açığa çıkması sebebiyle KADIN HAKLARI önem kazanacaktır. Bu noktada kadın ve erkeğin eşit olduğunun, hayatımızdaki dişi prensiplerin değerini bilmeyi ve en önemlisi üretken(Rahimiyet) dengesini kurmayı önemseyerek hareket etmeliyiz.

Duygusal iniş-çıkışlar sebebiyle hayatlarımızda yanlış adımlar atmamız söz konusu olabilir.

Yüreğinizdeki çocuğa sımsıkı sarılarak hayatınıza sürekli güzellikler getiren bir sürece gireceksiniz. Duygu ve vicdan arasında dengede kalmak olumlu akışı daha da hızlandıracaktır.

Burçlara Göre Ele Alırsak;
(Yorumları yükselen burcunuzla birlikte okumanızı öneririm)

Koç Burcu: Yakın çevrenizle ilgili fevri kararlar vermek yerine olması gereken kadarını hayata geçirmek en doğrusu olacaktır. İletişim dilinizdeki hataları tespit etmek, sonda söyleneni başta söylememek doğru bir başlangıç olacaktır.

Ya Halim Ya Müriyd esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

Boğa Burcu:  Parasal konularda sizi tedirgin eden durumları karşınızdaki kişilerle paylaşmanız gerekiyor. Sizi zor duruma düşürecek harcamalar içindeyseniz bunu bir süre dengede tutmanız gerekiyor. Ev, aile ve yuvayla ilgili maddi sorumluluklar sizi ciddi sıkıntıya sokabilir.

Ya Rezzak Ya Tevvab esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

İkizler Burcu: Ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması gereken bir süreçtesiniz. Kararsız, fevri ve sürekli düşünce halindesiniz. Artık bu karamsar ruh halinden çıkarak olayları kalbiniz ve ruhunuzla değerlendirmeniz gereken bir zaman geldi. Parasal konularda dikkatli olunuz. Eşiniz ailesiyle ya da maddi konularda sıkıntılı bir süreçten geçebilir.

Ya Latif Ya Halim esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

Yengeç Burcu: Arkanızdan iş çeviren, size sorun çıkartan kişilerle yüzleşeceğiniz enerjiler altındasınız. Bu süreçte uzun süreli bir rahatsızlığınız varsa şifa bulacağınız kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Biraz kendi içinizde dönmeniz size iyi gelecektir.

Ya Rahim Ya Rahman esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı tavsiye ederim

Aslan Burcu:  Arkadaş çevreniz ve sosyal hayatınızın canlandığı bir süreçte olacaksınız. Hayatınıza farklı vizyon ve karakterde kişiler girebilir. İsteklerinizin gerçekleşme şansı ziyadesiyle yüksek olacağınız. Hem ilişkiler hem iş anlamında bu olumlu etkiyi kullanmanızı öneririm. Çocuk sahibi olmayı bekliyorsanız sürpriz bir hamilelik olabilir.

Ya Fettah Ya Rezzak esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm.

Başak Burcu: Kariyer, başarı ve hedef odaklı işlerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Bu süreçte dağılmış tüm taşlar yerine oturmaya başlarken siz yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle hayatınızdaki güzellikleri seyrediyor olacaksınız.

Ya Azim Ya Şekür esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Terazi Burcu: Eğitim, kariyer planı çizme ve hayatınızda değer ve inançlarınız doğrultusunda değerlerinizi yerli yerine oturtma zamanı geldi. Bu süreçte seyahat etmek, yeni insan ve yerleri keşfetmek size çok iyi gelecektir. Hukuksal konular, evlilik ve ilişkiler noktasında yeni başlangıçlar yaşamanız olasıdır.

Ya Vedud Ya Reşiyd esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Akrep Burcu: Dönüşüm süreci başladı. Krizleri arkanızda bırakarak mantık ve vicdan dengesinde hayatınıza yön vermeniz size iyi gelecektir. Maddi değerler ön planada olacaktır. Ortaklı işler ve ticari konularda duygusal kararlardan uzak durmanızı öneririm. Sağlığınızla ilgili konularda ufak tefek sıkıntılar oluşabilir.

Ya Allah esmasını gün içinde 66 kere okumanızı öneririm

Yay Burcu: Evlilik, ilişkiler ve ortaklık konularında yeni gelişmeler oluşabilir. Olumlu ya da olumsuz etkiler bireysel haritanıza göre değişiklik gösterebilir. Fakat ağzınızın sıkı olması, kaygan bir zeminde yaşamak ve yapmadığınız bir konuda haksızlığa uğramanız söz konusu olabilir. Yine de her şey yoluna girecektir.

Ya Hak Ya Vedud esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm.

Oğlak Burcu: Meslek ve çalışma hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir iş arıyorsanız şans sizden yana olacaktır. Kariyer anlamında olumlu fırsatlar yakalayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konularda sıkıntı yaşıyorsanız şifa bulacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kilo sorunu yaşıyorsanız ciddi bir kilo vererek sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Ya Nur Ya Kuddüs esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Kova Burcu: Aşk hayatınız inanılmaz hareketleniyor. Hayatınızda mutluluk ve neşe enerjisi yükseliyor. Yeteneklerinizi ortaya koyarak, hayatınızda güzel gelişmelere hazırlılıklı olun. Çocuk sahibi olacağınız sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Ya Vedud Ya Latif esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Balık Burcu: Ev ve ailenizle ilgili hayrınıza olacak gelişmeler yaşanabilir. Hatta aile içi küs olduğunuz kişilerle barışmak için fırsatlar yakalanabilir. Yakın çevrenizde size olan aşkını itiraf edecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ya da evlilik teklifi alabilirsiniz. Ev, emlak ve arsa alım-satımı için muazzam şanslı bir süreçten geçiyorsunuz, değerlendiriniz.

Ya Rahman Ya Rahim esmalarını içinizden geldiği kadar okumanızı öneririm

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:
Tel: 05325117166