2 Nisan 2018 Pazartesi

DOLUNAY TERAZİ'DE: AŞK BENİ GÜÇLÜ KILAN


Aşka ne zamandır kalbiniz kapalı?
Kendi gerçeğinizle en son ne zaman yüzleştiniz?
Aşkla istemek nedir?
İstediğinin istemeseydi istenmeyeceğini biliyor musun?
Bir sen var senden içeri, hem de şah damarından daha yakın HATIRLA!

Dolunay zamanları hayatın akışı içinde nefs-i emmare’den uzaklaşmak, farklı bir yola çıkmak, kendini geliştirmek ve hayata baktığın gözlüğü değiştirmek için sana sunulan hediye paketidir.

İçinde ne varsa, hayata hangi pencereden bakıyorsan izlediğin filmin senaryosu bu şekilde hayat sahnende olay, kişi, durum olarak açığa çıkacaktır.

Şimdi bir fırsatın var! Desem!
“Bu fırsatı önümüzdeki 11 gün boyunca değerlendir” desem!
Dua et ve OL’SUN desem…
KÜN FE YE KÜN desem…
AŞK SENİ GÜÇLÜ KILAN desem…
Aşkla olan aşkla döner desem…

Anlıyor musun?
Anladın sen!

Güneş ve Ay’ın dansı var gökyüzünde…

Dolunay An haritasına baktığımızda Aslan Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Görünür, samimi, içten, sevgi dolu bir dolunay enerjisi var. Tam manasıyla NUR kuvvesi hayat planımıza İLİM, İRADE ve UYGULAMA olarak giriyor.

Yükselen yöneticisi Güneş, Koç Burcu’na yerleşerek olayların hareketli bir hal alacağına işaret ediyor. Girişim, cesaret ve atılganlık içinizdeki çocukla barışmanıza sebep olacaktır. İçinizdeki çocukla 9.ev konularında yani İMAN HAKİKATLERİ doğrultusunda DUA enerjisine yüreğinizi açarak harekete geçmenizi öneriyorum.

“La ilahe illa ente Subhaneke inniy küntü minezzalimiyn”

9. ve 6.ev aksları etkilendiğinden gündelik hayatın rutinleri altında disiplinli olmanız gerekiyor. Düşünce ve uygulama halinde bilgilerinizi güncellemek gerekiyor. Eskiye takılı kalmak, yeniye arkanıza dönmek bu süreçte sizi sıkıntıya sokacaktır.

Mars ve Satürn ikilisi birleşiyor fakat herkesin unuttuğu ufak bir detay var…
İkisi de kendi yöneticisinde ikisi de kendi yüceliminde!

Dolayısıyla, olayların açığa çıkışı olumsuz bir pencerede değil; HAK tecellisiyle hayatınızda kökleştirmek, harekete geçirmek, sürekli hale getirmek ve kalıcılık elde edeceğiniz durumların çoğalmasına sebebiyet verecektir.

YA HAK - YA AZİM - YA FETTAH

Dolunay Terazi Burcu’nda meydana geliyor. Öncü ve Hava elementi olan burcun etkileşimi İLİŞKİLER düzleminde süzgeçten geçirilmesi gereken konular olacağını. Kendimizle ve çevremizle olan ilişkimizde içimizde tuttuğumuz her şeyin dışarı çıkacağını açıkça gösteriyor.

YA VEDUD - YA LATİF - YA MECİD

Dolunay’ın apexinde Mars/Satürn var…. Dengede kalmakta ziyadesiyle zorlanırken Hak kapısından sadece doğruların geçeceği bir enerjiye gireceğiz.

Örneğin;

Nicedir bitirmek istediğiniz bir ilişkiyi sadece karşı taraf üzülmesin diye devam ediyorsak. Hem kendi hem karşımızdakilerin hakkına girmiş oluyoruz. Bir anda ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

Ya da

“Bir daha iş bulamam, istediğim işi yaparsam parasız kalırım” korkusuyla rızkı verenin ALLAH olduğunu unutarak devam ettirdiğiniz bir işi sonlandırabilirsiniz.

İNŞİRAH/DUHA/DUHAN surelerini okuyunuz

RIZKI veren ALLAH’tır…
UNUTMA!

Kendinizle olan ilişkileri yeniden tayin ederek güzelliklere yelken açacağınız muazzam bir dolunay enerjisi yaşayacaksınız…

YA ŞEKÜR/ ESTAĞFİRULLAH

ÇÜNKÜ,

AŞK SENİ GÜÇLÜ KILAN!

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun,
Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim:
Tel: 05325117166
Mail:guclumetinleastroloji@gmail.com